Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Nem tudom, mi a baja a nyomtatónak

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy mi lehet a baja a nyomtatómnak?

hp DeskJet 610C (már vagy 7 éves) nyomtatóm van, amivel, ha elkezdek nyomtatni, a nyomtató elindítja a lapot, aztán 1szer csak megáll, és villog a folytatás gomb jelzõfénye, a gép pedig azt írja, hogy a nyomtató nem válaszol.

azt hiszem' már mindent megpróbáltam (beállítások, rendesen érintkezik-e a kábel, tisztítás, stb...). Vagy nem?

Aki tud segítsen!

Elõre is köszönöm!

Posted

Sry hogy beletúrok a topcba.

Én azt szeretném megtudni, hogy miért van az hogyha lkezdek nyomtatni az elsõ néhány csík (vagy nemtudom hogy írjam le amikor a nyomtatófej elmegy) az jó utána kattok minden eggyes húzásnál és elcsúszik a kép.

Válaszotokat elõre is kösz.

Posted

Milyen a nyomtató? Az Office (vagy mi), amibõl nyomtatsz?

Posted

Ez nekem volt kérdés?

Ha igen APOLLO P-2200 és jah officeból word-bõl nyomtatok.

Posted

@magellan4

Neked szólt, igen. Próbálj frissebb drivert keresni/telepíteni!

> klikk <

Posted

De nekem eddig jó volt, semmi probléma nem volt. :Sír: Azért megpróbálom.

Posted

Nem lett jó. Fel akartam rakni az eredeti cdrõl nem engedtem valami win 2000-es dolgot írt ki. Xp-s drivert nem találtam. Letöröltem emi eddig volt driver. Felismertettem az xp-vel és megint ugyanaz. Kattog. Segítsetek.

Posted

Ez nem egy mai nyomtató, ha jól emlékszem. Ha minden igaz, akkor egy HP lebutítása, és már a kezdetekben sok probléma volt vele.

Posted

Jaja igazad van a HP lebutított változata. Akkor marad a szervíz estleg kuka.

Légy szíves a fórumon írj normálisan! <PF>

Posted

Oké, köszi a segítséget!

• 2 months later...
Posted

Hello!

Nálunk a munkahelyen van egy HP DJ 3520-as nyomtató. Az a baja, hogy mindent kéken nyomtat. Akármilyen szöveget próbálok neki beadni, mindig kék. Minden prg-ból. Csak a tesztoldalt nyomja ki feketével. Próbáltuk wordbõl, netes anyagot, stb. Csak kék! :mérges: A gép teljesen frissen telepített, a nyomtató a gyári prg-vel lett telepítve. Eddig egy másik géphez kötve jó volt. A géppel USB-n kommunikál.

Mi tegyek, hogy jól nyomtasson?

Posted

:ötlet: -Ha a gyárilag kapott szoftverrel lett telepítve a nyomtató, akkor a szoftvert megnyitva van benne egy szerviz funkció, amiben a nyomtató saját magában megkeresi az esetleges hibákat.

:ötlet: -Mivel a tesztoldalt feketével is tudja nyomtatni elképzelhetõnek tartom a sima alapszin beállítási problémát is.

Posted

És ezeket a fent említett funkciókat hogyan tudom elérni?

Posted

Indíts egy nyomtatást úgy hogy Fájl>Nyomtatás> itt az alapértelmezett nyomtató beállítások és ott aztán lehet állítgatni illetve a nyomtatási eszközkészlet menü alatt lehet teszt oldalt nyomtatni illetve megnézheted a tintaszinteket!

Szerintem ez utóbbi lehet a gond!

Posted

Új fekete patron lett beletéve! Az lehet gond, hogy csak utángyártott a patron? g&g gyártmány.

• 3 weeks later...
Posted

Én se tudom hogy mi baja a nyomtatónak. Nem nyomtat arra hivatkozva hogy "A BJ-nyomtatókazetta nem lett telepítve". Kivettem belõle, szétszedtem, visszaraktam de még mindig ugyanaz a hiba áll fennt. Van ötletetek? Egy 6 éves Canon BJC-6200 -ról van szó egyébként.

Posted

Nem lehet, hogy megsérültek az érintkezői?

Posted

Új fekete patron lett beletéve! Az lehet gond, hogy csak utángyártott a patron? g&g gyártmány.

Ez bizony okozhat problémát, szerintem egy eleve rossz utángyártott patront vettél!

Remélem tényleg ez a gond. :hmm:

Posted

arpsoft: igazából azt nem tudom hogy mit ért "nyomtatókazetta" alatt. A tartályt, amiben a tinta van, vagy azt a rekeszt, amibe bele kell rakni a tintát tartalmazó tartályt?

Posted

Az utóbbit. Nyilván az is cserélhetõ, különben egy eldobhatós nyomtatóról beszélünk.

Posted

Nem lehet eleve rossz a patron, mert a tesztoldalt kinyomtatja rendesen feketében!

Posted

XP prof-ra telepített HP 4mp, illetve sharp ar-m160 nem hajlandó nyomtatni. Többszöri eltávolítás, driver lemezről, és varázslóval telepítve sem hoz eredményt. XP home volt előtte, azon hiba nélkül működött.

szerk.: papír sem jön ki, és kiírja, hogy hiba történt, de a részleteket megtartja magának. Elég sokáig vár.

Posted

Telepítés rendben lemegy?

Posted

Igen, a rendszer szerint minden rendben, de nyomtatáskor mégsem. :S

Posted

Másik géprõl ki tudod próbálni?