Nozdormu Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Hali. Web,FTP,Mail és WoW szervet akarok csinálni SuSe Linux 10.1re. Apache 2.2.0: 403 Forbidden a legidegesítöbb az hogy a másik gépen rendesen mûködik.Ezt hogy lehet megoldani? VSFTPD: Felhasználót meg jelszavat kér,másik gépen ez is jól mûködik. MySQL: Ebbe bele se fogtam (ez a WoW emulátorhoz kell) WoW: Már az 5. szerverem Windows alatt.de Linuxnál... Mit ronthattam el ha a másik gépen minden mûködik? Választ elõre is kösz.
Greene Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Olvasd el a logokat. Ez akár jogosultsági hiba is lehet...
Nozdormu Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Ezen az egy mondaton mult az egész a /srv mappát senki sem olvashatta,átállítottam és ment is (végre 2 hét alatt nagy eredmény)
Nozdormu Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 A VSFTPD-vel meg az a bajom hogy,mindkét gépen ugyanaz a konfiguráció de itt kéri a jelszavat.Ha az /etc/vsftpd.conf fileba anonymous_enable=YES ez a sor szerepel engednie kéne az anonymus belépést nem? megin mit rontottam el? Hol lehet megváltoztatni azt hogy melyik mappából keressen az ftp? Még kérdés hogy lehet Domain nevet csinálni?A YaST-ba próbáltam de azt se tom eszik e vagy isszák Sok a kérdésem de elõre is kösz a válaszokat.
Greene Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ne haragudj, de mit érdesz domain név csinálás alatt?
Recommended Posts