cukki Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Sziasztok ! Lecseréltem a 19'-os CRT-t egy 19'-os LCD monitorra. A CRT-t 1024X768-as felbontásban használtam, az LCD-t 1440X900-ban ajánlott használni. Ez a felbontás növekedés nagyon rontotta az olvashatóságot, melyet kismértékben tudtam korrigálni a képernyõ beállításokban. Viszont a betûvastagság lehetne nagyobb, de erre nem találtam megoldást. Van rá megoldás? (Ugyanez a helyzet a mobilomnál is, a betûvastagság ott is csak 1 pixelesnek tünik) köszi
warynski Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Én a 19"-os LCD monitoromat 1280x1024 felbontással használom és teljesen jól olvasható minden. Ha mégis meg akarod növelni a betûk méretét, akkor az Asztal > jobb klikk > Tulajdonságok > Beállítások >Speciális > Általános fül >Képernyõ alatt lehet az alapértelmezett 96 DPI-t megnövelni.
arpsoft Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Esetleg próbálkozhatsz az megejelnés testreszabásánál más betûtípust beállítani, olyat, ami vastagabb. Egyébként az LCD-ket tényleg a legnagyobb felbontásukon illik használni.
Recommended Posts