david93 0 Share Posted September 1, 2006 Sziasztok! Rendszeres olvasója vagyok a PC Worldnek, nagyon tetszik az újság!Már hetek óta bújom a neten egy normális leírást keresve:Hogyan tudom tisztítani billentyûzetemet.Sokan azt mondják szedjem szét és egyenként mossam el a billentyûket.Ez szerintetek jó ötlet?És egyátalán hogyan kell szétszedni? A segítséget elõre is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zico 0 Share Posted September 1, 2006 Fordítsd fel, és gyengéden ütögesd meg a hátulját. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Silence 0 Share Posted September 1, 2006 Sziasztok! A fejre fordítást, és ütögetést kiegészíteném, isopropanollal való lemosásra, ami nem támadja meg a szitázott festéket, és elég hatékonyan eltávolítja az ujjlenyomatokat, zsíros szennyezõdéseket. Lehet kapni hobby boltokban semleges gázt is spray formában pl: B-55 Én ezzelm szoktam kifújni a port, mert ütögetéssel nem biztos, hogy a megtapadt hajszál, egyéb morzsa kijön. Enni-inni persze nem ajánlott felette. De, erre is van megoldás valamelyik PC World újság hasábjain láttam 1 képet Láttam sajna már Fantát nyalogató darazsakat is a praxisomban Link to comment Share on other sites More sharing options...
nooris 0 Share Posted July 9, 2007 Sziasztok! A laptomra sajnos ráborult némi tea, egész jól viselte csak néhány gomb ragad! Tudtuk e valami tisztítófolyadékot, sprayt, vagy akármit, ami nem tesz kárt a laptopba de a problémámra megoldást nyújt?! Elõre is köszönöm! Üdv, nooris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts