ProFiler 0 Share Posted September 18, 2006 Új szolgáltatásba kezdett az AOL - mégpedig nem kis célkitûzéssel: megdönteni a GMail hódításait. Bárki regisztrálhat ingyenesen az új e-mail szolgáltatásra: Free AOL Mail Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tar 0 Share Posted September 18, 2006 Nekem személyszerint, fentartásaim vannak az AOL-lal szenben. Nemtartom megbízhatónak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richy 0 Share Posted September 18, 2006 Nekem már jó ideje van AIM-om, így az AIM Mail szolgáltatás is megvan már. GMail előtt már ismertem, de nem használtam, lehet hibáztam Most itt a GMail is, majd kiderül melyik győz, de nekem akkor is van már mindkettő Az AIM-nak azért szebb a kezelőfelülete Az AIM egyetlen szépség hibája, hogy hozzáad egy sort a MAIL-odhoz, bár ha levelezőprogramot használsz, és a saját netszolgáltatód szerverét használod, akkor ez nem fog zavarni Az AIM angol felületű! És ugyanúgy, mint a GMail neki is auton frissít, tehát ha érkezik egy leveled, akkor látni fogod bármilyen kijelentkezés és egyéb dolgok nélkül És ki ne haggyuk, hogy mint a GMail-lal ellentétben, az AIM-éban lehet új könyvtárat létrehozni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted September 18, 2006 A Gmailnak is van egy elég jó Spam szűrője, ami bővíthető! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richy 0 Share Posted September 18, 2006 AZ AIM-é is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted September 18, 2006 Jó, csak elõzõleg - ami már eltûnt - úgy írtad, mintha a Gmailnak nem lenne.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richy 0 Share Posted September 18, 2006 Igaz, csak rájöttem, hogy ezek (spam és vírus szûrõ - fõleg ez a legfontosabb-) van a GMail-ban is. Én is maradok egyelõre a GMail-nál, de nem becsülöm alá az AOL-t sem, hisz sokkal elõrébb tartom az AIM-ot az MSN-nél És jó kis szolgáltatásai vannak Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajdul 0 Share Posted November 9, 2008 AIM=AmericaOnline Istant Messenger A programocska elõször valamelyik netscape böngészõ beépített instant messengere volt. Akkor még a netscape-nél lehetett netscape.net screen neveket regisztrálni Több mint tíz éve. (Ekkor még sehol nem volt a gugli). Késõbb az AOL lett a gazdi, s a netscape.net mailokat migrálta aim.com címmé. Az aim.com oldalról sokkal könnyebb a screen name regisztráció. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts