Jump to content
GSForum - Segélyvonal

A letöltés megáll


phone

Recommended Posts

phone

A Download Acceleratort használom mint letöltésvezérlõt, 4-5 szálon megy a letöltés, s egy adott ponton megáll. Ha megnyomom a "Switch site"-ot (s aktív), újraindul, de rövidesen újra leáll, s folyton így kell nyomogatnom. Van mikor ez sem használ. Formatáltam a merevlemezt, újratettem a Windowst, de ez sem használt. Kipróbáltam, a sima normál letöltésnél is megáll a letöltés (illetve soha nem fejezõdik be). Kábelmodemet használok a netre, ethernet porton keresztül. (Legtöbbször a letöltés nekilendül jó nagy sebességgel, s utána áll le.) Nem épp mindig történik meg, úgy a letöltések 80%-ban. :hááát:

Edited by Spányik Balázs
Link to comment
Share on other sites

zico

Ezt olvastam egy helyen, nem valószínü, hogy ez a hiba nálad de minden elképzelhetõ.

meg volt törve a kábelmodem -em USB vezetékében 1 ! szál

én csodálkoztam hogy mindig leáll a letöltés

és ami a legrosszabb hogy újraindítás után mindig mûködött egy darabig !!?

 

a szervízben átnézték a kütyüt, adtak másik kábelt hozzá és rögtön minden frankó lett

Link to comment
Share on other sites

Halasi Miklós

A Free Download Managerrel is ezt csinálja? ;)

Link to comment
Share on other sites

phone

De én nem USB-n vagyok, Ethernettel kapcsolodok. (Egyébként nekem is volt régebb baj az USB kábellel, de akkor úgy jelentkezett , hogy lassú volt a net, ekkor tértem át Ethernet-re (háló kártyára ).

 

A Free Download Managerrel is ezt csinálja? ;)

Nem probáltam de ha a normál letöltésnél is jelentkezik a probléma? Pl. le akarom tölteni a yahoo-s levél csatolmányát, itt nem indul be a DAP, hanem normálisan kezdi letölteni, s aztán soha be nem fejezi. (Ugyanazzal a szolgáltatónál s csak kábelmodemmel egy más gépnél simán le todom tölteni. A különbség annyi, hogy ahol megy ott windows XP van, míg az itthoni gépemen windows 98, s kissebb gép).

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
phone

A letöltés akkor is leáll ha felteszem az XP-t. De például rádiómüsort tökeletesen tudok halgatni. Ezért gondolom hogy nem lehet hard probléma. A szolgáltatom ajánlotta hogy teszteljem a http://www.rdsnet.ro/test/ rol. Innen tökéletesen müködik a letöltés. S ha hub-ról töltök le DC++ -al akkor sincs problemám. Ugyanattól a szolgáltatótól a munkahelyemen csak kábelmodemmel minden tökéletes (router mögül). Néha segít ha a winIPconfig release /renew , utánna újraindul aztán mindjárt le is áll. (Kábelmodemem van hálókártyával).

Link to comment
Share on other sites

Soma01

Ha gigabites a Lan kártyád, akkor vedd visssza 100-asra.

Link to comment
Share on other sites

phone

Nem gigabites. 100 Mbs

Link to comment
Share on other sites

Soma01

Milyen modemed van?

Kártya az eszközkezelõbõl elvolt már távolítva és vissza?

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
zorzy

Üdv mindenkinek!

 

Segítséget kérnék az alábbi problémára.

 

Múlt héten olyan hibajelenség történt hogy leéll a letöltés egy bizonyos %-nál. Ethernet kártyát használok,de USB-nél is jelentkezik a probléma. Felvettem a kapcsolatot a szolgáltatóval és szerintük a kábelmodemmel nincs semmi probléma, azt a tippet adták, hogy valamilyen másik program okozza a bajt (ez előtt 1 évig ilyen gond nem volt). Leformáztam a winyót, újra raktam az XP-t és ugyanaz a baj mint volt. Seamonkey böngészőt használok, és a net villámgyors minden oldalt betölt, csak a letöltés nem megy. Próbáltam explorerrel azzal sem jó, bekapcsoláskor kb. 1 percig még oké, de utána semmi, még a vírusirtót sem tudom frissíteni.

 

Bárki bármilyen ötletet osszon meg velem, mert ez egy 1/2 éves szinte új gép.

 

Előre is köszönöm a segítséget!!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...
Adampierson

Sziasztok!

 

Nagyon hasonló problémám van. Viszont nem értek hozzá azért kéne a segítslgetek. Néhány hónapja a letöltések elkezdtek megállni x százaléknál. Ma már tudom, hogy 150 MB-nál nagyobb cucc ziher, hogy nem fog lejönni. A kissebb méretü fájlok, mázli kérdése. Azonban, már ott tart a dolog, hogy az AVG sem tudja frissíteni magát. Szépen indul néhány megás sebességel és kb 5 perc alatt leredukálódik nullára és 46 százaléknál meg is áll. Fogalmam nincs mi lehet a gond forrása. Már volt 2 újratelepítés. XP-t használok a net UPC ethernet kábelell vagy mivel jön 2 Routeren keresztül. 1. a UPC-s, a másik ami elosztja a lakásban a netet. A másik gépnél ez a probléma nem jelentkezett. A routeres megoldás a kezdetektõl (pár éve) Így megy, szóval nem hiszem hogy ezzel volna gond. Letöltés vezérlõk mindegyike leáll, és a gond Firefoxnál, Google Chromenál, Operánál egyaránt jelentkeztek. Ennyi ami most eszmbe jut.

 

Remélem tudtok javasolni valamit.

 

U.I.: Kellemes Ünnepeket mindenkinek! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Adampierson

Beruháztam egy új routerbe, és most már működik. A gépem csak úgy iSSZa a megabájtokat a netről, és már nyilvÁn való, hogy a keTtes, vagyis másOdiK neM működött mEG!!!felelően.

Edited by Adampierson
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...