JociPoci Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Sziasztok ! Azt szeretném megkérdezni, hogy egy Free Pascal progit hogyan futtathatnék teljes képernyõs módban ? A válaszokat elõre is köszi. Joci.
Calyd Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Khm... nem értem a kérdést. Eleve úgy kéne induljon. Ha nem, az nem a FP műve, hanem a Windows-é. De Alt+Enter talán segíthet. Utólag: jelentem tévedtem Szóval úgy tűnik tényleg nem indul alapjáraton teljes képernyős módban. Viszont az exe tulajdonságainál (jobb klikk, tulajdonságok) a "Képernyő" fülön megtalálod amit keresel. Ha grafikus módot használsz, akkor indul (vagy vált) teljes képernyőre.
lorcsi Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 (edited) Na már most! Indítsad el a grafikát, (initgraph....) és amikor sikeresen betöltõdött, lépj ki belõle (restorecrtmode...) ekkor teljes képernyõn marad az ablak! Edited February 19, 2008 by Gereby
Dani991 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Van valami ötletetek, hogy miért nem mûködnek a kurzorvezérlõ billentyûk a pascalban megírt programban? Keresgéltem a neten, hogy mik az ASCII kódjai, de amit találtam, az nem mûködik. Aztán gyorsan írtam egy programot, ami kiírja a lenyomott billentyû kódját, de a kurzorvezérlõkre 0-t ír. Más billentyûk mûködnek.
Recommended Posts