superman1 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Helló Problémám van az egeremmel néha kihagy 1-2 másodpercre és nem reagál semmit, van olyan is amikor teljesen megadja magát és csak úgy indul el újra hogyha kiúzom és újra bedugom. Nem tudom mi lehet a baj, már töltöttem le hozzá driver frissítést is. Segítségeteket elõre is köszönöm! Az egerem tipusa: Trust Gamer mouse GM-4200 USB-és optikai Alaplapom Abit IS7-E2 Windows Xp Professional 2002-es verzió SP1 Segítségeteket elõre is köszönöm!
banyuka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Hello superman! Találtam egy leírást és fórumot, érdemes elolvasgatni a hozzászólásokat: Trust patkány........ [Lényeg, volt egy hibás szállítmány 2006 januárja környékén, cserélteni kell a mütyürt, ebbõl kifolyólag kérdezem, hogy mikor vetted a tiédet, mivel utsó hozzászólás ennél a linknél áprilisi !??? ] üdv.: b.
superman1 Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 kösz az infót!! jó lenne ez az egér csak nem ez a hibás széria szerintem, vissza viszem.
banyuka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Nincs mit:))) Csak cserébe áruld el légyszíves, hogy mikor vetted az egered, mert kacérkodok a gondolattal, hogy veszek egyet a sok negatív ""fikázás"" ellenére....... Ezért érdekelne, hogy mikor vetted.... Thx... banyuka
superman1 Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Egészen pontosan Vétel:2006.06.20 4990 FT Garancia 2007.06.19 Békéscsaba, Nap-Szam Computer Amikor mûködik akkor jó vele játszani.
superman1 Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 CSáá Vissza vittem az egeret a boltba: HIBALEÍRÁS:WINDOWSBAN SZAKASZOSAN MÛKÖDIK. JÁTÉKBAN NÉHA MEGÁLL, UTÁNNA ÚJRA MÛKÖDIK ,DE LEHET,HOGY CSAK AKKOR INDUL ÚJRA,HA HA KIHÚZZÁK ÉS ÚJRA BEDUGJÁK. Megjegyzés:Meg van rongálva a kézikönyv,meg kell várni még visszajön az egér a szervízbõl. A szervíz viszgálata kizárólag a közölt hibára vonatkozik! Amennyiben a közölt hiba nem jeletkezik,bevizsgálási díjat számlázunk ki! Kelt: 2006.10.26 A javítás várható befejezése: 2006.11.09 NA majd meglátom!! DE HA NEM LESZ JÓ!!!
superman1 Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 CSáá everybody! Ma hoztam el az egeret a szervízbõl még nem jelentkezett a hiba remélem nem is fog.
budai Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 sziasztok! Problémám a következõ, hogy nem tudom beállítani a játékban a mouse4-5-ös gombokat, pedig az új drivert is leszedtem hozzá. Az elõzõ egeremen müködött tökéletesen de itt nem és nem értem hol a hiba. itt az egerem http://trust.com/products/default.aspx?item=15345 köszi a segítséget! üdv, Budai
Recommended Posts