RedBoy Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Sziasztok! Amikor rávezetem a labdát a kapura, akkor hogy lehet szabályozni, hogy hova rúgja a labdát? Hogyan lehet csavarni? Hogyan lehet cselezni? Nemrég játszom a játékkal és tetszik, csak jobb lenne nem potyagólokat lõni, hanem látványosakat.
Kicsi Sims Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Halli! Most raktam (ismét) fel a 2006 FIFA World Cup-ot. Nekem az írányítással van a baj , én eddig igazán csak a Fifa 2002-vel játszottam és ott a következõ volt az írányitás: íl: W: sprint íl: S: pasz íl: A: becsuszás, emelés íl: D: rugás Nos a 2006 Fifa World Cup-ban nem ugyan ezek az irányítások? Mert a W betûre csak elõre rúg vagy paszol a játékos, de akkor melyik gomb a sprint? Illetve még egy dolog idegesít a játékban, hogy mi a francnak jön ki a kapus a kapuból, pláne, ha nem én írányítom, aztán így lazán kapom a gólokat (ugyanez volt a helyzet, már a Fifa 2003-ban is).
Scorpion Spyke Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Valaki tudna linkelni a játékról bõvebb infót? Gondolok itt a leírására, hogy mekkora a rendszerigény, milyen csapatok vannak, milyen bajnokságokat lehet rendezni benne, stb.
RedBoy Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 @Kicsi Sims A játékban van olyan menüpont (a fifa 06-ban tuti és azt hallottam, hogy a WorlCupban is) hogy "My FIIFA06", ott lehet beállítani az irányítást. Elõször én is szentségeltem miatta, de nagynehezen megtaláltam és onnantól élveztem a játékot A kapus mozgása tényleg automata, de ha nyomogatod a lövés gombot, akkor a kapus felpörög, így jobban véd. @Scorpion Spyke Ha a FIFA 06-ra gondolsz, akkor elmondhatom, hogy az összes európai ligában (Bundes, Premier, Olasz--ennek nem tudom a pontos nevét , stb.), valamint van egy menedzser mód, amivel egy saját csapatot menedzselhetsz... Ez szerintem nagyon összetett (nekem), ezért én hanyagoltam és csk bajnokságban toltam. Aztán itt vannak az amerikai, és afrikai csapatok is... Ezek tutik. Bár ez a link a World Cuphoz tartozik, de a gépigény az mind a 2 játéknál ugyanaz. Leírásnak pedig ezt találtam: klikk Emellett pedig javaslom a Google felkeresését a többi, vagy egyéb ilyen cikk iránt. JÓ FOCIZÁST MINDENKINEK
Scorpion Spyke Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Hát elég erõs a gépigénye, de talán kis teljesítményen futni fog, a 2004-re is azt mondták, hogy ez nagyon be fogja lassítani a gépemet, aztán meg egész szépen futott.
RedBoy Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Szerintem mindenképp érdemes megvenni, én nagyon élvezem így hogy kezdek belejönni. Már végignyomtam a Dortmunddal a Bundesligát, most a Premier Leauge-ben nyomom az arsenallal. Nem tudom megunni, mert mindig más taktika és felállás kell minden csapat ellen. Nem olyan mint a Fifa2002-volt, amiben mindenkit elsõre ugyanúgy meg tudtam verni. Itt szinte valósághû a dolog, és sokszor van hogy majdnem megvernek és a döntetlenért küzdök (jó nem vagyok profi ). Szóval szórakoztat. Ajánlom mégegyszer mindenkinek a megvételét!
Scorpion Spyke Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Üdv! Már régebben is feltelepítettem a játékot és akkor gond nélkül ment, de most valamiért nem akar működni. Szóval, feltettem, a telepítés közben nem ír ki semmilyen hibaüzenetet, de aztán, amikor indítanám a 2-es CD-vel a játékot, akkor megkapom az "A FIFA2004.exe hibát észlelt, ezért leállt.." kezdetű hibaüzenetet. Szerintem jól csináltam mindent, régen is így csináltam, de most valamiért nem indul. Talán mégiscsak elrontottam valamit? Ha igen, akkor mit? Crack file tudtommal nincs.
MacroGeri Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Mér' nem szerzed meg a FIFA 2006-ot? Az sokkal jobb mint a 2004
Garono Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Állítólag pont a 2006 nem lett valami jó. De minek is vegyen meg egy 13.000 Forintos játékot, ha a 2004-est megvette Budgetben, talán 4.000-ért?!
Rocco Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy a gamepad beállításokat hol lehet lvégezni a játékban? Mert nem találom sehol... köszi...
Scorpion Spyke Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Mér' nem szerzed meg a FIFA 2006-ot? Az sokkal jobb mint a 2004 Gondoltam, hogy ennél jobb választ nem kapok. Ha valaki egy játékot vagy programot akar használni, akkor miért kell rátukmálni egy másikat? Egyébként meg a 2006 talán nem is futna a gépemen. Valami használhatóbb választ kérnék szépen. @Garono: Nem is gondolnád mennyi volt.
Scorpion Spyke Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Most így rendszer újratelepítés után is ugyanazt produkálja. ír:
RedBoy Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 @Rocco: A beállításokat a MyFifa06-ban keresd! Egyébként szerintem az utóbbi évek FIFA-inak a legnagyobb hátránya az idióta menürendszer kalakítása...
tanko_sz Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Szerintem ha akartok játszani egy igazi focis játékkal akkor próbáljátok meg a Pro Evolution Soccer sorozatot. Halomra veri a FIFA 07 et is. A PES-ben érzed, hogy fociznod kell, egyáltalán nem arcade jellegű. Most jelent meg a 6. rész és senki nem fog csalódni benne aki kipróbálja... PES6 :olé:
ike Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 FIFA 2007 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy lehet visszaállítani az átigazolásokat, vagyis minden játékost az eredeti csapatába visszarakni? Sajnos, nem tudom mindegyikről, hogy eredetileg melyik csapatban volt.
Scrym Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Csapat kezelés - Csapatok (vagy átigazolások) visszaállítása!!!
Rodall Juhziz Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Lehet hogy csak szerintem trágya, de szerintem nagyon. Idegesit benne az a sok marhaság pl. csúszkálnak az emberek, a kapusnál egy 2 éves gyerek okosabb, a gép annyit csal, a félpályás gólokat abnormális hülyeségnek tartom. A grafikáról nem is beszélek olyan trágya, hogy a seggemen jön ki.
Scrym Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Próbáld meg világklasszis szinten akkor lehet, hogy nem lesz olyan béna a kapus ;-)
skorpio58 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 FIFA 08 A játéknak nem tökéletes a grafikája, a közeli felvételeken pedig a játékosok képe szétesik. Konfig: AMD Athlon64 3000+, GeForce 6600, 1GB Ram, video driver: 2007. 12. Mi lehet a probléma?
Alex99 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ha csak a fifánál van, akkor semmi gond. Driver hibája.
Scrofa87 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Hali! Gondoltam 2 gyors kérdésnek nem nyitok új topicot... Tehát... A Logitech Chillstream-et támogatja a Fifa08? A hátsó alsó nyomásérzékelõ gombokat is felismeri? Tudom picit OFF-os szagú a kérdés, de a gamepadoknál nem válaszol senki.
Zsolt420 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Helo! Volna egy kérdésem, hogy a FIFA08 menedzser módjában, hogy lehet játékosokat eladni, venni, kölcsönözni vagy kölcsön adni? Köszi a segítséget elõre is!
bazo18 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Hello! Az a problémám, hogy feltelepítem a FIFA bármely részét (07, 08, 09 stb.), elindítom a játékot, a menüben amikor például játékost akarok venni vagy a játékosokat akarom megnézni, a játékos arcának váltása közben megáll a játék. Nincs zene, lefagy a kép. Néha ctrl+alt+del megnyomására kilép az asztalra és utána vissza lehet lépni a játékba a tálcáról, és akkor fut normálisan. Mi lehet a probléma? A játék eredeti verziójával is ezt csinálja. Olyan, mintha a menüt nem szeretné és csak a FIFA sorozatnál jön elõ ez a hiba. Abit alaplap, AMD 4400+, ASUS GeForce7600GS 512 Silent, 320GB Maxtor, 2GB RAM, Windows XP Pro SP2 Kérlek, ha tudtok, segítsetek! Köszönöm! Balázs
mizsi Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Tűzfal van telepítve? Lehet, hogy az kavar be. Mindent maximálisra kell állítani a Fifának, úgy nem lesz probléma. Más. Ki volt az az értelmes fejlesztő az EA-nél, aki kiosztotta a Fifa09 alapértelmezett billentyűkiosztását? Első indításnál vadul nyomkodtam a megszokott A-S-D-E-W gombokat, nem történt semmi. Aztán megnéztem a billentyűkiosztást. Hááát...
Recommended Posts