BáGyu Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 A téma címébõl kiderûl mi is az én nagy kérdésem, ha mégsem akkor kifejtem bõvebben! Tehát, hogyan tudom azt megoldani, hogy a két PC-n futó eseményeket egy monitoron láthassam persze nem egyszerre hanem pl egy betû kombináció után hol az egyiket hol a másikat figyelhessem? Illetve mindezt a két egér, és billentyûzet helyett, eggyel irányítva? Megoldható ez szoftveresen, vagy hardveresen? Az utóbbi kérdésem második felében biztos vagyok hogy igen, mivel már láttam ilyet!
ProFiler Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Szoftveres megoldásról nem tudok, de hardveres (KVM) van. Pl. - Avocent KVM Switch (lehet válogatni, hány csatlakozó, hang, DVI, stb.) - Belkin Desktop KVM - D-Link DKVM - Digitus KVM Switch - Level One Viewcom Desktop KVM - Linksys Proconnect Így elsõre ezek a gyártók ugrottak be. Elég lesz? Ciao.
BáGyu Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Gyerekek köszönöm a segítséget megoldottam, pofon egyszerû és piszok drága, de mûködik!
BáGyu Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Vettem egy ATEN gyártmányú "közösítõt" összedugtam ééés máár kéész is Mielõtt megkérdezitek, 9400-Ft volt
Recommended Posts