Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Tiszteletem mindenkinek!

A következő lenne a probléma: adott egy Nokia 6233-as teló (3.70-es SW), aminek a Mentett üzenetek résznél, a saját mappákban vannak SMS-ek és ezeket szeretném valahogy lementeni. A 6.81-es PCSuite viszont nem látja ezeket a mappákat, csak az olyanokat, mint "Elküldöttek", "Vázlatok" stb. Valaki esetleg tud valamilyen megoldást, hogy hogyan menthetném le az üzeneteket? A teljes telefonmentés már próbáltam, az lement minden levelet, de belekódolva a biztonsági mentésbe, amivel megint csak nem tudok kezdeni semmit sem.

Aztán egy másik kérdés, igaz nem a témába vág, de ehhez a telefonhoz kapcsolódik. Ugyebár ez a telefon tud többféle hangátviteli kodeket használni, mint EFR, AMR, FR. Ezeket hogy lehet ki/bekapcsolni? A régi nokiákon (pl. 3330) működött az EFR kodekhez a *3370# kódsor a bekapcsoláshoz, de ezen már nincs ilyen.

A végére pedig lenne még egy kérdésem, leginkább azokhoz, akik rendelkeznek ilyen telefonnal, hogy nekik is előfordul-e olyan, hogy a telefon csak úgy "gondol egyet" és újra indul. Ugyanis nekem eddig többízben megcsinálta.

Üdv, ToMikaa

• 5 weeks later...
Posted

Helló

Én nemrég kaptam de nekem még soha nem indult újra magától.

• 3 weeks later...
Posted

Lehet, hogy más fw van rajta, az újabbakal már lehet, hogy nem esik meg ez. Viszont a fenti sms-es problémára már megvan a megoldás egy ideje, ugyanis a friss PC Suite már látja rendesen az sms mappákat a telefonon.