Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Egerészõ toll MSN-hez

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Egy ismerősöm azzal a kérdéssel keresett meg, hogy szeretné kihasználni rendesen az MSN beépített "kézírás" funkcióját. De nem egérrel szeretne rajzolgatni, mert nem egészen precíz.... Viszont hallotta valahol, hogy létezik egy olyan toll, amivel "egerészni" lehet. Tehát ha mozgatja a tollat, akkor az egérkurzor mozdul el, és rajzolni pontosan lehet vele.

Csak az az egy problémája van a barátomnak, hogy nem tudja hogy hogyan hívják ezt az eszközt, és hol és mennyiért lehet kapni.

Mutattam neki a Logitech IO2 nevű tollat, de azt mondja hogy nem jegyzetelésre kell neki, hanem csak MSN-ben írásra.

Ha tudtok légyszi segítsetek.

Posted

Grafikus tábla. ;)

Wacom - náluk aztán kedvére válogathat. (Persze vastag pénztárcával. ;) )

De ha egy olcsóbb, de rosszabb minõségû is megteszi, akkor egy Trustot válasszon.

Ciao.

Posted

Köszönöm! Szegénynek sajnos elég vékony a pénztárcája, úgyhogy a Trust-ot mutatom majd neki.

Szerk:

Elkezdett engem is érdekelni ez a ceruza :D. Tudnátok róla mondani valamit hogy hogyan is működik? Felveszi magába az információt, vagy azonna látom az eredményt a monitoromon? Mert ha azonnali eredményre képes, akkor lehet hogy Xara-hoz veszek majd egyet :D :D

Posted

Engem is érdekelne a dolog. PhotoShop-hoz nagyon jól jönne néha. Ezek a Trust cuccok még elfogadható árban is vannak. Szóval valami tapasztalat, ötlet, vélemény?

Posted

Természetesen "élõben" mozgatja a kurzort. Nekem a Wacom-okkal jó tapasztalataim vannak. Nagyon jó eszközöket gyártanak.

Ciao.

Posted

Szuper! Akkor a következõ beruházás megvan már mi lesz. :D