Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Shareaza

Recommended Posts

Posted

Magyar weboldal: Link. Shareaza beállítások menünél lévő beállításokat érdemes elvégezni. (De enélkül is jól fog működni!)

Megosztás helyének kiválasztása: Eszközök --> Fájlok megosztása: Link --> Link

Letöltés helyének kiválasztása: Eszközök --> Beállítások --> Letöltések: Link

Letöltés indítása:

Keresés gombra klikk és megnyílik egy keresősablak: Link. Itt ki kell választani a fájl tipusát és beírni a címet majd a keresés indítását megnyomni: Link. A megjelenő találatra jobb egérklikk és a letötlés-t választod: Link.

Keresés ablak:

Érdemes annak a letöltését elindítani aminél legalább 1 pipa van a státusz sorban. Ahol 3 is van, az nagyon gyorsan fog lejönni: Link, Link.

Ez a piros jel Link azt jelenti, hogy a fájlnév nem valódi. Mások korábban minősítették. Nagyon ritkán előfordul.

Irreálisan kis méretű fájlokat (~10-500KB) ne tölts le.

Forgalom ablak:

Elő tudod nézni a zenét vagy videót. Jobb klikk a fájl sorára és előnézet: Link. Így el tudod dönteni, hogy megfelelő-e. Ezt addig érdemes megtenni amig max. néhány 10 MB-os egy videó.

Ha várakozik egy letöltés akkor a Forgalom ablakban nyisd le a fájl elötti plusz jelet és vidd a kurzort várakozó sorra: Link. Így eldönhető érdemes e várni.

Véleményeket is szoktak írni: Link. Forgalom ablak --> Jobb klikk a sorra --> Vélemény. Itt infókat olvashatsz amit mások írtak a fájlról.

Nyáron használtam a Shareazát: Link. No comment. (Júliusban ki is kapcsolták egy idő után)

Posted

Ha nem megy a magyar oldal, akkor innen is lehet letölteni: Link

• 2 weeks later...
Posted

Sebességrekordom a shareazával:

IPB kép

Zenét, filmet és egyebeket...khm.

Posted

Szerintem ugyan az lesz a baj, mint a DC++-nál, mikor nem tudsz aktív lenni. Keress olyasmit, hogy "DC-ben aktív mód router mögött" vagy ilyesmit. Szerintem ezen a fórumon is volt már szó ilyesmirõl többször. Ja, és a kulcsszó még a "portforward" esetleg smc routernél a "virtual server".

Posted

@civic: a shareaza.hu fórumán kérdezd meg: Link. Biztos jönni fog a megoldás. (nekem sajna lövésem sincs)

Posted
... kijött egy aranyos kis piros mondat ...

Hamarosan itt is kifog jönni egy a hozzászólásod alján, ha nem figyelsz oda a helyesírásodra. :démonikacaj:

Posted

Te meg miért nem a "Moderálást kérek" topikba írod az ilyen észrevételeket. Vagy Jelzés gomb vagy PÜ. :dühös: (A két post-ot törőlni lehetne)

• 1 month later...
Posted

Shareazával hogy lehetne direktbe fájlt átküldeni?

Program sajátkönyvtárában a fájl jobbklikk menüben találoni 2 URL-t: link és a tulajdonságoknál URNs-t: link.

Ezeket a letöltõnek hova kell másolni? Talán a keresõablakban ide: link? Linkhez az URL-t vagy a SHA1-hez az URNs-t?

Nincs valakinek kedve kipróbálni velem?

• 2 months later...
Posted

Nagyon sok trackerleállás miatt jutott eszembe, hogy a Shareaza miért nem terjedt el jobban idehaza. Ha magyar címekkel lennének feltöltve a cuccok ugyan olyan jó rendszer lenne mint a torrentezés. Vagy még jobb. Nem lenne kiszolgáltatva egy központi gépnek.

Ráadásul amíg Shareazát használtam nem volt ennyi támadáskisérlet amit az Agnitum bejelez. Most szinte folyamatosan vannak.

Elõ lehet nézni vagy hallgatni a médiacuccot, chat-elni lehet a feltöltõvel, véleményt lehet írni a fájlhoz, tehát ki lehet váltani a torrentinfót.

Töltsetek fel több Magyar címû fáljt!