Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Vezetéknélküli billentyûzetek


Guest

Recommended Posts

Guest

Sziasztok!

 

Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet magyarázat a billentyûzete viselkedésére. Vezetéknélküli. 1. tünet hogy Media Player, megy a zene, egyszercsak pause. a Bill.-en van pause gyorsgomd. 2. tünet a gép egyszer csak készenléti állapotban. Ki van kapcsolva az auto készenlét, de a billen van készenléti gomb. 3. tünet ugyanaz minta második, hibernálással eljátszva mivel az volt alvás gombhoz beállítva

 

Tehát!

 

Lehet hogy azért csinálja a billentyûzet ezekert a "láthatatlan gombnyomásokat" mert merül az elem?

 

Köszi elõre is

Link to comment
Share on other sites

Bata László

Nekem két vezetéknélküli rádiós billentyûzettel is volt ilyen gondom. Idõnként átváltottak pl. a 2. funkció készletre, ezek után a funkciógombok mind a mediaplayerre vonatkoztak. Valószínûleg volt valami, ami belezavart a rádió vételbe, valami rádiós kütyü a környéken, ami hasonló frekvencián nyomul.

 

Ja, két teljesen más billentyûzeten történt mindez, de ugyan abban az irodai helységben. Vissza kellett térjek vezetékre.

 

Link to comment
Share on other sites

Matvác

Jómagam RCrepülőzöm, s ez nem ismeretlen jelenség... Ha semmit sem nyomsz s valami bezavar a jelbe, akkor a vevő tejlesen jogosan vesz olyanokat amiket te megse nyomtál...Nem véletlen az sem hogy ezek a félre vételezések csak az extra gombokra vonatkoznak, mert a normális billentyűk általában kevésbé zavarhatóak...

 

3megoldás van: 1 megkeresed a zavar forrását, és valahogy azt leárnyékolod, vagy eltávolítod.. 2 megpróbálod letiltani az extra gombokat softwaresen... 3 sóhajtasz egy nagyot, és vissza térsz a jó öreg vezetékeshez... 3+1 vagy olyan billetyűzetet veszel, ami 2,4ghz-n megy, mert ez a hibajelenség csak a 27Mhz-s átlagos vezetéknélküli dolgokra vonatkozik(cb-rádió is ezen frekin megy, főképp ez a zavar forrása legtöbb esetbe(levegőben ezért használunk 35mhz-t))

 

Üdv M

Link to comment
Share on other sites

Guest

OK, értettem, de van 2.4-es billentyûzet? Csak egeret láttam ilyan GHz-n.

 

 

Ui.:

Honfitársam, váci:D

Link to comment
Share on other sites

Matvác

Őszintén megmondva még én is csak egeret láttam ezen a frekin, sőt holnap mek be pestre megvenni az új logitech mx 610esem, ami szintúgy 2,4ghz-n megy ;)

Most körülnéztem netem, van de nagyon kevés, és szerintem nem tartozik a legolcsóbbak közé ;)Itt van egy Logitech Pro 2400 Többnyire még csak setről hallotam 2,4ghz-n , külön billentyűzetet még képről sem láttam.

 

 

U.i.: Igen? :) talán ismerem :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
david93

Sziasztok!

Olyan problémám lenne hogy a trust vezeték nélküli billentyûzet(egérrel együtt 12E Ft volt) Néha olyat csinál hogy ha megnyomom a tabot vagy a "d" billentyût akkor minden futó programot kis méretbe rak. Ha az "x"et nyomom le akkor elindítja a keresést, és hasonlóan majdnem minden billentyûnél csinál valamit. Amint újraindítom a gépet jól mûködik. Az elemet már próbáltam nem az a probléma! Várom az ötleteket!

Elõre is köszi! :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...