Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Angol Windows ME vs. Magyar billentyuzet

Recommended Posts

Posted

Udv mindenkinek!

Szeretnem az onok segisteget kerni. Eddigi Windows ME ujratelepiteseim soran eddig meg nem talalkoztam ezzel a problemaval. Ugyanis angol operacios rendszerem van, de szeretnem hasznalni a magyar, ekezetes betuket is, tehat a magyar billentyuzetkiosztast. Mar a regionalis beallitasoknal atallitottam mindent, amit lehetseges magyarra, de amikor a billentyuzetet szeretnem, ezt a hibauzentet kapom:

"Windows could not change the default language because it does not match the character set (code page) that your computer is currently using. Choose another language."

Segitseguket es valaszukat elore is koszonom.

Posted

Én úgy tudom, hogy angol operációs rendszeren magyar billentyûzetkiosztást használni nem lehet. A WinME-t kevesen dicsérik rugalmasság terén. Nekem rövid ideig volt "szerencsém" hozzá, de nincs jó tapasztalatom vele. Nem tudom megoldható-e, hogy egy korszerûbb operációs rendszert használj? :)

Posted

Az a helyzet, hogy WinXP-m volt, de azzal par regebbi jatek, amelyek tortenetesen kedvenceim, nem futnak (pl. a Max Payne, ami gondolkodas nelkul kidob desktopra, mas Windows-szal viszont mukodik). Es mivel WINME-m eredeti CD-n van, ezert szerettem volna hasznalni. Csak kar, hogy angol. Egyebkent mar tettem fel a WINME-t, csak akkor nem erre a gepre, es ott gond nelkul at lehetett a billentyuzetet allitani magyarra. No mindegy. Azert koszonom a segitseget!

Posted

98SE-t próbáld ki akkor szerintem, ha az XP nem megy.

Posted
Én úgy tudom, hogy angol operációs rendszeren magyar billentyûzetkiosztást használni nem lehet.

Ezt meg honnan vetted? :lol:

http://www.easydesksoftware.com/keyboard.htm - mást nem nagyon találtam, googlezz te is.

De ha eredeti a Windowsod leggyorsabb az lesz, ha felhívod az MS Supportot: 06-1-2MSINFO. Feltéve ha méltóztatnak még támogatást nyújtani ezen "termékükre".