Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted (edited)

A Download Acceleratort használom mint letöltésvezérlõt, 4-5 szálon megy a letöltés, s egy adott ponton megáll. Ha megnyomom a "Switch site"-ot (s aktív), újraindul, de rövidesen újra leáll, s folyton így kell nyomogatnom. Van mikor ez sem használ. Formatáltam a merevlemezt, újratettem a Windowst, de ez sem használt. Kipróbáltam, a sima normál letöltésnél is megáll a letöltés (illetve soha nem fejezõdik be). Kábelmodemet használok a netre, ethernet porton keresztül. (Legtöbbször a letöltés nekilendül jó nagy sebességgel, s utána áll le.) Nem épp mindig történik meg, úgy a letöltések 80%-ban. :hááát:

Edited by Spányik Balázs
Posted

Ezt olvastam egy helyen, nem valószínü, hogy ez a hiba nálad de minden elképzelhetõ.

meg volt törve a kábelmodem -em USB vezetékében 1 ! szál

én csodálkoztam hogy mindig leáll a letöltés

és ami a legrosszabb hogy újraindítás után mindig mûködött egy darabig !!?

a szervízben átnézték a kütyüt, adtak másik kábelt hozzá és rögtön minden frankó lett

Halasi Miklós
Posted

A Free Download Managerrel is ezt csinálja? ;)

Posted

De én nem USB-n vagyok, Ethernettel kapcsolodok. (Egyébként nekem is volt régebb baj az USB kábellel, de akkor úgy jelentkezett , hogy lassú volt a net, ekkor tértem át Ethernet-re (háló kártyára ).

A Free Download Managerrel is ezt csinálja? ;)

Nem probáltam de ha a normál letöltésnél is jelentkezik a probléma? Pl. le akarom tölteni a yahoo-s levél csatolmányát, itt nem indul be a DAP, hanem normálisan kezdi letölteni, s aztán soha be nem fejezi. (Ugyanazzal a szolgáltatónál s csak kábelmodemmel egy más gépnél simán le todom tölteni. A különbség annyi, hogy ahol megy ott windows XP van, míg az itthoni gépemen windows 98, s kissebb gép).

• 7 months later...
Posted

A letöltés akkor is leáll ha felteszem az XP-t. De például rádiómüsort tökeletesen tudok halgatni. Ezért gondolom hogy nem lehet hard probléma. A szolgáltatom ajánlotta hogy teszteljem a http://www.rdsnet.ro/test/ rol. Innen tökéletesen müködik a letöltés. S ha hub-ról töltök le DC++ -al akkor sincs problemám. Ugyanattól a szolgáltatótól a munkahelyemen csak kábelmodemmel minden tökéletes (router mögül). Néha segít ha a winIPconfig release /renew , utánna újraindul aztán mindjárt le is áll. (Kábelmodemem van hálókártyával).

Posted

Ha gigabites a Lan kártyád, akkor vedd visssza 100-asra.

Posted

Milyen modemed van?

Kártya az eszközkezelõbõl elvolt már távolítva és vissza?

• 8 months later...
Posted

Üdv mindenkinek!

Segítséget kérnék az alábbi problémára.

Múlt héten olyan hibajelenség történt hogy leéll a letöltés egy bizonyos %-nál. Ethernet kártyát használok,de USB-nél is jelentkezik a probléma. Felvettem a kapcsolatot a szolgáltatóval és szerintük a kábelmodemmel nincs semmi probléma, azt a tippet adták, hogy valamilyen másik program okozza a bajt (ez előtt 1 évig ilyen gond nem volt). Leformáztam a winyót, újra raktam az XP-t és ugyanaz a baj mint volt. Seamonkey böngészőt használok, és a net villámgyors minden oldalt betölt, csak a letöltés nem megy. Próbáltam explorerrel azzal sem jó, bekapcsoláskor kb. 1 percig még oké, de utána semmi, még a vírusirtót sem tudom frissíteni.

Bárki bármilyen ötletet osszon meg velem, mert ez egy 1/2 éves szinte új gép.

Előre is köszönöm a segítséget!!

• 4 years later...
Posted

Sziasztok!

Nagyon hasonló problémám van. Viszont nem értek hozzá azért kéne a segítslgetek. Néhány hónapja a letöltések elkezdtek megállni x százaléknál. Ma már tudom, hogy 150 MB-nál nagyobb cucc ziher, hogy nem fog lejönni. A kissebb méretü fájlok, mázli kérdése. Azonban, már ott tart a dolog, hogy az AVG sem tudja frissíteni magát. Szépen indul néhány megás sebességel és kb 5 perc alatt leredukálódik nullára és 46 százaléknál meg is áll. Fogalmam nincs mi lehet a gond forrása. Már volt 2 újratelepítés. XP-t használok a net UPC ethernet kábelell vagy mivel jön 2 Routeren keresztül. 1. a UPC-s, a másik ami elosztja a lakásban a netet. A másik gépnél ez a probléma nem jelentkezett. A routeres megoldás a kezdetektõl (pár éve) Így megy, szóval nem hiszem hogy ezzel volna gond. Letöltés vezérlõk mindegyike leáll, és a gond Firefoxnál, Google Chromenál, Operánál egyaránt jelentkeztek. Ennyi ami most eszmbe jut.

Remélem tudtok javasolni valamit.

U.I.: Kellemes Ünnepeket mindenkinek! :)

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Beruháztam egy új routerbe, és most már működik. A gépem csak úgy iSSZa a megabájtokat a netről, és már nyilvÁn való, hogy a keTtes, vagyis másOdiK neM működött mEG!!!felelően.

Edited by Adampierson