bakfittyy 0 Share Posted March 23, 2006 Üdv ! Sajnos nincs meg a nyomtatómhoz az eredeti telepítő szoftver. Ha valaki elküldené nekem az eredeti magyarnyelvű nyomtató és szkenner szoftvert, igen hálás lennék neki. Előre is köszönöm. :!: Epson Stylus CX3650 magyarnyelvű driver :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted March 24, 2006 Nekem sajnos nincs meg, de esetleg nem kerested még az Epson oldalán? Vagy érdemes rákeresni a Google-ben. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakfittyy 0 Author Share Posted March 24, 2006 Nekem sajnos nincs meg, de esetleg nem kerested még az Epson oldalán? Vagy érdemes rákeresni a Google-ben. Mindkettõt kipróbáltam az epson honlapján mégcsak nem is jó driver van fenn. A google meg nem talált használhatót. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pige 0 Share Posted March 31, 2006 Megtenném, de én meg nem tudom hogyan kell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakfittyy 0 Author Share Posted March 31, 2006 Hát ez pech pedig nagyon kéne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r-chee 0 Share Posted March 31, 2006 [bakfittyy, ha idézni akarsz, elõször kattints az idézendõ hozzászólásnál lévõ "+QUOTE" gombra, majd az "ADDREPLY" gombra kattintva már látod az idézetet, mit tetszés szerint törölgethetsz/szabdalhatsz, hogy a kívánt részt idézhesd) ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted March 31, 2006 @ bakfittyy: Találtam Neked drivert. >> Klikk << Google a barátod. Ui.: légyszíves pirossal ne írj, mert azt csak a moderátorok használhatják. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakfittyy 0 Author Share Posted March 31, 2006 Elnézést a piros írásért! Ebbõl is látszik nem vagyok gyakorlott hívõ. íl: Köszönet a segítségért. Kipróbálom reggel a dolgot. Légy szíves a Fórumon ne használj trágár kifejezéseket! Ne használj piros színt és ne idézd be az elõtted íródott hozzászólást! <PF> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted March 31, 2006 Szívesen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakfittyy 0 Author Share Posted April 1, 2006 íl: Köszönet mindenkinek! Igaz segítség az kevesebb volt, inkább de egy igen kedves fórumozó azért kihúzott a szaa.....-ból. Ezúton is szeretném neki megköszönni az önzetlen segítségét...!!! :!: Igyekszem megtanulni a rendet a fórumon, és elnézést ha valakinek zavartam a lelki nyugalmát. Hja a lényeg: A fent emlitett kollégától megkaptam az eredeti szoftver biztonsági másolatát és mûködik a dolog. Még 1X köszönet neki! A többinek + bakfittyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted April 2, 2006 Örülök, hogy segíthettem. A fórumozásba pedig majd belejössz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serapis87 0 Share Posted September 5, 2010 (edited) sziasztok, lenne nekem is egy problémám! Ugyanaz a gond ami bakfittyynél, van egy nyomtatom : epson cx 3650 tipus, de nem tudok drivert letölteni hozzá mert amit fájl van hozzá, azt irja ehez a tipushoz van de közbe mégse:( Sebi hallottam te tudtál neki segiteni? nekem is valahogy eltudnád küldeni a driverét? Edited September 5, 2010 by serapis87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts