kaliode 0 Share Posted July 7, 2006 Kéne valami olyan Pascal, ami tud programot Windowsra készíteni. Aki tud ilyenrõl, az kérem írja le a letöltés helyét. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted July 7, 2006 Ezt Delphi-nek hívják. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliode 0 Author Share Posted July 7, 2006 Ez úgy letölthetõ, mint a Pascal verziói. Csak mert nem találok egy letölthetõ változatot sem. Na jó, a Borland félét, de nekem valami ingyenes kellene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted July 7, 2006 Delphibõl csak Borland van, legalábbis tudomásom szerint. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted July 7, 2006 Egy kis olvasmány: http://www.codexonline.hu/CodeX7/alap/delp...s/Delphi6PE.htm Ezen az oldalon van egy link a Borland-hoz. Itt bármelyik Personal verzót letöltheted, de regisztrálnod kell magadat. Angolul van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calyd 0 Share Posted July 9, 2006 Ajánlom figyelmedbe a Lazarus nevû programot. Ez egy teljesen ingyenes Delphi-klón, Free Pascal fordítóval. Néhány helyen bugos, de folyamatosan fejlesztik, és sokszor túlmutat a Delphi korlátoltságán (nem biztos, hogy ez a legjobb szó, de azért van benne valami). LINK - már megjelent a 0.9.16 os verzió is, ahogy látom. Én a 14-st ismerem, az jó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacroGeri 0 Share Posted July 10, 2006 Elvileg a Free Pascal-lal is lehet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MafiaBoy 0 Share Posted July 26, 2006 A delphi-vel lehet windows alá is progit írni, azzal csak szinte azt lehet, de van delphi dos alá is. Én a Delphit a fõiskolában kaptam. Kb 2 honapja kaptam meg a Delphi 7.x verzijóját, azzal már a windows-ban is javithatunk. Ha hibás a windows, akkor felajánl nekünk egy olyat, hogy mi saját magun azt kijavitsuk. Az interneten nem találtam ingyen letölthetõ teljes verziót. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted July 26, 2006 Te a debug-ra gondolsz? Mert azzal csak tracelni tudsz, a kódba belenyúlni nem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MafiaBoy 0 Share Posted July 26, 2006 Nem a debug-ra, hanem a 7.1-es vagy a 7.0 verziora. A főiskolán adták. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted July 27, 2006 Akkor valami nagyon össze lett keverve valakinek a fejében. A Win kódjába nem lehet belenyúlni, mert tiltja a licence. Ráadásul futásidõben csak az assembly kódot láthatod, mivel a forrást nem mellékelik az oprendszerhez. Azt meg aztán végleg nem hiszem, hogy röptében disassemblálja Delphi-be a futó kódokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekin 0 Share Posted August 25, 2006 Honnan lehet olyan progit szerezni amin Turbo Pascal programot lehet íirni? (Keretrendszer.) Kezdő vagyok, most kezdtem el olvasni egy Programozás tankönyv I - Turbo Pascal című könyvet, és ebben azt írják idézem: "Indítsuk most el a Turbo pascal keretrendszert." Na nekem nincs ilyen vagy ha van is akkor hol érem el? Ha esetleg tudtok ilyen programot, légy szíves csatoljatok már egy linket ami után rögtön a dowload áll, amiről le tudom szedni. Köszike! Hali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted August 25, 2006 Valamire csak jó: http://www.freepascal.org/download.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calyd 0 Share Posted August 25, 2006 @Ekin: Hát így, hogy TP keretrendszer még nem hallottam, de szerintem egyszerûen magára a programra gondolt az illetõ. Gondolom azért hívja keretrendszernek, mert maga a Turbo Pascal egy összetett dolog (szerintem): fordító, debugger, szerkesztõi felület. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxwell 0 Share Posted December 7, 2006 Helló mindenkinek! Ezt ajánlom neked kaliode: http://www.bloodshed.net/devpascal.html itt tölsd le a Dev-pascal-t Aztán, itt van még egy jó tipp: http://ebookz.hu/ <== Ingyenesen regisztrálj és nézd meg a videó tutoriálokat (van közte pascal-os is). Szerintem jók... Link to comment Share on other sites More sharing options...
olibenis 0 Share Posted July 3, 2011 A Lazarussal TP programokat is át lehet íratni windowson futtathatóba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts