zico 0 Share Posted October 18, 2005 Most kaptam egy E-mailt, remélem jó helyen kérdezek. Nem tudom mi ez, a gépet akarja átvizsgálni ActiveX telepítése után. Online vírusellenõrzés rendben van, csináltam már, de ezt nem merem indítani, valami hibajelentésre jött volna? ITT Kérném áthelyezni a témát, ha nem idevaló. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atzs 0 Share Posted October 18, 2005 Én nem foglalkoznék vele. Aztán lehet, hogy a többiek majd megcáfolnak... Csak akkor állok neki új drivert vadászni, ha valami gond van a régiekkel. Akkor is csak a gyártók honlapján. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 944 Share Posted October 18, 2005 Ismered õket? Õk ismernek téged? Van bármi közötök egymáshoz? Ha bármelyikre nem a válasz, akkor töröld le a francba. A jó isten sem tudja, mit kapsz azzal az ActiveX-szel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted October 18, 2005 Így van! ActiveX-et csak a Microsoft updaterõl, vagy egyéb, 100%-ig megbízható helyrõl engedélyezettek. Macromedia, akkor a Panda, illetve a Norton on-line scannerje is ilyen elven mûködik, és természetesen a Microsoft Update. Máshonann semmiképpen, csak ha tényleg nagyon megbízható, és ellenõrzött a hely! Ha meg már véletlenül letiltottad, akkor töröld ki, vagy legalább tiltsd le. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwertly 0 Share Posted October 18, 2005 Valaki tud ebben segiten The Batot használom kaptam egy levelet de ha rá katintok kifagy a Bat csak bezárni tudom a levelt megnyitni letörölni nem mert fagyás van.Van tûzfalam virus irtom de nem csinálnak semit én mittudnék csinálni .Ha nem tudom letörölni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zico 0 Author Share Posted October 18, 2005 Köszi a segítséget, töröltem a levelet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bencce 0 Share Posted October 18, 2005 Most mindjárt jön valaki és Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vesperwhisper 0 Share Posted February 9, 2010 Tudna valaki segíteni nekem? Folyamatosan kapok több e-mailt a citromail-es e-mail címemre, amelynél a feladó neve helyett egy kis ikon látható : egy fehér "lap" aminek a jobb felső sarka be van hajtva. Ma reggel óta eddig 11 ilyen levél érkezett, nem bontottam fel... Meg tudja valaki mondani, mi lehet ez? Köszönöm Egy kérdést egy helyen tegyél fel! <KGigi> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts