Jump to content
GSForum - Segélyvonal

DVD lejátszási gond WMP 10-ben! ?

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

SEGÍTSÉGRE VOLNA SZÜKSÉGEM!!!

Windows Media Player 10-et használok már nagyon régen, a problémám a következõ:

egyszer csak a DVD filmek lejátszásánál elment a hang!

Bármilyen más formátum lejátszásánál minden mûködik, de pár napja a DVD-knek nincs hangjuk!!!

Mi történt???

Mi a teendõ???

Elõre is nagyon köszönöm a segítséget!

Posted

Melyik DVD lejátszó szoftware van a gépeden? PowerDVD, WinDVD? Elsõnek ezek beállításában nézzél szét! :ötlet:

Posted
Melyik DVD lejátszó szoftware van a gépeden? PowerDVD, WinDVD? Elsõnek ezek beállításában nézzél szét! :ötlet:

Egyik sem!

Nincs DVD-lejátszó szoftver a gépemen (kivéve a WMP10-et)

Az a gond, hogy kb 1 évvel ezelõtt már jelentkezett ugyanez a probléma, de már elfelejtettem hogyan jött helyre....

:-(

Posted

Nekem is van olyan DVD-m, aminek a hangját nem játsza le a WMP. Viszont a WinDVD tökéletesen viszi mindegyiket.

Mellesleg tudja valaki hogy WMP-ben hogyan lehet screenshotot készíteni? A WinDVD-é szerintem elég gagyi minõségû.

Posted

A WMP10 önmagában kevés. Lejátszó szoftver szükséges. ;)

Posted
A WMP10 önmagában kevés. Lejátszó szoftver szükséges. ;)

Persze-persze...

Egy idõben az én gépemen is volt (Power DVD és Win DVD), de nem használtam igazán ki õket, így aztán idõvel leszedtem õket.

Én nem nagyon nézek DVD-t a PC-n a WMP10-et arra használom, hogy esetleges DVD másolás után könnyen és gyorsan ellenõrizzem, hogy megvannak-e a hangsávok, feliratok, stb...

Már megszoktam ez a helyzet.

Esetleg valami HASZNÁLHATÓ ötlet a problémával kapcsolatban???

Tényleg érdekes: pár hete még simán mûködött a WMP10-ben a DVD lejátszásom hangal együtt.

Valami elment, csak nem tudom mi az...

???????????????????????????

Posted (edited)

Igen van megoldás.

A WMP10 önmagában kevés. Lejátszó szoftver szükséges.

Nem kell szoftver a DVD lejátszáshoz, elég egy Microsoft plug-in is erre.

Klikk ide a letöltéshez. >>>>

A linket kiszerkesztettem! - HM

Edited by Halasi Miklós
Posted

Kösz, ez nekem is újdonság, vagy nem figyeltem ezt eddig. :upsz:

Posted

Nem kell szoftver a DVD lejátszáshoz, elég egy Microsoft plug-in is erre.

Klikk ide a letöltéshez.

NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM!

MÛKÖDIK!!!!

:D

Halasi Miklós
Posted
Klikk ide a letöltéshez.

Na már egyszer mondtam, hogy ez nem legális dolog, ugyanis az msi fájl telepítéskor két szûrõt tesz fel:

- clvsd.ax

- claud.ax

Mindkettõ a PowerDVD része. Ezeket csomagolja ki és regisztrálja be. Igaz, hogy ez házi gyártmány, de szerintem a Cyberlink nem járult hozzá... :S

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

A Microsoft ajánlja letöltésre!!!! Megkeresem, és belinkelem Neked az oldalt már ... :S

Posted

@MD!

ERRE gondolsz?!? :hmm:

De talán, ami oldalt belinkelt @Charizard, valami warez-oldal lehetett :pokolfajzat: ... Ezért szerkesztette ki a Miklós!

Amúgy a "packot" én is megtaláltam és letöltöttem... :P (csak megsúgom :titok: az egyik külföldi PCW fórumán bukkantam rá a linkre... :D)

Csau-csau!®

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Neeeem, nem. A linkelt oldal az én lapom volt, az pedig nem warez ... :igen:;) Egyébként pedig keresem még az oldalt, biztosan meg fogom találni. A régi fórumban is megvan, onnan sem lett kiszedve.

Posted

OK! Nem tudtam, hogy a Te oldalad volt! Bocsánat! Csak én már a "kiszerkesztett" irományt láttam/olvastam...

Csau-csau!®

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Shia-Ko biztosan hamarabb tudná megmondani, anno Õ linkelte az az oldalt ... (Meg kellett volna tartanom ...)

Halasi Miklós
Posted

Kedves Minidisc!

Mint már írottam volt, a Microsoft ezt pénzért ajánlja. Pontosabban a cégek, amelyek közül választhatsz. És hogy hol? Itt:

http://www.microsoft.com/windows/windowsme...aspx#DVDDecoder

Szerinted az ATI kártyák közül miért vagy PowerDVD-t vagy ATI lejátszót mellékelnek? ;)

És azt se mondd, hogy a Microsoft fogja ajánlani ingyen a Cyberlink fizetõs cuccát...

És punktum. :S

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

És mi lesz, ha bebizonyítom, hogy nincs igazad? :D Mármint abból a szempontból, hogy a beépülõ legális, és nem warez oldalról származik? 8)

Halasi Miklós
Posted

Aha... Érdekes lenne... Itt a Tulajdonságlap Összegzés füle:

DVD Decoder Pak for Windows XP

roddy2000@hotbox.ru

DVD XP WMP8

Cyberlink PowerDVD based

Na ez nem elég bizonyíték? Neked ígéret kell? :lol: