Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Prey

Csaba_#

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

A komplexum nevű pályán vagyok, ahol egy kockába kell beleugrani, egy teleport segítségével. ( Álítólag hiperkockának nevezik. ) :hááát:

A kocka minden oldalán található egy gravitációs váltó, illetve a kocka külső részén két egymással szemben lévő sugárnyaláb forog körbe-körbe, felül elektromos kisűlések vannak.

Már sok fórumot, és végijátszást olvastam, de egyikből sem sikerült megértenem, hogy tujdonképpen mit kell csinálni... :upsz:

Hogy használjam a gravitációs váltókat hogy kijussak a kockából?

Posted

Már megvan a megoldás ! :ötlet:;)

• 3 weeks later...
Posted

"Már sok fórumot, és végijátszást olvastam, de egyikből sem sikerült megértenem, hogy tujdonképpen mit kell csinálni...

Hogy használjam a gravitációs váltókat hogy kijussak a kockából?"

Igazán közzétehetnéd, mert pont ezzel küzdök napok óta. Légyszives ne raktározd magadban, oszd meg velünk. Köszi előre is.

Okszi, megtaláltam a megoldást én is http://www.pclife.hu/vegigjatszasok/prey itt van akit érdekel.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Figyelem! Para van nálam. Felraktam a prey demót, elindítom, szürke képernyõ és kiírja exe file hiba. Jó, felrakom a teljes játékot, elindítom, szürke képernyõ, kiírja exe file hiba. Nem warez! Ha meg az lenne se változtatna a dolgon mert a demónál is ez volt a hiba. Ha valakinél volt ilyen, akkor szóljon légy szíves! Ha nem, akkor meg viszakérem a pénzem ott, ahol megvettem. A kis lelkem is kivan, hogy megveszek egy játékot, jaj de nagyon sok pénzért, és nem tudok játszani!

Próbálj meg viselkedni, nem otthon vagy!

Edited by Spányik Balázs
Posted

A Fórumszabályzatot ajánlanám figyelmedbe!

Posted

Üdv a Fórumon!

A >>>Fórumszabályzat<<< elolvasása után, ajánlom a következõ dolgokat:

1. 1.1-es Patch feltétele. >>>KATT<<< a letöltésért.

2. VGA driver frissítését.

3. Ha minden kötél szakad Windows újratelepítését.

4. Nézd meg, hogy a konfigod elbírja-e egyáltalán a játékot. ;)

• 6 months later...
Posted

Én a vége felé (vagy a végén? :hááát: ) akadtam el. Az Örző (Keeper) vagy kicsoda bent van egy gömb szerűségben, aminek az oldalát öt szögek alkotják. Ez a gömb szerűség, folyamatosan pörög és hiába lövöm akárhol, nem tudok mit kezdeni vele. Légyszíves segítsetek!

Posted

Szellem módban lőjj a "plexikbe", aztán vissza normál módba, és már nem is olyan törhetetlenek... ;)

Posted

Nagyon szépen köszi! Azt hiszem egyet véletlenül lebontottam de nem tudtam, hogy hogyan. De most már tudom :):ötlet: