Frikker Dániel 0 Share Posted April 21, 2006 Hogy kell használni a FDM - et? Cio Link to comment Share on other sites More sharing options...
zico 0 Share Posted April 21, 2006 Mit szeretnél tudni? Egy kicsit bővebben. Beépül a böngészőbe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frikker Dániel 0 Author Share Posted April 22, 2006 Firefoxot használok,és nem tudom hogy lehet letölteni vele....Vagy ha elinditom a letöltést akkor ugyanabban a Firefox-os ablakban kezd el tölteni...Ez Így jó? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zico 0 Share Posted April 22, 2006 Nem használok Firefoxot, de van a Flash Got kiterjesztés. Lehetõvé teszi Firefox, Mozilla, Netscape és Thunderbird használata esetén, hogy a letöltés a legnépszerûbb külsõ letöltéskezelõvel történjen Windows, Mac OS X, Linux és FreeBSD alatt is. Könnyû vele egész oldalakat leszedni Honlap. http://firefox.hu/kiterjesztesek/flash-got...fx+mz+ns+tb.xpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted April 22, 2006 Ugye a magyar fájlt is letöltötted hozzá? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frikker Dániel 0 Author Share Posted April 23, 2006 Ezt nem értem. mi ez a link? Nem, nincs magyar nyelvi fájl, de nem hinném hogy kell... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted April 23, 2006 Az a link ez akart lenni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted April 24, 2006 Különben a 2.0.422-est használom itthon és kipróbáltam bent is. Itthon még nem volt vele nagy gond, de bent néha eldobta magát, de szerencsére szimplán ki kellett lõni és újraindítani. Viszont sok új kényelmi funkció került bele, úgyhogy egyre jobban tetszik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frikker Dániel 0 Author Share Posted April 26, 2006 Kösz MD, így már érthetõ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik 0 Share Posted May 24, 2006 Hali ! FDM 1.8-at telepítettem nem rég. A listában várakozó fájlok letöltését bizonyos idõ elteltével önhatalmúlag leállítja, de nem tudom, hogy miért. (Tehát a fájl elõtti kék homokórát piros négyzetre változtatja) Korábbi verzióval ezt nem tapasztaltam. Hogy lehet ezt megszüntetni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted May 24, 2006 A legutolsó, 2.0-ás verzióval is ez történik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber 0 Share Posted November 28, 2006 szasztok free download maneger magyar nyelvû leirása kellene nekem nincs meg valakinek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted November 30, 2006 Tudtommal nincs magyar nyelvû leírás hozzá... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budha 0 Share Posted November 30, 2006 Ha a magyar nyelvi fájlt felraktad, egyszerûen használható leírás nélkül is. Ha valami konkrét kérdésed van tedd fel valaki biztos válaszol rá! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fórumozó 0 Share Posted December 19, 2006 Szervusztok! A Free Download Manager 2.1 magyarított változatával ismerkedek. Letöltési problémám lényege: A Stremload fórumon kért zenei albumot próbálok letölteni. Két opció van: zeneszámonként vagy egyben az egész albumot (csoportos). Az album letöltésindító ikonja egyidõben 17 zeneszám letöltését indítja el. Azt nem tudom, hogy milyen módon tudom a letöltést indító ikon által reprezentált számok címeit (amit nem tudok külön-külön megjeleníteni) beilleszteni a letöltés vezérlõ programba. Melyik ablakban kell indítani ? Egér jobb-gomb menüt kell használni? Ha igen, melyik parancsot? Esetleg a bedobó ablakba kell az ikont átmásolni? fórumozó Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts