Jump to content
GSForum - Segélyvonal

1394-es port

Scorpion Spyke

Recommended Posts

Scorpion Spyke
Posted

A laptopomon van egy 1394-es kimenet. A hálozati kapcsolatoknál kijelez egy 1394-kapcsolatot, azt írja csatlakoztatva, és tûzfal védi, pedig semmi sincs csatlakoztatva rá. Mi ez a port, és mire jó?

Posted

1394 az az un. firewire kapcsolat. Digitális kameráknak, külsõ merevlemezeknek, egyéb gyors eszközöknek. Kb. 400 megabites sebességgel továbbít.

Scorpion Spyke
Posted

Értem, de akkor miért írja azt, hogy Csatlakoztatva? :pislog:

Posted

Nekem is azt írja, hogy csatlakoztatva, ez így jó. Ha dugsz rá valamit egyszerre jelezni fog. Tűzfallal viszont nem muszály védeni, azt én is levettem róla.

Posted

Ügyelek. Így minden ékezetes betûhöz nyomkodhatom végig a gombokat. :( Ha nincs semmid akkor miért zavar?

Scorpion Spyke
Posted

Nem zavar, csak érdeklõdöm, hogy mi lehet ez... Mostmár tudom, de azt nem értem még mindig, hogy miért van csatlakoztatva?!

Posted

Még az nem is annyira baj, ha nincs ékezet, de amikor "nemmehecc" meg hasonlók... csak van "t" a billentyûzeten... :D

Posted

Ezt én is régóta figyelem hogy mi, de mostmár akkor tudom... nekem a hangkártyámon van egy ilyen port, akkor mostmár tudom mire jó... ;) csak nem tudom valaha haszálni fogom-e :D