Razak_255 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Hellosztok! Nekem az lenne a gond, hogy van egy jó pár kép, amit átszeretnék méretezni egy adott felbontásra és lehetőleg már azt a lehetőséget adja meg, hogy automatikusan megadhassam neki, hogy mivel változtassam meg mindegyik nevét. Előre is köszönném a gyors segítséget! U.i.: Közben megtaláltam..... De akkor elmondom azoknak akik a jövőben ilyen problémával kerülnének szembe: Infran View. megnyomod a "b" betűt és ott belehet állítani mindent. Most találtam meg, ahogyan a fordítást letöltöttem hozzá. És mindent tökéletesen belehetet állítani, ahogyan akartam!
bnagy618 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Lehet hogy ez nekem nem megy a csoportos átméretezést sehogy sem találom.
payskin Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 A "B" megnyomása után add hozzá a kívánt képeket a bal oldali listaablakba, a panel jobb oldalán kattintsd be a Spec. beállítások haszmálata lehetõséget, majd kattints az alatt levõ Speciális beállítások gombra.
tüsike Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A Fast Stone image Viewer . Nagyon részletesen lehet konfigurálni az átméretezö panelt, és még ingyenes is. Zoner Photo Studio 8. Ez is nagyon jó! Sok sikert!!
Recommended Posts