addyca Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Hi! Miért van az, hogy játék közben a billentyûzet nem hagyja abba az ismétlést? pl Carbon: nyilak tovább "nyomódnak" mint én nyomom, lehetetlen így játszani. Eddig is csinálta egyszer-egyszer, úgyhogy vettem egy másik billentyûzetet (logitech deluxe 250, régi: genius comfy kb-09 Valami). Vagy CS közben (eddig semmi baja nem volt) csak megy megy megy, egeret hiába mozgatom, nem mozog. Mintha gondolkozna vmin.... Mi lehet a baj? az új bill? v Valami vírus? thx
Faimre Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Hello! Gondom: kikapcsoláskor mindent elvégez a gép, de az utolsó momemtun:'Windows leáll..' ez ott marad és nincs tovább. Nem kapcsol ki.(win XP Prof-szervizcs2) alatt fut. Azt hiszem, hogy a mobiltel-t kapcsoltam hozzá, azóta nem hajlandó kikapcsolni. A regeditet is megnéztem, a 'PowerdownAft--' o-n áll. Mit javasoltok???
marcos99 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Olyan probléma lépett fel, hogy kapcsolom be a gépet betölt minden csak az egér megsem mozdul. Minden mûködik, billentyûzettel nagyrészt tudtam dolgokat végezni de egér bevan halva. Mi lett vele????? (még szerencse hogy megvan osztva itthon a net és a másik géprõl amirõl most irok az mûködik) Légyszi nagy elkelne a segítség hogy mit csináljak neki, mert meghaltam a gépem nélkül...
ProFiler Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Milyen egér? Elemek nem fogytak le benne? Ha USB-s, akkor próbáltad már másik portra kötni? Ciao.
marcos99 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Most este bekapcsoltam és jó lett, most mûködik. Amúgy meg nem usb-s és nem elemes, rendes vezetékes. Esetleg Valami kis vírus nem okozhat ilyesmit?
addyca Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Valaki az elsõre valamit Annyira rájöttem, hogy csak akkor "ragad be", ha 2mp-ig tartom a gombot. ekkor 3mp-ig érzékeli. szóval ha <2mp tartom semmi gond, de ha >2mp akkor olyan,mintha >3mpig nyomnám! köszi
Recommended Posts