subidubi Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Hali fiúk ! Az érdekelne engem , ha valaki tud segiteni , hogy e-mail mellékleteként mennyi a küldött képek MB értéke ami elküldhetõ . Ugyanis 50 db képet akartam küldeni (darabonként az értékük 180 KB - 700 KB-ig) de nem tudtam elküldeni és a webmester válaszából sem tudom kikövetkeztetni a hibát . Köszi a tanács.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 A Gmail-nál 10MB a felsõ határ, a többi szolgáltatónál pedig az esetek 99.99%-ában 5MB. Teljesen mindegy, mit küldesz, a méretet ellenörzik.
Adani Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 A Freemailnél 25 mega a korlát a postafiókra, és ha beleférsz, akkor mehet a melléklet. Legalábbis elvileg, én már küldtem 4-5 megát is.
subidubi Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 A Freemailnél 25 mega a korlát a postafiókra, és ha beleférsz, akkor mehet a melléklet. Legalábbis elvileg, én már küldtem 4-5 megát is. Köszi fiúk,minden rendben az invitell megválaszolt. 10MB.
manguszta Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Vannak szolgáltatások pl. SendYourFiles, [freemail] extra amiknél akár (több) gigabájtos e-mail is küldhetõ. Ezeknél persze a melléklet nem megy "fizikailag" a levéllel, hanem egy szerverre tölti fel a szolgálató a mellékletet, és onnan tudja letölteni a címzett. A 10 mega, ami mehet egy levéllel, egy a jelenlegi internet korlátainak. Az említett szolgáltatások fizetõsök, de léteznek ingynes óriáslevél küldõk, csak azok pl. csak egy hétig õrzik meg a szerverükön a melléklet(ek)et.
manguszta Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 És ennél meddig maradhat fenn a szerveren a melléklet?
KeLa Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Már a T-online-nál is van nagy fájl küldési lehetõség.
h.arpad Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 TVN BigFile Ez is magyar oldal, és nincs tele Flash-el, mint a T-equila.
értetlen Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Olyan ingyenes oldalak címeit kérném tõletek, melyek segítenek nagy fájlok küldésében-fogadásában és nem "fájlcsere". Hasonlóak az itt felsoroltakhoz, ám mégse azok. Sajna nem emlékszem és nem találok rájuk, sehogy se! Magyar is volt köztük! Köszönöm!
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 http://www.2big.hu http://www.yousendit.com
h.arpad Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Olyan ingyenes oldalak címeit kérném tõletek, melyek segítenek nagy fájlok küldésében-fogadásában és nem "fájlcsere". Amiket én linkeltem, azok egyike sem ilyen volt. De MiniDisc linkelt újra, azok sem "fájlcsrések".
értetlen Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Sziasztok! Outlookban amikor fájlt akarok csatolni iszonyú lassú a betallózás! Mi a hiba? Régebben ez nem volt.
Recommended Posts