Oke 0 Share Posted November 20, 2005 Pinnacle PCTV Stereo kártyához drivert keresek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabzso 0 Share Posted November 20, 2005 driver win xp-hez, kb. 52 mega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted November 20, 2005 @szabzso Amit belinkeltél az a BT878 chip-es PCTV kártyákhoz való és nem az új Philips chip-es Stereo kártyákhoz @Oke >> katt ide << Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oke 0 Author Share Posted November 20, 2005 Milyen szoftvert ajánlatok TV nézésre? Köszi. (Mûködik a driver!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted November 20, 2005 Van aki a Dscalerre esküszik, én a ChrisTV-re. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabzso 0 Share Posted November 20, 2005 Csak nézésre a DScaler szerintem a legjobb, rengeteget kipróbáltam régen, de nálam az produkálta a legszebb képet (szintén pinnacle pctv pro), én arra esküszöm. A linkért bocsi , nem tudtam, hogy ilyet is kellene nézni, ill hogy kétfajta chippel is létezik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oke 0 Author Share Posted November 22, 2005 Nem gond. Köszi a segítséget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzoli 0 Share Posted December 21, 2005 Lenne egy kis problémám. Hosszú idõ után visszatettem a gépembe a PCTV Stereo kártyámat, de sajnos nem akarja a jót. Elsõ indításra a Visio (vagy mi) hibára hivatkozva leáll. Ha a gép nem indul újra, akkor második indítási próbálkozásra azt mondja, hogy hardware initialisation failed. Akármilyen programmal próbálom indítani, mindegyik hibával elszáll (PCTV Visio; NanDub, VirtualDub capture módban; kipróbálható Cyberlink TV stb.) XP SP1-es a gép és korábban már egyszer (a vásárlás után) probléma nélkül ment. Kirpróbáltam: kártya ki, kártya be; szoftver + driver le, majd vissza. Ötlet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted December 21, 2005 A kártyádat tedd át egy másik PCI foglalatba. Úgy próbáld ki. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzoli 0 Share Posted December 22, 2005 Nem segített... ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted December 22, 2005 Én csak remélem a tied sem egy hibás széria volt... Apropó: driver frissítés volt már? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzoli 0 Share Posted December 22, 2005 Én is remélem. De, mint említettem korábban probléma nélkül mûködött. Driver frissítés nem volt. Találtam update-et a pinnaclesys.com -on, de ott nem írtak semmi olyasmit a frissítésrõl, ami ilyen problémát orvosolna... Egyébként egy másik fórumon találtam egy lehetséges megoldást (este tesztelem és leírom mi lett az eredmény, hátha más is okul belõle). Állítólag összeveszik a Nero-val / Quicktime -al a Pinnacle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted December 22, 2005 Ó, az a probléma olyan régi, hogy eszembe nem jutott felvetni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzoli 0 Share Posted December 23, 2005 Hát pedig ez volt a probléma. Most már mûködik a kicsike. Átneveztem ezt a két fájlt: NeQTADec.ax és NeQTVDec.ax (C:\Program Files\Common Files\Ahead\DSFilter). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted December 23, 2005 Na akkor érdekes, mert még a régebbi 6-os verziók csináltak ilyet, de az utóbbiak már nem fagyasztanak. De a lényeg, hogy megoldódott! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kürtös Zoltán 0 Share Posted December 26, 2005 Pinnacle PCTV 110i az XP SP2 felismerte, drivert telepítette, médiacenter beállításoknál csatornákra rákeres, megtalálja de utána nem menti el, nem lehet nézni semmit. Mi lehet az oka? Ha tudtok kérlek segítsetek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted December 29, 2005 Melyik Mediacenter verzióval próbáltad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kürtös Zoltán 0 Share Posted December 30, 2005 3.2a verzióval, amit a kártyához adtak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted December 30, 2005 Akkor frissítsd fel 3.4-re! Utána úgyis újra kell keresned a csatornákat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molt@m 0 Share Posted March 2, 2006 Lenne egy kis problémám. Hosszú idõ után visszatettem a gépembe a PCTV Stereo kártyámat, de sajnos nem akarja a jót. Elsõ indításra a Visio (vagy mi) hibára hivatkozva leáll. Ha a gép nem indul újra, akkor második indítási próbálkozásra azt mondja, hogy hardware initialisation failed. Akármilyen programmal próbálom indítani, mindegyik hibával elszáll (PCTV Visio; NanDub, VirtualDub capture módban; kipróbálható Cyberlink TV stb.) XP SP1-es a gép és korábban már egyszer (a vásárlás után) probléma nélkül ment. Kirpróbáltam: kártya ki, kártya be; szoftver + driver le, majd vissza. Ötlet? Nekem is pont ez van! Köszi a tippet, kijavítom. Miért csinálja ezt? Én is csak kivettem a karit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted March 3, 2006 A Nero QuickTime szûrõit le kell tiltani, átnevezni vagy törölni, ahogy tetszik. És utána megy. És van SP2-es driver is a Pinnacle oldalán Stereohoz. (ami ugye 100i, ha jól emlékszem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molt@m 0 Share Posted April 8, 2006 Érdekes, nekem a DSFilter mappában nincsenek az említett fájlok. Csak NEQTDec.ax, és továbbra is hardware initizalition failed! mit tegyek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted April 8, 2006 Namármost. A Stereoból szerintem volt egy szériahibás verzió, mert anno hallottam, hogy pár kártya hasonló dolgot mûvelt más-más gépben. Tehát nézd meg, más gépben is ezt adja-e elõ. Ha nem, akkor telepítsd fel a pinnaclesys.com oldalról a legújabb drivert, esetleg a 100i-ét is megnézheted hozzá. Az alaplapi drivereket és videodrivert is nézd meg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted April 8, 2006 továbbra is hardware initizalition failed! Kodek-pakk van fent ? (esetleg volt ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molt@m 0 Share Posted April 8, 2006 Nem raktam át másik gépbe mert itt most csak ez az egy van, viszont leszedtem az SP2-es drivert és lám...működik. Köszönöm segítséget szerk: nincs fent kodek pakk tegnap raktam újra az XP-t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts