Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Rossz időzítés. :) Jövő héten jön a nyilvános második béta, akkor akartam neki témát nyitni. Az első bétát felejtsétek el, szóra sem érdemes.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Excel! c-vel! A képen is rosszul írtad! ;)

A FrontPage-nek is lesz új változata?

Posted

Hát én azt nem láttam benne.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Mivel ugye az Office is bekerül a Valódi Microsoft termék ellenőrzési körébe, (illetve már most is működik az ellenőrzés) így igazából nekem csak arra lenne szükségem. Remélem meg lehet majd kapni úgy, mint a 11-es változatot.

Posted

Szerintem biztosan, én régebben használtam, inkább dreamweavert használok helyette, de azért nekem fent van az office 2003 előtti office-ról a frontpage, mert táblázatot mikor csinálok, azzal könnyebb megcsinálni.

• 2 weeks later...
Posted

Nos, itt az idő. Kijöttek az office BETA verziók. Lehet tesztelgetni. Én már töltöm is őket. Főleg az Outlook 2007-re vagyok kíváncsi.

Katt!

Posted

Most szólok, hogy aki nem akar egy DVD-t letölteni, az várjon jövő csütörtökig türelmesen, és akkor ballagjon el az újságoshoz (ha előfizető, akkor nem kell).

Ma délelőtt felraktam a Wordöt, az Excelt és az Outlookot. Kegyetlenül dolgoztam rajta, így 970 megabájtra (igen, kilencszázhetven megabájtra) sikerült nagy nehezen mérsékelnem a helyfoglalást. LOL!

Utólag: próbáltam végigcsinálni a letöltéshez szükséges kérdőív kitöltését, a végén Server Too Busy Error van. A fél világ most tölti. ;)

Posted

Hát igen, délután még 100k körül jött, most már alig 60k-val. :Sír:

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Ja, meg is halt a szerverük. :) Inkább megvárom a PCW-t. Tényleg azon melyik lesz rajta? A Pro Plus?

Posted

De jó, hogy végre lesz Office 2007-em. És itt a városban csak nekem. A PC World segítségével. :D

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Balázs nem tudod véletlenül, hogy hány napos az Office? 30, 60, 90, vagy 180 napig jó? Vagy ez hogy mûködik most?

Posted

Most mûködik a szerverük és szépen jön le!

Posted

Nekem 15 perc alatt le is töltődött (260 Kb/mp-es sebességgel).

Nagyon tetszenek az újítások, van egy-két nagyon jó ötlet benne. Na, majd munka közben kiderül, hogy mennyire használható... :hááát:

Posted

Elsõ ránézésre nagyon bejön az új felület és az elrendezés, csak nem tudom aktiválni a programot. :(

Így meg 50 indítás után le fog korlátozni. Remélem, ez csupán pillanatnyi "üzemzavar". :dühös:

Posted

50 indítás az bõven elég arra, hogy megnézd a progit. Vagy te ki-be kapcsolgatod? :D

luke skywalker
Posted

Telepítés közben ezt írja: Error 1706 Setup cannot find the required files. Check your connection to the network or CD-Rom drive. Ezután leáll a telepítés. Mit lehet csinálni?

Előre is köszi.

Posted

Mi köze van a cd-hez, amikor nem is kell hozzá?

Posted

Szerintem letöltés közben megsérülhetett néhány fájl a telepítési csomagban.

luke skywalker
Posted

Már háromszor letöltöttem, mert én is arra gondoltam, hogy hibás a telepítő. De most kiírtam újraírható cd-re és átvittem az egyik barátomhoz, akinek csak modemes internetelérése van. Nála simán felment...

Posted

Balázs, cikk is lesz róla (leírás féle) vagy csak a fájl kerül fel a korongra?

Posted

Gondolom ha lesz idejük, akkor azért egy kísérő cikket készítenek róla. Nagytesztet szerintem a Júniusi számban ne várjunk, eléggé későn adták ki ahhoz, hogy lapzárta előtt elkészüljön róla a cikk. ;)

Posted

Ebben a pillanatban sikerült aktiválnom. (0:00)

Posted

Nekem is sikerült az aktiválás. 8)

Nagyon szépek lettek a diagramok az Excelben. Ja, és hozzá kell tennem, hogy eddig nálam atomstabil az új Office. :)