Dani991 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy mi lehet a baja a nyomtatómnak? hp DeskJet 610C (már vagy 7 éves) nyomtatóm van, amivel, ha elkezdek nyomtatni, a nyomtató elindítja a lapot, aztán 1szer csak megáll, és villog a folytatás gomb jelzõfénye, a gép pedig azt írja, hogy a nyomtató nem válaszol. azt hiszem' már mindent megpróbáltam (beállítások, rendesen érintkezik-e a kábel, tisztítás, stb...). Vagy nem? Aki tud segítsen! Elõre is köszönöm!
magellan4 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Sry hogy beletúrok a topcba. Én azt szeretném megtudni, hogy miért van az hogyha lkezdek nyomtatni az elsõ néhány csík (vagy nemtudom hogy írjam le amikor a nyomtatófej elmegy) az jó utána kattok minden eggyes húzásnál és elcsúszik a kép. Válaszotokat elõre is kösz.
eremit Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Milyen a nyomtató? Az Office (vagy mi), amibõl nyomtatsz?
magellan4 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Ez nekem volt kérdés? Ha igen APOLLO P-2200 és jah officeból word-bõl nyomtatok.
eremit Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 @magellan4 Neked szólt, igen. Próbálj frissebb drivert keresni/telepíteni! > klikk <
magellan4 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 De nekem eddig jó volt, semmi probléma nem volt. ír: Azért megpróbálom.
magellan4 Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Nem lett jó. Fel akartam rakni az eredeti cdrõl nem engedtem valami win 2000-es dolgot írt ki. Xp-s drivert nem találtam. Letöröltem emi eddig volt driver. Felismertettem az xp-vel és megint ugyanaz. Kattog. Segítsetek.
arpsoft Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Ez nem egy mai nyomtató, ha jól emlékszem. Ha minden igaz, akkor egy HP lebutítása, és már a kezdetekben sok probléma volt vele.
magellan4 Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Jaja igazad van a HP lebutított változata. Akkor marad a szervíz estleg kuka. Légy szíves a fórumon írj normálisan! <PF>
Atys Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Hello! Nálunk a munkahelyen van egy HP DJ 3520-as nyomtató. Az a baja, hogy mindent kéken nyomtat. Akármilyen szöveget próbálok neki beadni, mindig kék. Minden prg-ból. Csak a tesztoldalt nyomja ki feketével. Próbáltuk wordbõl, netes anyagot, stb. Csak kék! A gép teljesen frissen telepített, a nyomtató a gyári prg-vel lett telepítve. Eddig egy másik géphez kötve jó volt. A géppel USB-n kommunikál. Mi tegyek, hogy jól nyomtasson?
bakfitty Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 -Ha a gyárilag kapott szoftverrel lett telepítve a nyomtató, akkor a szoftvert megnyitva van benne egy szerviz funkció, amiben a nyomtató saját magában megkeresi az esetleges hibákat. -Mivel a tesztoldalt feketével is tudja nyomtatni elképzelhetõnek tartom a sima alapszin beállítási problémát is.
Atys Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 És ezeket a fent említett funkciókat hogyan tudom elérni?
BáGyu Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Indíts egy nyomtatást úgy hogy Fájl>Nyomtatás> itt az alapértelmezett nyomtató beállítások és ott aztán lehet állítgatni illetve a nyomtatási eszközkészlet menü alatt lehet teszt oldalt nyomtatni illetve megnézheted a tintaszinteket! Szerintem ez utóbbi lehet a gond!
Atys Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Új fekete patron lett beletéve! Az lehet gond, hogy csak utángyártott a patron? g&g gyártmány.
Aneurysm Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Én se tudom hogy mi baja a nyomtatónak. Nem nyomtat arra hivatkozva hogy "A BJ-nyomtatókazetta nem lett telepítve". Kivettem belõle, szétszedtem, visszaraktam de még mindig ugyanaz a hiba áll fennt. Van ötletetek? Egy 6 éves Canon BJC-6200 -ról van szó egyébként.
BáGyu Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Új fekete patron lett beletéve! Az lehet gond, hogy csak utángyártott a patron? g&g gyártmány. Ez bizony okozhat problémát, szerintem egy eleve rossz utángyártott patront vettél! Remélem tényleg ez a gond.
Aneurysm Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 arpsoft: igazából azt nem tudom hogy mit ért "nyomtatókazetta" alatt. A tartályt, amiben a tinta van, vagy azt a rekeszt, amibe bele kell rakni a tintát tartalmazó tartályt?
arpsoft Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Az utóbbit. Nyilván az is cserélhetõ, különben egy eldobhatós nyomtatóról beszélünk.
Atys Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Nem lehet eleve rossz a patron, mert a tesztoldalt kinyomtatja rendesen feketében!
Shia-ko Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 XP prof-ra telepített HP 4mp, illetve sharp ar-m160 nem hajlandó nyomtatni. Többszöri eltávolítás, driver lemezről, és varázslóval telepítve sem hoz eredményt. XP home volt előtte, azon hiba nélkül működött. szerk.: papír sem jön ki, és kiírja, hogy hiba történt, de a részleteket megtartja magának. Elég sokáig vár.
Shia-ko Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Igen, a rendszer szerint minden rendben, de nyomtatáskor mégsem.
Recommended Posts