Roleee Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 A folyamat nem fér hozzá a fájlhoz, mert egy másik folyamat használja - ezt az üzenetet kapom, amikor bármilyen fájlt módosítani, átnevezni vagy áthelyezni akarok. Format C megvolt, nem segített. Több winchesterem van, szal lehet azokon van valami vírus. De az Avast nem észlelt semmi vírust. Ja meg van ZoneAlarmom, szal végképp nem tudom mi lehet a baja valaki tud segíteni --- most látom, rossz helyre nyitottam a topicot, sry
BáGyu Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Mappabeállítás>Egyszerû mappanézet (ajánlott) elõl vedd ki a pipát majd alkalmaz majd OKÉ! Majd az elérni kívánt mappán jobb klikk>Biztonsági beállítások fül>Speciális>Sajáttulajdonbavétel és már a tiéd is!
Roleee Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Mappabeállítás>Egyszerű mappanézet (ajánlott) elől vedd ki a pipát majd alkalmaz majd OKÉ! Majd az elérni kívánt mappán jobb klikk>Biztonsági beállítások fül>Speciális>Sajáttulajdonbavétel és már a tiéd is! és ezt egyesével minden mappán? --- lehet bennem van ahiba, de jobb kattnál nincs semmi biztonsági beállítás, a mappabeállításban is csak olyan van hogy "Egyszerű mappanézet megjelenítése intéző módban" és sehol olyan, hogy "Saját tulajdonba vétel" lehet hogy win2000-ről beszélsz? xp-m van
BáGyu Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Tehát csak Win XP Pro-nál! Bármely mappa Eszközök>Mappa beállításai...>Nézet>Egyszerû fájlmegosztás (ajánlott) pipa ki Alkalmaz Oké Elnézést elõbb Mappanézetet írtam Ha ezt így megcsináltad akkor jobb klikkre meg kell jelenni a Biztonság fülnek Elég csak a fõ mappát tulajdonba venni, úgy hogy ott az almappák tulajdonbavétalét is jelöld be!
Omega32 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Milyen fájlokról van szó? Mikor újra tetted az XP-t, akkor az ott maradt fájlokkal írja ki a hibát (tehát pl. másik partición lévő fájlok vagy ilyesmi)? Vagy teljesen újonnan felmásolt fájlokkal (pl. egy cd-ről felraksz egy fájlt, akkor azzal jelentkezik a hiba)? Milyen programok vannak telepítve, amik ez befolyásolhatják (vírusölő ilyesmi)?
Roleee Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Vírusölő: Avast, tűzfal: ZoneAlarm SS, pár játék, meg egy rakat progi :Dde mindegy, mert már elhatároztam, hogy formázok mindent 108 GB :'( szal valószínűleg vmeik progi lesz.
Trianta Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Nekem is ugyan ilyen gondom van (XP Home). Sikerült megoldani reinstall nélkül?
Recommended Posts