Jump to content
GSForum - Segélyvonal

PDF konvertálás

czpetike

Recommended Posts

czpetike

Szevasztok!

Tudtok nekem mondani olyan programot, amivel a pdf-et táblázattal együtt átkonvertálhatom wordba vagy HTML-be, és megtartja a bekezdések közötti távolságot?

Halasi Miklós

Azt hiszem pont a "Keresek egy programot" topikban volt ez a kérdés: a nagyobb szkennelõ programok tudják ezt, pl. ABBYY Finereader vagy Omnipage.

• 3 weeks later...
BeeWatch

Szervusztok !

Az ABBYY PDF Transformer 1.0 egyszerűen megoldja a tetszőleges formátumba való átalakítást. "Egyirányú" ez nem baj, de -ami nekem kínos- nem hajlandó 300 dpi fölé menni. Tehát úgymond tovább rontjai az olykor egyébként is rossz felbontású képek minőségét. Ez utóbbi -számomra- kellemetlen volta miatt keresek olyan programot amelyik a cirill karaktereket hibátlanul kezeli. Amíg az ABBY PDF Transformer minden extra beállítás nélkül teszi ezt; addig az ABBYY FineReader esetében a betűtípusok hozzáadásával és a kódlap átállításával is próbálkoztam. Zömmel négyzetek jelentek meg feismertetés után. A nyelv és karakterkészlet beállítását végeztem el rögvest a műveletek előtt. Mégis az az érzésem; hogy valamit rosszul csinálok, vagy nem vettem észre a nyilvánvalót... Midkettő programmal PDF-HTML konverzió volt a célom.

• 6 months later...
Rapi

Ha tudtok segitsetek !

A PC WORLD októberi számában megtaláltam a PDF átalakító programot, ABBYY PDF Transformer 2.0 pro-t. Az újságban ingyenesnek jelölik a programot, da amikor feltelepítettem, és elindítottam, csak fizetés ellenében engedi használni. Valamit elrontottam ?

Köszi Rapi

KeLa

Az ABBY programok "Try&Buy" azaz idõkorlátos verziók. A pdf transzformer oldalszám korláttal is rendelkezik. Töltsd le a FineReader 8 Professionalt, azzal többremész.

• 1 month later...
JOINT72

ABBYY PDF Transformer 2 kipróbáltam. Html-ben elkészített linket (<a href="...">link</a>) sima szövegre változtatja a pdf-ben.

ABBYY-val hogy kell működő linket készíteni?

Ez a progi nagyon jó lenne: Link, de a demo plusz 1 reklámoldalt hozzátesz. Ez tud működő linket készíteni.

Ismeritek ezt a PDF átalakítót:

• 4 years later...
Temporary

Sziasztok!

Hogyan lehet átalakítani színes szöveget tartalmazó pdf fájlt fekete-fehérre?

Nem szürkeárnyalatosra, hanem olyanra, ami kinyomtatva is ugyan olyan éles és kontrasztos, mintha eredetileg fekete betűkkel lenne írva.

Képszerkesztő programmal próbáltam már manipulálni (színtelítettség, élesítés, szürke árnyalatúra változtatás), de az ereredmény közel sem tökéletes.

Válaszaitok előre is köszönöm.

arpsoft

PDFCreatorral, PNG, BMP, vagy TIFF formátumot választva beállíthatod a 2 színû kimenetet.