Peti0519 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Furcsa problémával fordulok a Segélyvonalhoz. A Freemail-nél van e-mail címem és múlthét csütörtök óta se a Mozilla Thunderbird se az Outlook Express nem tudja letölteni a leveleimet. Megnéztem a beállításokat, minden tökéletes. Megnéztem a webes felületen, a levelek befutnak, de amikor a levelezõprogram elkezdi ellenõrizni a leveleimet, kb 2 perc után kiírja, hogy "Idõtúllépés miatt megszakadt". Küldeni viszont tudok levelet. A segítséget elõre is köszönöm!
Sanzi Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Nekem is nagyon lassan kéri le mostanában POP3-mon keresztül a leveleimet.
zsoltchelsea Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Én nem is úgy használom. A webes felület is elég, a freemail inkább azért van. amúgy pedig programhiba... Reinstall?
Peti0519 Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Nem hiszem hogy programhiba lenne... Se az Outlook Express, se a Mozilla Thunderbird nem mûködik. Sõt a PopTray sem tudja ellenõrizni.
Pityus Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 A meglévõ Freemailos leveleimet figyelmetlenségbõl a kukába dobtam. Hogyan lehet visszatenni õket a beérkezett levelek közé?
Halasi Miklós Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Peti0519: ott vagy tûzfal beállítási problémák vannak, vagy rossz a POP3-ad (freemail.hu). Pityus: bemész a webes felületen a lomtárba és a levelek kijelölése után áthelyezést vézel a Beérkezett Üzenetekbe. Ha végleg törölted, akkor annak annyi.
Razak_255 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Hellosztok! Nekem is hasonló problémám van! Azóta nem talált valaki valamilyen megoldást? Mert nálam az a probléma, hogy letöltött 9 db levelet és még mindig ott van 81db és most már hiába próbálom frissíteni egyszerûen idõtúllépés miatt nem akarja letölteni. Amúgy a Thunderbird 2.0.0.12-es verziót használom. Vagy tudtok valamilyen egyéb módszert, amivel a leveleket átmenthetem gmailre úgy, hogy megmaradjon az eredeti feladó és minden olyan formában legyen, mintha oda is kapta volna eredetileg? Elõre is köszi a segítséget!
pcmester Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Találkozott valaki már ezzel, amikor megpróbált belépni Freemailre?! Hiba történt az oldal betöltése közben Kategória: server_error Leírás: Internal Server Error Egyszerűen nem jutok be a fiókomba!
[OP]Destroy-man Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Utoljára kb. 15 éve használtam freemailt. Azóta bottal se.
TheSaurida Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Miután nálam is ezt írja ki, ezért (most... ) nem toltál el semmit. Majd megjavítják. Destroy-man' timestamp='1476688855' post='476428']Utoljára kb. 15 éve használtam freemailt. Azóta bottal se. Nekem is csak nosztalgikus okokból van még egy freemailes címem, pl. mert azzal regisztráltam be ide. Meg ha valakivel nagyon nem akarok levelezni, akkor ezt adom meg neki.
TheSaurida Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 A freemail üzemeltetői bizonyára olvasták kétségbeesett soraidat itt a fórumon, és rohammunkában kijavították a hibát. Köszönjük közbenjárásodat.
Recommended Posts