level 0 Share Posted August 10, 2006 Sziasztok! Írtam egy mailküldõ szkriptet, de a levelek nem érkeznek meg. Más tárhelyeken mûködött, tehát a szkript jó. Itt viszont a mail() függvény visszatérési értéke valami miatt mindig FALSE. phpinfo(); Mi okozhatja a problémát, és hogyan lehetne orvosolni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mezofi 0 Share Posted August 15, 2006 Más tárhelyeken mûködött. Itt viszont a mail() függvény visszatérési értéke valami miatt mindig FALSE. És melyik az az itt? Hol nem mûködik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoltchelsea 0 Share Posted August 15, 2006 Hi! Tök egyszerû. Ha jó a szkripted, akor nézd meg a szabályzatban, hogy engedett -e a használtata, mert nem mindenhol szeretik. Fõleg ingyenes helyeken. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mezofi 0 Share Posted August 16, 2006 Ezért kérdeztem melyik tárhelyen van. Van ahol kell egy azonósító, van ahol csak a négy tagú mail küldhetõ, stb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
level 0 Author Share Posted August 17, 2006 Tárhely a vicont.hu. A kezdõ hozzászólásban belinkeltem a phpinfo-t, csak lehet hogy nem látszik, hogy az egy link. Szabályzatban nem találtam olyat, hogy ez le lenne tiltva, csak annyi van, hogy vannak biztonsági megkötések a php használatával kapcsolatban, de semmi konkrét. Különben írtam is nekik még a témanyitás elõtt, de ezidáig nem kaptam választ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts