Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Windows Live Mail Desktop

Kovács Gyula (MiniDisk)

Recommended Posts

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Az Outlook Expresst leváltani hivatott levelező 8.0.0932-es verziója. Letöltés. Kezeli a hotmail fiókot is.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Valami fura oknál fogva a Microsoft ragaszkodik a nem-rendszertálcára rakás elvéhez. De szerencsére együttmûködik a HideOE programmal. :)

Posted
Az Outlook Expresst leváltani hivatott levelezõ

Tudtommal nem az Outlook Express leváltására szánják, hiszen a Vistában ott a Windows Mail (az OE új néven). Ha valamit levált, akkor szerintem sokkal inkább a Hotmailt, hiszen itt alapvetõen webes levelezésrõl van szó, amihez csináltak egy nem webes kliens programot.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Ami teljesen egyenértékü egy levelezõprogrammal. ;) Azon kívül, hogy kezeli a pop3-on a hotmail címet, kezel bármilyen más accountot is. :)

IPB kép

Posted

Kicsit tudathasadásos társaság benyomását kelti nekem ez a Microsoft mostanában. :)

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

A Thunderbird "levelezõ program beazonosítója" szerint a program:

IPB kép

Most vagy nem ismeri a Thunderbird az új levelezõt, vagy eleve ezt az azonosítót küldi a WLMD.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Na, eddig a következő a tapasztalat: Annyira Beta még, hogy minden nap újra kell telepíteni, ellenkező esetben nem jelentkezik be. Mától a HideOE programmal sem működik együtt. :hmm: És még egy észrevétel: A Windows Live Messengert automatikusan elindítja. Az About US-ben írtak alapján pedig kizárólag az USA területi beállítás esetén hajlandó működni, tehát ez is egy feltétel: A Live ID személyes adatoknál a tartózkodási hely USA legyen.

• 2 weeks later...
Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted (edited)

Nos, kiderült, hogy ez a levelezőprogram is meghívásos elven működik. (A regisztrációmtól számított harmadik napon működött nekem is jól)

Van 10db meghívási lehetőségem. Aki szeretne meghívót kapni, az tegye a következőt:

Írjon egy e-mailt nekem a minidisc102[kukac]yahoo.com-ra a következő szöveggel:

Szia! XY vagyok a PCW fórumról. Szeretnék egy WLMD8 meghívót! Emeil címem: x@y.hu Köszönöm.

A beérkezett 10. levelet követően egyszerre elküldöm a meghívókat, és ide beírom, kik kaptak. Az igényeket beérkezési sorrendben teljesítem. Privátot ne írjon senki, csak a mailban jött igényeket veszem figyelembe! :)

Email címként azt adtjátok meg, amit a Live ID-hez használtok! (Messenger passport, Messenger bejelentkezéshez.!!!)

Edited by Kovács Gyula (MiniDisc)
Posted

Véletlenül nem a "Windows Live Mail Center beta" volt a korábbi neve?

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Nem. Az a webes felület volt. :)

Posted

Hi! Itt mikor kapsz meghívót. mondjuk pl.: ha van 10 meghívód, és egyet elhasználsz, akkor kapsz másikat, vagy elfogy a tíz, és kapsz, ha adnak. Hogy megy ez pontosan?

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Fogalmam sincs. Kb. két hete használom, és most jött az email, hogy van 10 meghívóm.

Posted

Nekem meg az nem világos, hogy a letöltött (a web oldaladról) és feltelepített Windows Live Mail Desktop program használatához miért nem tudok belépni.

1. Elfogadtam az invitálást.

2. Módosítottam (sikeresen) a jelszavamat (MPN).

Ahogy írtam, korábban ue. a hiba volt, de most már "meghívott vagyok" Mi lehet a gond? Egyébként, "webes" módon sikerül belépnem.