Guest Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Szeretnék regisztrálni az Aol mailbe, és akárhogy próbálkozok, csakazértsem enged tovább. Pirossal kijelöli a jelszó mezõt, meg a telefonszám mezõt mondván, hogy azok hibásak. A jelszó miatt nem tudom miért pattog, mert max 7 karakteres amit megadtam, tehát még a 8 -at sem éri el, speciális karaktereket nem adtam meg és a jelszó megerõsítésénél is ugyanazt a jelszót adtam meg természetsen. Ezzel az üzenettel a lap tetején dob vissza a regisztrációs ablakba: "Please correct the entries highlighted in red. We either had trouble with those fields or need a correction. Please change these fields and click "submit" to create your FREE email address." Szükségem volna erre az Aol mailre egy internetes virtuális merevlemez szolgáltatása miatt. Csak az amcsik használhatják ezt a vackot, vagy mi van?
Richy Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Nekem megy tökéletesen. Szerintem a jelszóba kell rakni számot is, ha jól emlékszem. Telefonszám meg +36(körzet)xxxxxxxx.
Guest Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Hát nem igaz. Arra már rájöttem, hogy az irányítószámhoz nem lehet 4 jegyû irányítószámot írni, de a jelszavat, meg azt a rohadt telefonszámot még mindíg nem fogadja el, úgy sem, ahogy leírtad. Komolyan mondom ez már röhej. Mi a jó francot akarnak azzal a telefonszámmal, hogy ennyire betegesen ragaszkodnak hozzá. Bezzeg az nincs ott, hogy milyen formátumban kérik a nekik annyira kellõ telefonszámot. Valami tipp?
Richy Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Talán itt csinálj egy Screen Name-t! Így máris lesz egy postafiókod, amúgy meg az írányítószámhoz (ZIP Code) Hxxxx-et kell írni! És a fenti linken nem kér telefonszámot sem.
Guest Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Szia Köszi, remélem ez jó lesz, és elfogadja ez a virtuális tárhely szolgáltatás is, ami egyébként az AOL szolgáltatása. (xdrive.com). Igen, utólag én is rájöttem, hogy kell az a H betû, de nagyon nem akart semmi sem összejönni a mai nap, aztán ráadásként ez a regisztrációs probléma is bejött és ez húzta fel végképp az agyam. Sok a zûr nálam a suliban, így nagyon stresszes vagyok, ami miatt hamar felhúzom magam, szóval bocsánat az esetleges durva szövegekért. Üdv: Vérpatkány Szerk: Nem fogadja el. Errõl a linkrõl kéne tudnom regisztrálni : https://new.aol.com/freeaolweb/?promocode=814209 De pont ezzel van a problémám :( Most mit csináljak? Írjak ezeknek? Végsõ elkeseredésemben megpróbáltam proxy mögül, ekkor ezt a hibaüzenetet dobta: "Thank you for your interest in obtaining a screen name to use this service. At this time, we are unable to register you for this service. We regret any inconvenience." Kezd nagyon elegem lenni. Másnak is ezt csinálja, vagy csak nekem van rossz napom?
Richy Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Elõbb linkeltem be az oldalt! Ott regisztrálj és akkor lesz AOL Mail-od is! Szerintem elég egyértelmû volt amit írtam.
Guest Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Igen, de ez az xdrive szolgáltatás nem fogadja el az általad belinkelt regisztrációs lapról végrehajtott regelést. Csak arról a linkrõl engedné, amit belinkeltem.
Richy Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Én még 1000 éve regisztráltam ott. Akkor kapsz egy Screen Name-t, majd az xdrve-on rákkattintasz, hogy van Screen Name-d, bejelentkezel, és láss csodát! Én már megtettem, szóval ne mond, hogy nem lehet!
Guest Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Sikerült! Nem tudom mi lehetett akkor, de most sikerült. Köszi, hogy segítettél.
zulu_mester Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Sziasztok! A napokban szerettem volna egy aol.com-os mail címert regisztrálni, de sajnos nem sikerült. A zip kódnál azt írja ki, hogy invalid zip code. Próbáltam az a megoldást is, amit fentebb említettetek (HXXXX). Sajnos ezt a megoldást nem fogadja el a rendszer. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a megoldás?
[OP]Destroy-man Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Keress egy amerikai ZIP kódot (wiki a barátod), és a címet is annak megfelelően add meg. Az AOL hivatalossan csak az USA-ban működik.
Recommended Posts