borz2 0 Share Posted October 21, 2005 Az én aktuális kedvencem a Fahrenheit! Szerintem nagyon forradalmi game. De a legkedvencebb kedvencem a Grim Fandango! Ha pedig kalandjátékfan vagy, indítottunk egy oldalt, ahol ezt a stílust szeretnénk népszerüsíteni, ha érdekel kukkants be. AdventureGames Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted October 21, 2005 Ismerem az oldalt, hírdetem, mint atom. Tényleg jó, gyerekek, nézzetek el oda és regeljetek. Jelenleg, mikor ezt a sort írom 697 regelt felhasználónk van. Gyertek és regeljetek!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
borz2 0 Author Share Posted October 21, 2005 Nyehehe. Szeva Garono. Látom buzogsz mint állat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted October 21, 2005 A jelenlegi kedvenc játékom a Sherlock Holmes and the Mystery of the Mummy, a másik meg a Sherlock Holmes and the Silver Earring. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 4 Share Posted October 22, 2005 A Fahrenheit-et vittem most végig. Szerintem nagyon jó! Link to comment Share on other sites More sharing options...
borz2 0 Author Share Posted October 22, 2005 (edited) Szerintem is. Nagyon sok jó újítás van benne. A kiadó pedig nagyon bátor volt hogy bevállalt egy ilyen gammát! Remélem példamutató lesz a többinek is. Nem feltétlen bukás az amiben sok az új bátor ötlet. Edited October 22, 2005 by Greene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 4 Share Posted October 22, 2005 Egyedül két-három dolog nem tetszett benne. A játék kicsit talán rövid volt. A gombnyomogatás miatt pedig egy csomó jó jelenetrõl maradtam le, vagy legalábbis félig. Hiszen a gombokra kellett koncentrálnom. Két olyan rész volt, ami másodjára nem volt olyan izgalmas. Az egyik amikor Carla a bolondok házában jár, és megint nekünk kell lélegezni helyette, a másik amikor Lucas visszamegy újra gyerekkorába, és megint ki kell játszani az õröket. Viszont amúgy egy fantasztikusan jól sikeredett játék, kellemes grafikával. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borz2 0 Author Share Posted October 22, 2005 Az a "kommandós" rész nekem sem tetszett annyira. Meg még a könyvtáras sem nagyon. A gombnyomogatástól tényleg nemsokat láttam az eseményekbõl, de mikor már sokadjára csináltam már inkább a történéseket figyeltem, és amikor felvillant a szín már nyomtam reflexbõl. Abba bele tudtam jönni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacroGeri 0 Share Posted July 8, 2006 Én ezeket az újkori kalandjátékokat (pl. Syberia stb.) soha nem tudtam végigvinni. Mindig elakadtam valahol. Inkább játszok a Day of The Tentacle-lel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apa 1 Share Posted October 16, 2007 Sziasztok! A Syberia 1-ben hogy lehet továbbhaladni a "faluból"? A szállodában mindent körbejártam, csak egy vödör van, benne egy felmosórúddal. Mindenkit felhívtam telón, senki sem elérhető. A falut, a temetőtől a vasrácsos kapuig végigjártam, de nem nyílik egyik ajtó sem, pedig van nálam két fogaskerék is. Beszéltem a boltossal is meg egy öregemberrel is, de semmi eredmény. A közjegyző házát sem találom, ezt a gázt... Elakadtam már az elején, de szerintem nagyon klassz a játék. Igaz, lemaradtam 5 évet a kalandjátékok terén. Tudjátok, az újszülöttnek meg a csecsemőnek még minden új. Szeretném, ha a sárga fejeket nem használnád mondatvégi írásjelként! Köszi! - Balázs Link to comment Share on other sites More sharing options...
apa 1 Share Posted October 17, 2007 Oké, elnézést kérek! Semmi gond. Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts