BlueNeon 0 Share Posted October 15, 2005 Már csak 3 nap és megjelenik a game!!! Megjelenés idõpontja. 2005. 10. 18. :!: Képek és videók a játékról: Klikk Honlap Nagyon kíváncsi leszek rá! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted October 15, 2005 Ezt olvasom: Támogatott videokártyák: ATI Radeon 9700, ATI Radeon 9800, ATI Radeon X300, ATI Radeon X550, ATI Radeon X600, ATI Radeon X700, ATI Radeon X800 5 030917 032370, ATI Radeon X850, NVIDIA GeForce 3/Ti sorozat, NVIDIA GeForce 4/Ti sorozat, NVIDIA GeForce FX sorozat, NVIDIA GeForce 6 sorozat, NVIDIA GeForce 7 sorozat Vajon mit szólna a játék az én Ati Radeon 9600pro 256MB-os videokártyámhoz? (Kiröhögné.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted October 15, 2005 JUHÉÉ! Már várom. A Doom 3-at imádom, kivácsi vagyok erre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 938 Share Posted October 15, 2005 Az ID Software új játka Inkább a Ravené. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted October 15, 2005 Én is kíváncsi vagyok rá, a Quake3-mal anno sokat játszottunk, remélem ez is lesz legalább olyan hangulatos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygabor 0 Share Posted October 15, 2005 Vajon mit szólna a játék az én Ati Radeon 9600pro 256MB-os videokártyámhoz? (Kiröhögné.) Nehogy már ne támogassa a DX9-es 9600 Pro-t, a Sima DX8-as GeForce 3 Ti-t meg támogatja? Ez elég merész húzás lenne. Vagy az Nvidia ennyire megnyomta lóvéval a projektet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted October 15, 2005 Ezt olvastam. Biztos futna nálam is. Minimumon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted October 15, 2005 Hülyeség, hogy nem támogatja. Mennie kell mindegyikkel. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papp Norbert 0 Share Posted October 15, 2005 Demót nem lehet tölteni sehonnan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted October 15, 2005 Megnéztem a képeket, hát lesz gépigénye az biztos. Csak ott rontják el az új játékokat, hogy 64bit helyett 32bit-re írják. Egy 64bit-es proci mellett kevesebb dolga van a videokártyának is. Bár tudom nincs mindenkinek 64bit-es gépe, de egy Sempron vagy Celeron is jóval többet tud 64bit-es számolni mint 32bit-en Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 12 Share Posted October 16, 2005 Amióta XBOX-om van, az ilyenek miatt, hogy fog-e menni egy játék, nem izgulok. . 360-ra kijön, és lehet, hogy még a sima boxra is. Egyelõre nekem nem tûnik olyan iszonyat nagy durranásnak. A második rész folytatása lesz. Nekem egyedül az a rész nem tetszett, még multiplayerben se... A Quake 1-nek és a Quake 3-nak volt hangulata. Jó lenne ha ez az irány folytatódna. Fõleg a multiplayerre lennék kíváncsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 938 Share Posted October 16, 2005 A Q3 elit elismerõen nyilatkozott róla minden játékkiállítás után, ahol eddig bemutatták. Épp tegnap olvastam a GameStarban, hogy nagy kõ esett le a szívükrõl, amikor kipróbálták a multiplayert, mert egyértelmûen hû folytatása a Q3-nak. Én csak egy dolgot nem értek. Minek nekik Q4? Ezek az emberek úgy tolják a játékot, hogy maximálisan lebutítják a grafikát: kikapcsolt textúrák, minimum poligonszám, az egész egy hányadák a külsõ szemlélõ számára. Ha mindez arra megy ki, hogy az utolsó FPS-t is kicsikarjuk a játékból, és ennek alárendelünk mindent -- térképdesignt, grafikát stb. --, akkor a Q3 örökké a legjobb játék marad számukra, és nincs szükség csilivili nagyobb gépigényû, szebb grafikával rendelkezõ folytatásra. Vagy mégis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted October 16, 2005 Valószínûleg azért a fizikai mozgások is javultak az új verzióban. Ez viszont egyátalán nem mindegy. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygabor 0 Share Posted October 17, 2005 Ha van, akkor egy demó felkerülhetne a novemberi mellékletre. Nem lenne rossz kipróbálni mielõtt megveszi az ember. Remélem lesz rá lehetõség. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted October 17, 2005 Megaztán idõvel fejlõdik a hardver, és aki minimál grafikán játszott, hogy ne szaggasson a játék, az majd 1-2 év múlva, mikor új gépet vesz amin már full grafikával is röhögve elfut a játék, majd úgy fog játszani, és akkor csodálkozhat, hogy milyen szép a grafika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygabor 0 Share Posted October 17, 2005 Ezen a mániákusokról szóló hozzászóláson én is ledöbbentem. Azt hittem, aki ilyen versenyre megy az veszi a fáradságot, hogy valami jó gépet rakjon össze magának. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted October 17, 2005 Nembiztos, hogy van rá pénz. Az egyszeri gamer anno feltette a quake3-at majd lan partykon meg otthon tolta a játékot, megismerte a pályákat, majd, miután eljött a gépcsere ideje, és lett egy jobb gépe, azon már röhögve futott a játék full grafikával. Anno a Quake3 még egy alsószintû p2-esen is elfutott minimális grafikával, és így is lehetett vele játszani még hálóban is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygabor 0 Share Posted October 18, 2005 Ismerem a feelinget. 2 nyaram ráment. Haverommal még az earthquake-en is voltunk. Jó buli volt. Most valahogy viszont már inkább az UT 2004 köt le inkább. A lábdás játék nagyon jó benne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueNeon 0 Author Share Posted October 18, 2005 Újabb képek és infók a játékról: Klikk Már 1 napja kijött a játék, esetleg nincs meg valakinek, hogy elmondhassa milyenis lett? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted October 19, 2005 Itt szerintem elmondják. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neohacker 0 Share Posted October 20, 2005 Megvan már nekem játszottam is vele egy pár orát. A grafika az tényleg Doom3 as csak a továbbfejlesztést nem vettem észre benne . Nem eszi annyira a videokártyát ugyhogy fel is huztam 1152*864 16x Antianalisingre és egyéb extrákat is bekapcsoltam és még ugyis megy probléma nélkül . De gyorsan végig játszhato játék lessz mert összes eddig ugy 3 órát nyomtam vele és 8 pályán tul vagyok.... Alapjába véve jo játék (nem úgy mint a F.E.A.R) :!: :!: :!: Ajánlom mindenkinek aki egy picit is szereti a Quaket :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueNeon 0 Author Share Posted October 20, 2005 Neohacker: Azt elárulod milyen géppel futtadtad? Jobban megy mint a doom 3? A multiplayer részét megnézted már? Remélem olyan mint a quake 3-ban volt, pörgõs gyors! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neohacker 0 Share Posted October 21, 2005 A gépem: Abit v17 alaplap - 3Ghz Intel P4 Northwood - GeForce 6600 TD - 200GB Ezek a fõbb alkotó elemi a gépemnek. A multival még nem próbálkoztam. Elõbb a játékot végig szeretném vinni aztán megnézem milyen. De nem esküdnék meg rá ,hogy olyan mint a 3 mulitja :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted October 22, 2005 Olvastam róla hogy van egy kiegészítõ lemeze is a Quake4-nek (Quake IV Bonus Disc - 1.4GB). De nem tudok róla semmit, hogy mit tartalmaz Esetleg valaki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 12 Share Posted October 22, 2005 A Bonus Disc tartalma: - Így készült a Quake 4 - Quake 2, kiegészítõkkel - E3 footage - Tervrajzok, és hasonlók Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts