Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Gun


Greene

Recommended Posts

Greene

Mint ahogy e játék fõhõse, Colton White, én sem szeretem ha korán felkeltenek. Pedig most épp ez történt. Neddel már indulunk is vadászni. Elõször egy szarvast ejtünk el, aztán több kisebb állatot. Sietnünk kell mert a hajónk mindjárt indul. Nedet hirtelen megtámadja egy medve és elejti a puskáját, így nekem kell lelõnöm vele a hatalmas állatot. A talpát azért elteszem mert az a legfinomabb része.

Huhh ezt megúsztuk, és a gõzhajót is elértünk. Ned el is tûnik beszélgetni egy régi hölgy ismerõsével, míg én egy furcsa papra leszek figyelmes. Kis idõ múlva a gõzhajó tetejérõl látom, hogy Ned barátnõjét megöli a Reed névre hallgató pap. Ezután elszabadul a pokol, és meg kell mentenem Ned-et, miközben rám is vadásznak. A hajót is lövik, úgyhogy az ágyúkhoz rohanok, gyorsan leszedni az ellenség hajóit. Ned az emeleten van, felrohanok hozzá, de nagy a túlerõ, és a hajó is félõ, hogy elsüllyed ezért elküld engem egy amulettel a kezemben.

Jennyt kell keressem egy bárban és neki odaadni. Én kiugrok, a hajó pedig felrobban. 3 nap múlva ébredek fel nem messze a roncstól. Egy Becsületes Tom nevû ember talál rám, akitõl kérek egy lovat. Ám õ nem adja csak úgy oda. Különféle feladatokban kell bebizonyítsam, hogy megérdemlem. Kicsit megtépve ugyan, de elindulok a városba. A révész óvaint, de engem kemény fából faragtak. ;´

 

Ez a játék most jelent meg, és ki fogják hamarosan adni PC-re is. Az egész sztori 1880-tól indul, és szabad játékmenetet biztosít. A fenti élménybeszámoló még csak amolyan tutorialféle volt, amit remekül sikerült eltalálniuk a készítõknek.

A grafika szebb mint a GTA-ban, de azért csodára nem kell számítani. Ami a lejobban tetszik az a lovaglás. Annyira élethû, hogy imádom.

Lehet upgrade-elni a fegyvereket, és a lovat is, lehet bányászni. Az egész játék teljesen olyan mintha egy westerfilmbe csöppentünk volna. A bárban egybõl belénkkötnek, az indiánok sunyin, tüzes nyilakkal támadnak. Lehet mellékküldetéseket is vállalni. Ilyenkor pl. egy kõrözött bûnözõt kell elkapni élve vagy holtan. Persze élve többet ér.

Szerintem ahogy kijön PC-re mindenki ezzel fog játszani. Nem is csoda hiszen végre egy játék amit játszva olyan az életérzés mint még soha. ;)

Link to comment
Share on other sites

intruder

Sterintem ez már kijött PC-re. Legalábbis a kollegám már múlt hét pénteken játszott vele... :pislog:

Link to comment
Share on other sites

Machado

Valaki linkeljen már valamit, mert így, hogy Gun, nem fogok rákeresni :D

Link to comment
Share on other sites

intruder
Valaki linkeljen már valamit, mert így, hogy Gun, nem fogok rákeresni :D

Miért nem :?:

Amúgy Grand Theft Horse. Bár úgysem keresel rá :démonikacaj:

Link to comment
Share on other sites

Greene

http://www.gunthegame.com

 

Egyébként már eléggé elõrehaladtam a játékban. Közben rájöttem, hogy ha megcsinálok egy fõküldetést, akkor kapok egyrészt futáros küldetést, másrészt seriffeset. A "seriffes", futáros, "wanted dead or alive" küldetésekkel, pénzt lehet keresni. A seriffes viszont arra is jó, hogy a képességeidet fejleszd. Ez nagyon fontos. A shopkeepertõl lehet venni fegyverhez való upgrade-eket. Én pl. a sima puskát feltuningoltam, és így elég brutális. Szerencsére a fegyverkezelésem is elég jó, így nem okoz gondot bárkit egy lövéssel leteríteni.

Az nagyon tetszik, hogy a városok között mindig megtámadnak a banditák, de van amikor nem is veszem észre õket, olyan gyors a lovam. 8)

Link to comment
Share on other sites

Machado

Kösz a linket! :)

Azt hiszem ez lesz az én játékom, mindig is egy jó vadnyugatos játékot vártam, remélem jó lesz a PC-és verzió is 8)

Link to comment
Share on other sites

Greene

Biztos jó lesz az is. ;)

Link to comment
Share on other sites

Greene

Én nem tudom megjelent-e már itthon, nekem úgy hozták Ámerikából. ;)

Csináld meg mindig a mellékküldetéseket amiket kapsz, mert jól fog jönni a fõküldetéseknél, és a további mellékküldetéseknél az a plusz.

 

Jajj, olyan szép mesterlövész puskát kaptam. Persze nem távcsöves. Ja és szereztem egy dupla hatlövetû colt-ot is. 8)

Amúgy tele van átvezetõ jelenetekkel a játék.

 

Csak a pacimat kellene fejelsztenem. :hááát:

Link to comment
Share on other sites

Machado

Nagyon nagy játék 8):D

 

Lenne néhány kérdésem:

Hogy lehet élve elkapni a körözött bûnözõket?

Muszáj megvenni mindent vagy találni is lehet embereknél vagy helyeken cuccokat (csákány, egyéb fegyverek, upgradek)?

Melyiket éri meg, fejvadászt játszani, bányászni, vagy csomagot szállítani?

Vadászni nem lehet?

 

Elõre is kösz, aki segít :)

Link to comment
Share on other sites

Greene

1.: Meg kell vágni õket egyszer késsel és utána a "grab" megjelenik, akkor elkaphatod.

2.: Upgrade-et venni kell, fegyvereket pedig kapsz ahogy haladsz a játékban.

3.: Lehet vadászni, de elsõre valami farkast kell elkapni akivel eddig egyszer találkoztam, egy pillanatra. Egyébként pókerezni éri meg mindkét városban, azzal össze lehet hozni egy csomó pénzt. Aztán a seriffes küldetések is jók, mert ott fejlõdsz is. Bányászni akkor éri meg ha épp találsz egy rögöt, de keresgélni idõpazarlás szerintem. Csomagot nem szeretek szállítani.

Menj el a farmra ami a két város között van, és ott is lesz egy pár jó (könnyû) küldetés.

 

Mindenképp csináld meg az összes mellékküldetést, hogy jó erõs legyél, és a képességeid is javuljanak. Szükséged lesz rá!

Én már végigvittem, úgyhogy kérdezzetek csak... ;)

 

>>>TÉRKÉP<<<

Link to comment
Share on other sites

Machado

Skalpokat el lehet adni vagy csak úgy poénból van benne? :D

Ugye mindegy milyen, melyik lovon megyek, a hozzá vett dolgok az összesen évényesek, nem?

A banditáktól inkább elmenekülök mindig :D

Amúgy elég nehezek az elején levõ küldetések is. Viszont meglepõen nyers és brutális játék, visszaadja a vadnyugati hangulatot :)

Link to comment
Share on other sites

Greene

Én nem szoktam skalpolni, de úgy tudom semmire nem jó, tehát pénzed nem lesz belõle.

A banditákat imádom, csak néha észre se veszem õket úgy otthagyom a lovaikat. Nagyon gyengék, egy lövéstõl már fekszenek is.

Ha vettél ló upgrade-et akkor az minden lóra érvényes lesz amin épp lovagolsz.

Az utolsó fõküldetés a legnehezebb. Azzal sokat küszködtem. Meg amíg eljutsz odáig. ;)

Kár, hogy relatíve rövid a játék. :(

Link to comment
Share on other sites

Machado

Mostmár valami bányában vagyok és mindig ágyúval kellett lõni az ellent, de van egy hely, ahol a síneket egy körpadlóval lehet megfordítani és ekkor kell védeni az embereimet, akik elfordítják. Na, itt elakadtam, 5 irányból jönnek és nagyon sokan :S

 

Késõbb:

Ez összejött, de az fõmanuszt lehetetlen likvidálni :S

Link to comment
Share on other sites

Greene

A fõember (Magruder) megölése:

 

1.: Rész: Magruder körbe-körbe megy egy belsõ körben, és lõ rád, meg dinamitot dobál. Bújj el a külsõ körnél egy szikla mellett, hogy lásd ahogy elhalad egy ilyen füstölõs (gázkitörés) valami felett. Na oda kell dinamitot lõni nyíllal, és akkor sérül csak, ha épp robban a dinamit amikor áthalad. Kb félig le kell vinni az életét.

Én az egyik oldalon az életcsomagokhoz közel bújtam el a szikla mögött, ahonnan ráláttam egy ilyen gázszivárgásra. Amikor már közel volt a szivárgáshoz kibújtam és kilõttem a dinamitot. Persze õ meglátott és egybõl rámlõtt, de annyit nem vesz le az életedbõl ha gyorsan visszabújsz.

 

2.: Rész: Ha megvan az elsõ rész akkor Magruder felmászik egy sziklafalra, és dinamitokat kezd el dobálni. Elõször is ne menj a felrobbantott lépcsõ közelébe, mert akkor folyamatosan jönnek a katonák. Aztán keress valami búvóhelyet oldalt, ahol az életek is vannak, és lõdd fejbe Magrudert. Ha fejbelövöd, akkor káromkodik, és dob egy nagy pakk (3db) dinamitot. Ezt lõdd le a pisztolyoddal (quickdraw módban) amíg a levegõben van, hogy beomoljon a terem. 3x-4x kell megcsinálni, és akkor beomlik. Jön egy videó ahogy te kimászol, és Magrudert betemeti a törmelék.

 

-------------------------

 

100%-os bónusz: Minden Fõ- és mellékküldetés megcsinálva. Kapsz érte egy kis puska upgrade-et (cannon gun), és egy páncélos pacit, amit nem lehet széthajtani. ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...