Jump to content
GSForum - Segélyvonal

StrongDC++

Frikker Dániel

Recommended Posts

Frikker Dániel

A fent emlitett fájlcserélõrõl szeretnék egyet, s mást hallani ;)

Letöltési hely

Ciao

Adani

Mégis mit?

Többszálú DC kliens, de sok HUB nem engedélyezi, ezért emulációval kell használni, de még így is kiszúrnak elõbb-utóbb.

Frikker Dániel

Furcsa.... :hmm:

Nálam nem kell emuláció még is mindenhová(általában) beengednek.

Ciao

Adani

Pedig van pár hub ahonnan páros lábbal vágnak ki miatta, mondjuk nem értem miért.

ephébos

Errõl hosszasan beszéltem kb. 1 éve egy Op-pal, de nem tudtam megkérdõjelezhetetlen választ kihúzni belõle. :) A válasz folyton az volt, hogy nagy hibaszázalékkal töltenek. De mára már talán belátták, hogy ez a mostani klienseknél nem igaz. A külföldi hubokon volt ez nagyon nagy divat, hogy csak egyszálúakat engednek, és sejtésem szerint kint még mindíg kötik az ebet a karóhoz.

• 1 month later...
Frikker Dániel

És azt valaki megtudja mondani hogy lehetek aktív? Vagyis hogy melyik IP cím kell oda? :upsz::hááát:

Adani

A külsõ ip cím. De még jobb ha van a routereden DDNS, regelsz egyet, és akkor nem kell átírni mindig ha változik az ip-d.

Frikker Dániel

Leírnád hogy kell csinálni?

Hacklone

Lenne egy kis gondom, két gépem van, és routerrel van elosztva a net, és valamilyen okból az egyik gépen teljesen jó a strong dc, de a másikon, ha keresni próbálok, akkor nem talál semmit. A két gépen nem futtatom egyszerre a programot, és természetesen hubokba is beléptem. (Csak, hogy ne gondoljatok rosszra. :)) Gondolom valami tűzfalbeállítási gond lehet, bár engedélyezve van a program benne, szóval fogalmam sincs, hogy mi a baj.

Adani

A routeren szerintem a másik gépnek nem nyitottál portot. Neki is külön kell egyet nyitnod, és ne ugyanazt, mint a másikon.

• 4 months later...
ufica

Sziasztok!

Az a gondom hogy eddig a strongdc-m miután letöltött egy filmet csinált egy ellenõrzést, és ha nem volt teljes a film akkor utána töltött. De ezt mostanában nem csinálja, és vannak is hibák. Hol tudnám én ezt az opciót bekapcsolni? Ufica

Sebi

Beállítások --> StrongDC++ --> TTH ellenõrzése a fájl letöltése után --> pipa be

ufica

sajnos nekem nincs olyan sorom a beállításoknál hogy "StrongDC++". akkor hol találom??

Sebi

Melyik verziót használod?

Shia-ko

Ott nincs ilyen. Ott csak a várakozási sorban van TTH kezelés.

• 2 weeks later...
dakku

Sziasztok !

Nekem olyan problémám lenne, hogy a strong dc nem hozza fel a hublistát. A korábbi verziója felhozta, nem volt vele semmi problémám. Jelenleg a 2.01-es verziót használom, tudna valaki segíteni?

Soma01

Melyik hublistát nem hozza be?

dakku

Mikor belépek a stong dc-be akkor felül bal oldalon van egy olyan ikon, hogy nyilvános hublista. Korábban ha erre rákattintottam akkor felhozott egy listát az elérhetõ hubokról, de most sajnos nem.

dakku

Köszi mûködik mind a kettõ. Úgy látszik, hogy azok a linkek amik meg voltak eleve adva a programban már nem élnek. :)

• 2 weeks later...
JonC

Sziasztok!

Az volna a gondom hogy DC-ben (DC++ 0.698, tudom h nem Strong, de hátha kb. ugyanaz ;) ) a port beállítások nem mûködnek vmiért. Valami NAT-ot akar velem beállítatni, de lövésem sincs róla h mi lehet az :).

Amúgy kábeles netem van, USB-s Motorola kábelmodemmal, 1MB-es nettel, Windowsos tûzfallal, és NOD víruskergetõvel. valaki tudna segíteni?

• 2 months later...
memmem

helloka

csak annyit szeretnék kérdezni, h tök mindegy milyen portot nyitok vagy valmi különlegeset kell?

Sebi

Nekem tökéletesen mûködik portnyitás nélkül is, de ha nálad valami probléma van akkor a portszámokat megtalálod a program beállításai között.

Adani

Bármi lehet a lényeg, hogy szabad legyen és más lehetõleg ne használja.