Micimack0 0 Share Posted September 22, 2006 Chiao! Chello Internetem van 2 gép és 1 router 1 hónapban max. 30Gb tudok letölteni! És pont ezért az egyik gépen be szeretném állítani hogy mekkora sebességgel töltsön a gép a nettrõl! (Ezt a router nem tudja) Ezt meg lehet csinálni a windowsban alapból vagy kell hozzá egy progi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted September 23, 2006 A Win alapból nem tudja, de szinte bármelyik letöltésvezérlő igen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomenergia 0 Share Posted December 18, 2009 Nekem is ilyen problémám lenne, csakhogy nekem más okból kifolyólag. Van egy router, amire 3 gép van rákötve. Mivel a sávszélesség elég nagy (2,5 Mbps/0,5Mbps), ezért általában nem szokott probléma lenni, de van, amikor igen. Videónézegetés az interneten (pl.: YouTube, Videa, stb.), játék (ping) és egyéb internetes programok (FTP, IRC, stb.) eléggé zavarják egymást. A cél, hogy minden gépen egyenlõ részben osztozzon a sávszélesség és ne legyen az, hogy egy gép a teljes sávszélességet kihasználva zavarja a többit. (Hisz egy átlagfelhasználó számára a durván 756 Kbps/128 Kbps sávszélesség elég) Köszi a választ elõre is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted December 18, 2009 A routernek kell tudnia a QoS-t, ezzel a szolgáltatással lehet szabályozni a minimum és maximum sávszélességet, amit egy gép birtokol. Gépenként egyéni beállítás is lehetséges. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sublett01 0 Share Posted January 20, 2010 Sziasztok! Nekem a win 7 alatt az ftp csak 5 k/sec-vel mûködik, ugyenezen a hálózaton az XP normális sebességgel mûködik. Van valakinek tippje mi lehet a probléma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts