Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Belsõ USB bekötés

Verdadero

Recommended Posts

Verdadero

Mivel nem találtam hasonlót így felteszem kérdésem itt ! Szóval van egy ventillátor szabályzóm usb 1.1 es 4pines csatlakozóval de az alaplapon csak usb 2.0ás 5pines aljzatok vannak és ezeket szeretném valahogy összehozni lehetséges ez ? Próbáltam hogy rádugom valamelyik négy tûre az ötbõl de vagy hibát jelez bios vagy ha elfogadja is nem tudom leszabájozni ventillátorokat mert a program nem észleli a csatlakozást szóval mégis nem jó ez így ráadásul mintha reptéren lennék úgy búgnak a ventik ! Ha megoldható jól jönne sürgõsen egy leírás!

Gereby

Az alaplap kézikönyvében le van írva hogy melyik tû mi... Neked kell 2 áram és 2 adat...

Verdadero

Aham olyan van hogy az 5 tüböl elsö usb+5v második usb-5 harmadik usb+5 negyedik gnd ötödik vagy semmi vagy nc ! Na akkor gondolom az elsö 4re kéne eltalálni a csatlakozást !?

Verdadero

Hawai sikerült :D hát ez egyszerübb volt mint gondoltam bár így elsõ számítógép szerelésemnél elnézhetõ hogy ügyetlenkedek ! Viszont pont fordítva kelett rádugni mint ahogy az a kábelszinek szerint levolt irva :)