BOTICSELLI Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Sziasztok! SEGÍTSÉGRE VOLNA SZÜKSÉGEM!!! Windows Media Player 10-et használok már nagyon régen, a problémám a következõ: egyszer csak a DVD filmek lejátszásánál elment a hang! Bármilyen más formátum lejátszásánál minden mûködik, de pár napja a DVD-knek nincs hangjuk!!! Mi történt??? Mi a teendõ??? Elõre is nagyon köszönöm a segítséget!
kori Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Melyik DVD lejátszó szoftware van a gépeden? PowerDVD, WinDVD? Elsõnek ezek beállításában nézzél szét!
BOTICSELLI Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Melyik DVD lejátszó szoftware van a gépeden? PowerDVD, WinDVD? Elsõnek ezek beállításában nézzél szét! Egyik sem! Nincs DVD-lejátszó szoftver a gépemen (kivéve a WMP10-et) Az a gond, hogy kb 1 évvel ezelõtt már jelentkezett ugyanez a probléma, de már elfelejtettem hogyan jött helyre.... :-(
Aneurysm Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Nekem is van olyan DVD-m, aminek a hangját nem játsza le a WMP. Viszont a WinDVD tökéletesen viszi mindegyiket. Mellesleg tudja valaki hogy WMP-ben hogyan lehet screenshotot készíteni? A WinDVD-é szerintem elég gagyi minõségû.
kori Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 A WMP10 önmagában kevés. Lejátszó szoftver szükséges.
BOTICSELLI Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 A WMP10 önmagában kevés. Lejátszó szoftver szükséges. Persze-persze... Egy idõben az én gépemen is volt (Power DVD és Win DVD), de nem használtam igazán ki õket, így aztán idõvel leszedtem õket. Én nem nagyon nézek DVD-t a PC-n a WMP10-et arra használom, hogy esetleges DVD másolás után könnyen és gyorsan ellenõrizzem, hogy megvannak-e a hangsávok, feliratok, stb... Már megszoktam ez a helyzet. Esetleg valami HASZNÁLHATÓ ötlet a problémával kapcsolatban??? Tényleg érdekes: pár hete még simán mûködött a WMP10-ben a DVD lejátszásom hangal együtt. Valami elment, csak nem tudom mi az... ???????????????????????????
Charizard Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 (edited) Igen van megoldás. A WMP10 önmagában kevés. Lejátszó szoftver szükséges. Nem kell szoftver a DVD lejátszáshoz, elég egy Microsoft plug-in is erre. Klikk ide a letöltéshez. >>>> A linket kiszerkesztettem! - HM Edited November 17, 2005 by Halasi Miklós
kori Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Kösz, ez nekem is újdonság, vagy nem figyeltem ezt eddig.
BOTICSELLI Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Nem kell szoftver a DVD lejátszáshoz, elég egy Microsoft plug-in is erre. Klikk ide a letöltéshez. NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM! MÛKÖDIK!!!!
Halasi Miklós Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Klikk ide a letöltéshez. Na már egyszer mondtam, hogy ez nem legális dolog, ugyanis az msi fájl telepítéskor két szûrõt tesz fel: - clvsd.ax - claud.ax Mindkettõ a PowerDVD része. Ezeket csomagolja ki és regisztrálja be. Igaz, hogy ez házi gyártmány, de szerintem a Cyberlink nem járult hozzá...
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 A Microsoft ajánlja letöltésre!!!! Megkeresem, és belinkelem Neked az oldalt már ...
focus puller Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 @MD! ERRE gondolsz?!? De talán, ami oldalt belinkelt @Charizard, valami warez-oldal lehetett ... Ezért szerkesztette ki a Miklós! Amúgy a "packot" én is megtaláltam és letöltöttem... (csak megsúgom az egyik külföldi PCW fórumán bukkantam rá a linkre... ) Csau-csau!®
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Neeeem, nem. A linkelt oldal az én lapom volt, az pedig nem warez ... Egyébként pedig keresem még az oldalt, biztosan meg fogom találni. A régi fórumban is megvan, onnan sem lett kiszedve.
focus puller Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 OK! Nem tudtam, hogy a Te oldalad volt! Bocsánat! Csak én már a "kiszerkesztett" irományt láttam/olvastam... Csau-csau!®
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Shia-Ko biztosan hamarabb tudná megmondani, anno Õ linkelte az az oldalt ... (Meg kellett volna tartanom ...)
Halasi Miklós Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Kedves Minidisc! Mint már írottam volt, a Microsoft ezt pénzért ajánlja. Pontosabban a cégek, amelyek közül választhatsz. És hogy hol? Itt: http://www.microsoft.com/windows/windowsme...aspx#DVDDecoder Szerinted az ATI kártyák közül miért vagy PowerDVD-t vagy ATI lejátszót mellékelnek? És azt se mondd, hogy a Microsoft fogja ajánlani ingyen a Cyberlink fizetõs cuccát... És punktum.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 És mi lesz, ha bebizonyítom, hogy nincs igazad? Mármint abból a szempontból, hogy a beépülõ legális, és nem warez oldalról származik?
Halasi Miklós Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Aha... Érdekes lenne... Itt a Tulajdonságlap Összegzés füle: DVD Decoder Pak for Windows XP roddy2000@hotbox.ru DVD XP WMP8 Cyberlink PowerDVD based Na ez nem elég bizonyíték? Neked ígéret kell?
Recommended Posts