László_józsef 0 Share Posted March 20, 2007 Vettem egy Fujitsu-Siemens Amilo Pi1505 notebookot. Minden szép volt, majd észrevettem, hogy sem PCMCIA kártyát, sem LPT portot nem tudok használni, mert nincs rajta. Hardwerkulcsos progijaim is vannak, 5db. Vettem USB-LPT átalakító kábelt de nem mûködik vele. Van PCMCIA-LPT átalakítóm, de nem jó a géphez, mert 4 az 1-ben memóriakártya olvasó van a gépben. A szoftwereket kicserélni USB kulcsosra drága, van amelyik 200.000.-ft felett lenne. Segítsetek ha tudtok valami megoldást! Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokot 0 Share Posted December 13, 2007 Üdv! Én is hasonló cipõben járok. amilo li1720-as lapos,nekem hardverek mennek párhuzamos portról.Vettem USB to Printer adaptert.ennek ráadásul a csatlakozója is más, de azt meg tudom oldani, viszont az eszközkezelõben meg se jelenik hogy lenne LPT,csak egy USB nyomtatótámogatás nevû eszköz van az usb-eszközök között.Segitsetek,nagyon fontos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konyadr 0 Share Posted July 15, 2008 Sajnos nincs a problémánkra megoldás. Vagy talán idõközben sikerült megoldani? Nekem is hardverkulcsos szoftvereim vannak és sajnos nem tudom használni õket. Ha valamilyen megoldás létezik akkor kérem, hogy írjatok róla valamit. Elõre is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts