Macikak Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Sziasztok Adott a következõ "álom-konfig": AMD 486 DX 4-100 200 MB HDD 16 MB RAM A fent ragozott ISA-s videókari illetve, egy S+ Vision 64+ Samtron SC-428VSL Win95 Classic = 4.00950 Az OSR2-t barokkos túlzásnak tartottam. Problémám a következõ ír: Ha az S3 van bent, valamiért tulvezérlõdik a monitor. Nincs szinkronban, szalad a kép. Hátulján lévõ potméter hidegen korrigálja a dolgot, melegen már az sem... (Már a BIOS is "futva" jelizik be... Tehát egyértelmü, hardveres a gond, nem Win. Amiért irok: A fenti Macronix-al, OK. Lenne, ha lenne driver hozzá. A Macronix honlapján nincs! a 86200-ét (ami egy PCI-kártya) nem eszi meg, miért is tenné? Rákerestem a NET-en. Jahu, Gugli és tsai... Szükitetten 6 találat, bõvitve több... De mind vagy nem nekem való, vagy ERROR: 404. Elõre is KÖSZI! A fórumon nem kérünk e-mailben segítséget! Azért van, hogy itt válaszoljanak rá! Nem kell minden sor után entert nyomni. Nyugodtan írd végig. A nemkívánatos részeket töröltem. Ha lehet, akkor ne írj több hozzászólást egymás után, használd a szerkeszt gombok! <PF>
Macikak Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Köszi a címjavitást. OK. Akkor IDE kérnék egy URL-t. Ha valaki netán tud... Ui.: Macronix-honlap, Driverguide, Jahu és Gugli szörcsögések kilöve... ír:
cereal180 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Most nincs idõm rákeresni, de ha a google-be írsz ilyesmit, hogy "macronix driver", vagy valami hasonlót, tuti találsz.
Macikak Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Megleltem az áhitottat spanyol gyerekek honlapján. Ime... Szóval, e fájl kellene nékem: http://www.losdrivers.com/15/tarjetas_de_v...ix_mx86000.html Csak épp letölteni Nem tudom a regisztrácio miatt... ír: Segitség!
Shia-ko Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Nem a regisztráció a lényeg, hanem, hogy a letöltéshez egy emeltdíjas SMSt kell küldeni, és az nem hiszem, hogy mûködik itthonról. Regisztrálni egyébként miért nem tudsz? Simán enged.
Macikak Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 (edited) Kötözködj csak, ha jólesik... Nem igazán zavar "Regisztráció"alatt azt értettem, hogy tudjak hozzáférni ahhoz az 1 db. komoly, 33 kB-os fájlhoz. Elküldtem élvonalból kétszer is az SMS-t, természetesen hiába. De mivel! Ez egy PCWORLD-fórum (és idõnként úgytünik, a tudálékosok klubja is). Tegnap délután végignéztem a teljes 1997 évi PCWORLD évfolyamom cd-it. Eredmény: negatív ír: A 97 nov.-i szám német PCWELT cd-jén se semmi, pedig azon aztán tényleg jópár! Régi újság-CDn nincs fent, valahol? Köszi, hali! Edited November 13, 2005 by ProFiler
titusz1 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 De mivel! Ez egy PCWORLD-fórum (és idõnként úgytünik, a tudálékosok klubja is). Ez egyrészt sértés, másrészt nem igaz. Nézd meg a többi fórumot. És ez a PCW fórum csak alsóközép kategóriás a tudálékosság szempontjából. Egyébként én is kerestem a drivert, de nem találtam semmit. ír:
Macikak Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 (edited) Kedves titusz (bocs, de ha így írod, legyen KICSI ill. Shia-ko! Elnézést kérek, nem óhajtottam sértegetni SENKIT Még egyszer köszi minden jószándékú EMBER segítségét, tiszta szívembõl! Csak hát a felesleges, fõképp, mert ÉRTELMETLEN kötözködést rühellem, legalább ennyire. Ezzel, gondolom, Ti sem vagytok másképp... UI.: Én is Asus-fan, és... még ha hihetetlennek tûnik is, NEM a topic-inditó az éles gépem -- némi meglepetés és szerencsére Edited November 13, 2005 by Shia-ko
Shia-ko Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Sértõdés nincs, de a regisztrációra hivatkoztál, mint problémára, én pedig felmenve az oldalra azt olvastam, hogy SMSt kell küldeni, regisztrálni simán tudtam. Erre hívtam fel a figyelmed. Ui.: Légy szíves a helyesírásodra figyelni a közeljövõben. Köszi!
titusz1 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Elnézést kérek, nem óhajtottam sértegetni SENKIT Nincs harag, ha lenne akkor a helyett lett volna. ...ÉRTELMETLEN kötözködést rühellem, legalább ennyire. Ezzel, gondolom, Ti sem vagytok másképp... Egyetértek, és én sem szeretem a kötözködést. Én is Asus-fan... Örülök neki.
szabzso Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Macikak - nézelõdtem én is a neten sokfelé, de semmi érdemlegeset nem találtam! Javaslat: valami ószeresnél vegyél bele egy hasonló videókártyát, de csak olyat, amihez van driver Már így is a többszörösét költötted rá, mint amennyit ér! (2 sms)
Macikak Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Hát, igen Több éve SMS-chatelek NET-em nagyon nemrég ota... Ott szoktam meg ezt a fajta helyesirást -- és még a sokkal olyanabbat is, hehe! Nagyon más ám, mikor 160 karakter a VILÁG, bocsi! Most már csak halk kételyemnek adok hangot, hogy az egész országban nincs senkinek rajtam kivül ilyen kártyája, de föleg driver hozzá???! Szabzso, ha az a VLB-s S3 nem vezérelné tul a monitort, tod ki kinlodna vele???
szabzso Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Akkor keress inkább egy jól mûködõ S3 karit, azt hiszem valami hasonló volt még annó a Pentium 1-emben, lehet már egy üveg sörért megkapod valakitõl
titusz1 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Most jut eszembe nekem van egy S3 trio-m. :!: (Nem vicc) Na kell egy üveg sörért odaadom.
Macikak Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Többet is fizetek. Nem csak egy üveggel... Mondjuk, KETTÕT? Én is imádom a sört, de... csak ha Bp.-i vagy. Akkor ÁLL AZ ALKU Ja... és ha ISA-s az a másik szutyok is. PCI-os ViRGE nekem is van... Cenzik, bocsi! Már MAJDNEM <Alakulgat. (Shia-ko)>
titusz1 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Ez sajnos PCI-os. ír: És nem vagyok pesti sem. + Ma értesültem, hogy egy bontó kereken 1000Ft-ot ad érte nekem meg nem kell, és így jól járok. De a bontó egy aranybánya ott lehet, hogy találsz és ingyen odadják csak vigyed.
Macikak Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Khm... Hívtam haver bontóját. Nekik nem van, sõt! Azt sem tudják, mikor láttak utoljára... Köszönöm, köszönöm. De ha az áhított driver meglenne, nem kéne kártyát cserélnem. 16 szinben mûködik. DOS-os mod is OK, csak hát ezekkel kivagyok... Úgy kaptam e gépet munkadijként. Gépszerelésért...
aty Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Hol találok olyan Voodoo 3 drivert, amivel filmet is tudok nézni akadásmentesen Windows alatt? Inkább a 3rd party driverek érdekelnének, mert a hivatalos verziókkal szaggat a kép.
aty Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Köszi, de ez valami õsrégi driver, valószínûleg nem is az XPhez készült, mert 2000-es kiadású. Ettõl függetlenül elindul vele, de ugyanolyan lehetetlen a filmnézés.
Chabi1 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 akadásmentesen A Voodoo 3 nem tartalmaz integrált hardveres Mpeg 1/2/4 gyorsítást, tehát minden ami a film lejátszáshoz szükséges a processzorodon múlik. Milyen tipusú filmet szeretnél akadás mentesen nézni vele ? DivX, Xvid vagy Wmv ? (Mpeg4) VideoCD ? (Mpeg 1) SVCD vagy DVD ? (Mpeg 2) Milyen proci van a gépben ?
aty Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Bármilyet. Linux alatt tdfx driverrel ment normálisan, így gondolom az 500mhzes proci bõven elég.
Chabi1 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 >> 3dhq 1.09 Beta 5 Voodoo3 Windows 2000/XP drivers << >> 3dhq Voodoo3 W2K/XP 1.09 Beta 10 drivers << >> 3dfx Omega driver XP << Próba cseresznye A google-ban az elsõ oldalon találtam õket
aty Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 A 3dhq driverekkel már volt már köröm, eredménytelenül. Az Omegát megnézem, kösz.
aszana Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 sziasztok! Mpact2 drivert keresek XP-hez. Multitaineres gép, intel AGP set FW82443BX . http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/servic...m#Specification Integrált videokártya: Xenon Microsystems Chromatic Mpact 2 W98-al szállították. A probléma az, hogy a képenyõrissítés max 56Hz (900x600 24bit alaprtélmezett). Az XP eszközkezelõje szerint nem szükséges (vagy nincs betöltve) illesztõprogram. A driverguide.com-n vannak driverek, de nem tudom letölteni, mert nem vagyok regisztrálva. (nem igazodok ki rajta) Lehet, hogy pont ilyen driver nincs, de talán valamelyik másik kártyáé jó hozzá. Az is segít, ha valaki leírja driverguide.com-ra való regisztrálást részletesen. Aki tud kérem segítsen! aszana
Recommended Posts