ToM2oo4 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Tiszteletem mindenkinek! A következő lenne a probléma: adott egy Nokia 6233-as teló (3.70-es SW), aminek a Mentett üzenetek résznél, a saját mappákban vannak SMS-ek és ezeket szeretném valahogy lementeni. A 6.81-es PCSuite viszont nem látja ezeket a mappákat, csak az olyanokat, mint "Elküldöttek", "Vázlatok" stb. Valaki esetleg tud valamilyen megoldást, hogy hogyan menthetném le az üzeneteket? A teljes telefonmentés már próbáltam, az lement minden levelet, de belekódolva a biztonsági mentésbe, amivel megint csak nem tudok kezdeni semmit sem. Aztán egy másik kérdés, igaz nem a témába vág, de ehhez a telefonhoz kapcsolódik. Ugyebár ez a telefon tud többféle hangátviteli kodeket használni, mint EFR, AMR, FR. Ezeket hogy lehet ki/bekapcsolni? A régi nokiákon (pl. 3330) működött az EFR kodekhez a *3370# kódsor a bekapcsoláshoz, de ezen már nincs ilyen. A végére pedig lenne még egy kérdésem, leginkább azokhoz, akik rendelkeznek ilyen telefonnal, hogy nekik is előfordul-e olyan, hogy a telefon csak úgy "gondol egyet" és újra indul. Ugyanis nekem eddig többízben megcsinálta. Üdv, ToMikaa
dakku Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Helló Én nemrég kaptam de nekem még soha nem indult újra magától.
ToM2oo4 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Lehet, hogy más fw van rajta, az újabbakal már lehet, hogy nem esik meg ez. Viszont a fenti sms-es problémára már megvan a megoldás egy ideje, ugyanis a friss PC Suite már látja rendesen az sms mappákat a telefonon.
Recommended Posts