Jump to content
GSForum - Segélyvonal

AIM Mail

ProFiler

Recommended Posts

ProFiler

Új szolgáltatásba kezdett az AOL - mégpedig nem kis célkitûzéssel: megdönteni a GMail hódításait. Bárki regisztrálhat ingyenesen az új e-mail szolgáltatásra:

Free AOL Mail

Ciao.

Tar

Nekem személyszerint, fentartásaim vannak az AOL-lal szenben. Nemtartom megbízhatónak.

Richy

Nekem már jó ideje van AIM-om, így az AIM Mail szolgáltatás is megvan már. GMail előtt már ismertem, de nem használtam, lehet hibáztam :)

Most itt a GMail is, majd kiderül melyik győz, de nekem akkor is van már mindkettő :D

Az AIM-nak azért szebb a kezelőfelülete :D

Az AIM egyetlen szépség hibája, hogy hozzáad egy sort a MAIL-odhoz, bár ha levelezőprogramot használsz, és a saját netszolgáltatód szerverét használod, akkor ez nem fog zavarni :)

Az AIM angol felületű! És ugyanúgy, mint a GMail neki is auton frissít, tehát ha érkezik egy leveled, akkor látni fogod bármilyen kijelentkezés és egyéb dolgok nélkül :)

És ki ne haggyuk, hogy mint a GMail-lal ellentétben, az AIM-éban lehet új könyvtárat létrehozni ;)

Sanzi

A Gmailnak is van egy elég jó Spam szűrője, ami bővíthető! :ötlet:

Richy

AZ AIM-é is ;)

Sanzi

Jó, csak elõzõleg - ami már eltûnt - úgy írtad, mintha a Gmailnak nem lenne....

Richy

Igaz, csak rájöttem, hogy ezek (spam és vírus szûrõ - fõleg ez a legfontosabb-) van a GMail-ban is.

Én is maradok egyelõre a GMail-nál, de nem becsülöm alá az AOL-t sem, hisz sokkal elõrébb tartom az AIM-ot az MSN-nél ;)

És jó kis szolgáltatásai vannak :)

• 2 years later...
hajdul

AIM=AmericaOnline Istant Messenger

A programocska elõször valamelyik netscape böngészõ beépített instant messengere volt. Akkor még a netscape-nél lehetett netscape.net screen neveket regisztrálni Több mint tíz éve. (Ekkor még sehol nem volt a gugli).

Késõbb az AOL lett a gazdi, s a netscape.net mailokat migrálta aim.com címmé. Az aim.com oldalról sokkal könnyebb a screen name regisztráció.