Frikker Dániel 0 Share Posted May 23, 2006 A fent emlitett fájlcserélõrõl szeretnék egyet, s mást hallani Letöltési hely Ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted May 23, 2006 Mégis mit? Többszálú DC kliens, de sok HUB nem engedélyezi, ezért emulációval kell használni, de még így is kiszúrnak elõbb-utóbb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frikker Dániel 0 Author Share Posted May 25, 2006 Furcsa.... Nálam nem kell emuláció még is mindenhová(általában) beengednek. Ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted May 25, 2006 Pedig van pár hub ahonnan páros lábbal vágnak ki miatta, mondjuk nem értem miért. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ephébos 0 Share Posted May 26, 2006 Errõl hosszasan beszéltem kb. 1 éve egy Op-pal, de nem tudtam megkérdõjelezhetetlen választ kihúzni belõle. A válasz folyton az volt, hogy nagy hibaszázalékkal töltenek. De mára már talán belátták, hogy ez a mostani klienseknél nem igaz. A külföldi hubokon volt ez nagyon nagy divat, hogy csak egyszálúakat engednek, és sejtésem szerint kint még mindíg kötik az ebet a karóhoz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frikker Dániel 0 Author Share Posted July 4, 2006 És azt valaki megtudja mondani hogy lehetek aktív? Vagyis hogy melyik IP cím kell oda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted July 4, 2006 A külsõ ip cím. De még jobb ha van a routereden DDNS, regelsz egyet, és akkor nem kell átírni mindig ha változik az ip-d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frikker Dániel 0 Author Share Posted July 5, 2006 Leírnád hogy kell csinálni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacklone 0 Share Posted July 5, 2006 Lenne egy kis gondom, két gépem van, és routerrel van elosztva a net, és valamilyen okból az egyik gépen teljesen jó a strong dc, de a másikon, ha keresni próbálok, akkor nem talál semmit. A két gépen nem futtatom egyszerre a programot, és természetesen hubokba is beléptem. (Csak, hogy ne gondoljatok rosszra. ) Gondolom valami tűzfalbeállítási gond lehet, bár engedélyezve van a program benne, szóval fogalmam sincs, hogy mi a baj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted July 5, 2006 A routeren szerintem a másik gépnek nem nyitottál portot. Neki is külön kell egyet nyitnod, és ne ugyanazt, mint a másikon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ufica 0 Share Posted November 5, 2006 Sziasztok! Az a gondom hogy eddig a strongdc-m miután letöltött egy filmet csinált egy ellenõrzést, és ha nem volt teljes a film akkor utána töltött. De ezt mostanában nem csinálja, és vannak is hibák. Hol tudnám én ezt az opciót bekapcsolni? Ufica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted November 5, 2006 Beállítások --> StrongDC++ --> TTH ellenõrzése a fájl letöltése után --> pipa be Link to comment Share on other sites More sharing options...
ufica 0 Share Posted November 5, 2006 sajnos nekem nincs olyan sorom a beállításoknál hogy "StrongDC++". akkor hol találom?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted November 5, 2006 Melyik verziót használod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ufica 0 Share Posted November 6, 2006 2.02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted November 6, 2006 Ott nincs ilyen. Ott csak a várakozási sorban van TTH kezelés. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakku 0 Share Posted November 18, 2006 Sziasztok ! Nekem olyan problémám lenne, hogy a strong dc nem hozza fel a hublistát. A korábbi verziója felhozta, nem volt vele semmi problémám. Jelenleg a 2.01-es verziót használom, tudna valaki segíteni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soma01 0 Share Posted November 18, 2006 Melyik hublistát nem hozza be? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakku 0 Share Posted November 18, 2006 Mikor belépek a stong dc-be akkor felül bal oldalon van egy olyan ikon, hogy nyilvános hublista. Korábban ha erre rákattintottam akkor felhozott egy listát az elérhetõ hubokról, de most sajnos nem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soma01 0 Share Posted November 18, 2006 Mi a lista címe? Nekem ez megy : http://hublista.myip.hu/hungaryhublist.xml.bz2 vagy ez is http://www.dcinfo.org/hungaryhublist.config.bz2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakku 0 Share Posted November 19, 2006 Köszi mûködik mind a kettõ. Úgy látszik, hogy azok a linkek amik meg voltak eleve adva a programban már nem élnek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JonC 0 Share Posted December 1, 2006 Sziasztok! Az volna a gondom hogy DC-ben (DC++ 0.698, tudom h nem Strong, de hátha kb. ugyanaz ) a port beállítások nem mûködnek vmiért. Valami NAT-ot akar velem beállítatni, de lövésem sincs róla h mi lehet az . Amúgy kábeles netem van, USB-s Motorola kábelmodemmal, 1MB-es nettel, Windowsos tûzfallal, és NOD víruskergetõvel. valaki tudna segíteni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
memmem 0 Share Posted February 23, 2007 helloka csak annyit szeretnék kérdezni, h tök mindegy milyen portot nyitok vagy valmi különlegeset kell? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted February 23, 2007 Nekem tökéletesen mûködik portnyitás nélkül is, de ha nálad valami probléma van akkor a portszámokat megtalálod a program beállításai között. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted February 23, 2007 Bármi lehet a lényeg, hogy szabad legyen és más lehetõleg ne használja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts