Guest Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet magyarázat a billentyûzete viselkedésére. Vezetéknélküli. 1. tünet hogy Media Player, megy a zene, egyszercsak pause. a Bill.-en van pause gyorsgomd. 2. tünet a gép egyszer csak készenléti állapotban. Ki van kapcsolva az auto készenlét, de a billen van készenléti gomb. 3. tünet ugyanaz minta második, hibernálással eljátszva mivel az volt alvás gombhoz beállítva Tehát! Lehet hogy azért csinálja a billentyûzet ezekert a "láthatatlan gombnyomásokat" mert merül az elem? Köszi elõre is
Bata László Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Nekem két vezetéknélküli rádiós billentyûzettel is volt ilyen gondom. Idõnként átváltottak pl. a 2. funkció készletre, ezek után a funkciógombok mind a mediaplayerre vonatkoztak. Valószínûleg volt valami, ami belezavart a rádió vételbe, valami rádiós kütyü a környéken, ami hasonló frekvencián nyomul. Ja, két teljesen más billentyûzeten történt mindez, de ugyan abban az irodai helységben. Vissza kellett térjek vezetékre.
Matvác Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Jómagam RCrepülőzöm, s ez nem ismeretlen jelenség... Ha semmit sem nyomsz s valami bezavar a jelbe, akkor a vevő tejlesen jogosan vesz olyanokat amiket te megse nyomtál...Nem véletlen az sem hogy ezek a félre vételezések csak az extra gombokra vonatkoznak, mert a normális billentyűk általában kevésbé zavarhatóak... 3megoldás van: 1 megkeresed a zavar forrását, és valahogy azt leárnyékolod, vagy eltávolítod.. 2 megpróbálod letiltani az extra gombokat softwaresen... 3 sóhajtasz egy nagyot, és vissza térsz a jó öreg vezetékeshez... 3+1 vagy olyan billetyűzetet veszel, ami 2,4ghz-n megy, mert ez a hibajelenség csak a 27Mhz-s átlagos vezetéknélküli dolgokra vonatkozik(cb-rádió is ezen frekin megy, főképp ez a zavar forrása legtöbb esetbe(levegőben ezért használunk 35mhz-t)) Üdv M
Guest Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 OK, értettem, de van 2.4-es billentyûzet? Csak egeret láttam ilyan GHz-n. Ui.: Honfitársam, váci:D
Matvác Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Őszintén megmondva még én is csak egeret láttam ezen a frekin, sőt holnap mek be pestre megvenni az új logitech mx 610esem, ami szintúgy 2,4ghz-n megy Most körülnéztem netem, van de nagyon kevés, és szerintem nem tartozik a legolcsóbbak közé Itt van egy Logitech Pro 2400 Többnyire még csak setről hallotam 2,4ghz-n , külön billentyűzetet még képről sem láttam. U.i.: Igen? talán ismerem
david93 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy a trust vezeték nélküli billentyûzet(egérrel együtt 12E Ft volt) Néha olyat csinál hogy ha megnyomom a tabot vagy a "d" billentyût akkor minden futó programot kis méretbe rak. Ha az "x"et nyomom le akkor elindítja a keresést, és hasonlóan majdnem minden billentyûnél csinál valamit. Amint újraindítom a gépet jól mûködik. Az elemet már próbáltam nem az a probléma! Várom az ötleteket! Elõre is köszi!
Recommended Posts