Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Gerjedek

Alni

Recommended Posts

Alni

Sziasztok

Nagyon örülnék ha valaki tudna segiteni.

Pár napja a fejhallgatós mikrofonom elromlott, akkor gyorsan kicseréltem a régi sima mikrofonomra.

Azóta egyfolytában hallom a mikrofont a hangszóróban és természetesen gerjed is rendesen.

Már mindent /legalábbis szerintem :lol: /kipróbáltam de semmi sem segit. Ha szól a hangszóró, szól a mikrofon is.

Elõre is köszönöm ha valaki tud segiteni!!!

ProFiler

Milyen programban használod? Biztosan nincs jól beállítva.

Ciao.

Alni

Szia

Sound Effect Manager, már próblgattam mindent állitgatni de nem sikerül :(

Az lehet, hogy esetleg ez a mikrofon is rossz csak nem tudom. Ha beszélek vele valakivel hallanak, bár nem nagyon jól , nekem viszont egyfolytában gerjed.

ProFiler

Nem lehet, hogy a régi sem romlott el, hanem csak egyszerûen a hngbeállításoknál elállítódott valami?

Ciao.

Alni

Már azt is próbáltam de õszintén megmondom nem vagyok egy nagy zseni a témában :pislog:

Amit eddig megtaláltam az ugyan ugy van mint anno, amikor még müködött :(

KeLa

Próbáld a hagszórót úgy elhelyezni, hogy nelássa a mikrofon, elsõszámú gerjedési forrás. Lejátszás opciónál kapcsold ki a mikrofont, második gerjedési forrás. Hangszórót iktasd ki, fülhalgatóval próbáld, ha úgy is gerjed lehet kártyahiba. Mikrofon meghibásodás inkább torzításokkal, brummal, némasággal jár mint gerjedéssel.

Alni

Most kikapcsoltam a hangszórót és a helyére a fülhallgatósat dugtam de ugyanugy hallom benne , amit a mikrofonba beszélek, mondjuk nem gerjed.

KeLa

Ebben az esetben beállítási problémáid vannak! Kapcsold ki a mikrofont a lejátszás opciónál, csak a felvétel opciónál legyen bekapcsolt.

Sanzi

A Vezérlõpultban, a Hangbeállításoknál a Mirkofont mit lejátszási eszközt némítsd le. (Stereo MIX)

Alni

Ezer köszönet Mindenkinek!!!

Sikerült, eszembe nem jutott volna, hogy némitsam le a mikrofont, persze így utólag már tiszta logikusnak tünik :hááát:

Köszönöm!!!