Botond Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Nem tudok keresni LimeWire-val. Kereséskor kapok egy olyan üzit, hogy a tûzfal blokkolja. ZoneAlarm-ot használok és teljesen endedélyeztem a proginak az internethasználatot.
Botond Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 WindowsXP Pro. Szervízpakk 2 is telepítve van.
Botond Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Hát nem tudom. ZoneAlarm-ot használok, és a 'Program Controll'-ban teljesen engedélyezve van.
Scorpion Spyke Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ugye tudod, hogy a Limewire-ben a fájl menüben csatlakozni kell, és meg kell várni, amíg a bal-alsó sarokban mindegyik csík zöldre vált? Egyébként meg szerintem az lenne a legjobb, ha kikapcsolnád a tûzfalat annyi idõre, bár nem biztonságos.
Sanzi Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Vagy akár csak egy kis idõre lõdd ki a tûzfalat és úgy próbáld meg. Ha megy, akkor tuti, hogy a tûzfal környékén akad gond. De mivel ki van engedve, ezért nem nagyon értem.
Cimiii Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Sziasztok! Nekem is hasonló problémám van. Amikor elindítom a LimeWire-t akkor kapcsolódva van de tölteni nem enged és a sebességet sem növeli. (Hibaüzenet: LimeWire is currently connecting to the network. Your search max not return many result until you are fully connected to the network.) Outpost tûzfalat használok de ott engedélyezve van és már kikapcsolva is póbáltam de az eredmény változatlan. ír: A segítséget elõre is köszönöm!
k3vin Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Hey Én sem tudtam keresni a LimeWire-el, de miután letöröltem a Dc++-t minden rendben ment... aztán újra feltettem a dc-t és a LimeWire megint beállt... Szerintetek ez mitől van?
tûzoltó Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Sziasztok! A LimeWire nálam egyáltalán nem telepíthetõ! Az .exe fájlra kattintva még megjelenik az ablak, kattintok a telepítésre, de aztán semmi sem történik. XP SP2, és Eset Smart Security van a gépen, de sem a NOD32 alatt, sem Pandával nem indult el. Ha van valami ötletetek, szívesen veszem. Köszönettel!
Alex99 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ha csak a nod32 van fennt, akkor nekem tökéletesen telepíthetõ volt és mûködött is anno. Vagy tölts le egy másikat , de elõször akkor próbáld meg kikapcsolni a telepítési idõre az ESET-edet.
tûzoltó Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Megpróbáltam. Kikapcsolva, vírusírtó nélkül, de nem indul el a telepítés. Állítólag hiányzik valami java progi a géprõl, de nem tudják megmondani, hogy melyik (ki vagyok segítve vele). A lányom ragaszkodna a programhoz, máshol már használta. SEGÍTSÉG!!!!! Köszönöm...
Alex99 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Jaa, hát bizony a Limewire csak azzal működik. De nálam még eddig mikor elindítottam a Limewire telepítőjét mindig kb a telepítés 1/4 énél installálta a legújabb Javat is. Nos egyébként a Javat itt találod hozzá meg külön.
tûzoltó Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Feladom! Hiába töltöttem le a java programot, semmi eredmény. Lehet, hogy hagynom kellene a Limewire-t, és megpróbálkozni mással? Köszönet a segítségért!
moli Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Van egy kis problémám a LimeWire-vel. ír: Amikor betölt és kapcsolódna a szerverre, akkor kilép a programból. Ugyanaz a jelenség ha be van, és ha ki van kapcsolva a KIS 7-es. Mindegy ha free, vagy a pro változatot használom.
Alex99 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Engedélyezned kell a KIS-ben szerintem. Nem blokkoltad le véletlen?
Karcsi1001 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Üdv mindenkinek. Segítséget kérek én is. Az a gondom, hogy nem magyar a LimeWare-em, pedig letöltésnél magyar nyelvet választok, mégis installálás után csak az angolt találom a nyelvválasztásnál, a language mappában sincs csak angol. Már a harmadik verziót töltöttem le (most a 4.16.2-es van), mégsem tud magyarul. Firefox-ot használok de nem hiszem, hogy ez lenne a probléma. Tud valaki segíteni? Köszönöm.
moli Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Engedélyezned kell a KIS-ben szerintem. Nem blokkoltad le véletlen? Mindent engedélyeztem, és akkor is ugyanaz a jelenség ha ki van kapcsolva a KIS.
79andras Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Limewire-t akarok használni.Tök mindegy melyik verziót de egyiket sem engedi használni. Régebbi verzió bármelyikét felinstalálom, minden ok de az inditásnál egybõl kilép hibaüzenet nélkül. Az új verziónál elindul a program de nem akar kapcsolódni a szerverhez.Egy piros kör van a ball alsó sarokba. Ha valaki tud segitse. A Tûzfalon be van állítva az engedélyezés, meg megpróbáltam kikapcsolni és úgy se megy. Okozhatja e router beállítás? De más filecserélõ jó.
Alex99 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Tûzfal miatt van. Ja, és hiába kapcsolod ki a tûzfalat, attól még nem fog kapcsolódni.
79andras Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ja köszi! De ettől még nem árultad el, mi a megoldás, de megpróbáltam a kazah-t, az se ment először, aztán valamit tett a gápemmel, és most fut a Limewire is hibátlanul. Valami p2p network progit telepített azt hiszem.
jubifort Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Hali! Már egyszer valaki leírta hogy a DC++ a ludas, keressetek rá és töröljétek. Nekem bejött.
Evvv Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Sziasztok!! Nekem is az a problémám, hogy amikor vmit akarok keresni a Lime-on akkor ezt írja ki (Hibaüzenet: LimeWire is currently connecting to the network. Your search max not return many result until you are fully connected to the network.) Már elég régóta használom és eddig semmi gond nem volt vele... Segítsetek légyszi!!! De valami érthetõ magyarázatot kérek Mit tegyek? Elõre is köszi:
Recommended Posts