Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Hozzáférés megtagadva

Recommended Posts

Posted

A folyamat nem fér hozzá a fájlhoz, mert egy másik folyamat használja - ezt az üzenetet kapom, amikor bármilyen fájlt módosítani, átnevezni vagy áthelyezni akarok. Format C megvolt, nem segített. Több winchesterem van, szal lehet azokon van valami vírus. De az Avast nem észlelt semmi vírust. Ja meg van ZoneAlarmom, szal végképp nem tudom mi lehet a baja :( valaki tud segíteni

---

most látom, rossz helyre nyitottam a topicot, sry

Posted

Mappabeállítás>Egyszerû mappanézet (ajánlott) elõl vedd ki a pipát majd alkalmaz majd OKÉ!

Majd az elérni kívánt mappán jobb klikk>Biztonsági beállítások fül>Speciális>Sajáttulajdonbavétel és már a tiéd is!

Posted
Mappabeállítás>Egyszerű mappanézet (ajánlott) elől vedd ki a pipát majd alkalmaz majd OKÉ!

Majd az elérni kívánt mappán jobb klikk>Biztonsági beállítások fül>Speciális>Sajáttulajdonbavétel és már a tiéd is!

és ezt egyesével minden mappán?

---

lehet bennem van ahiba, de jobb kattnál nincs semmi biztonsági beállítás, a mappabeállításban is csak olyan van hogy "Egyszerű mappanézet megjelenítése intéző módban" és sehol olyan, hogy "Saját tulajdonba vétel"

lehet hogy win2000-ről beszélsz? xp-m van

Posted

Tehát csak Win XP Pro-nál!

Bármely mappa Eszközök>Mappa beállításai...>Nézet>Egyszerû fájlmegosztás (ajánlott) pipa ki Alkalmaz Oké

Elnézést elõbb Mappanézetet írtam

Ha ezt így megcsináltad akkor jobb klikkre meg kell jelenni a Biztonság fülnek

Elég csak a fõ mappát tulajdonba venni, úgy hogy ott az almappák tulajdonbavétalét is jelöld be!

Posted

megvolt, restart is, de nem megy :(

Posted

Milyen fájlokról van szó? Mikor újra tetted az XP-t, akkor az ott maradt fájlokkal írja ki a hibát (tehát pl. másik partición lévő fájlok vagy ilyesmi)? Vagy teljesen újonnan felmásolt fájlokkal (pl. egy cd-ről felraksz egy fájlt, akkor azzal jelentkezik a hiba)?

Milyen programok vannak telepítve, amik ez befolyásolhatják (vírusölő ilyesmi)?

Posted

Vírusölő: Avast, tűzfal: ZoneAlarm SS, pár játék, meg egy rakat progi :Dde mindegy, mert már elhatároztam, hogy formázok mindent :D 108 GB :'(

szal valószínűleg vmeik progi lesz.

• 1 month later...
Posted

Nekem is ugyan ilyen gondom van (XP Home).

Sikerült megoldani reinstall nélkül?