Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Érdekes weboldalak

Recommended Posts

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Jópofa! Iskolásoknak földrajzhoz tökéletes! :D

Posted

Average error: 35 mérföld.

Az elején és a közepén rontottam egyet-egyet. :upsz:

Nagyon hasznos, szerintem mindenkinek legalább egyszer végig kell csinálnia! :oké:

Posted

Én meg az elején egy csomót elrontottam. Luxemburg, Litvánia stb. Nehéz vaktérkép!

Posted

Nekem 12 mérföld az átlagom, és 93%, igaz a 3. játék után. A miniállamokat nehéz megtalálni :upsz:

Kérdés: Miért nem enged tovább level4-be? 90% fölött voltam...

Posted

Hát, Ti fejek vagytok! Én le sem merem írni az átlagomat! IPB kép

Posted

Engem mindig is érdekelt a földrajz, és sokat nézegettem térképeket! Innen a "jó" eredmény elsõre.

Posted

Szégyen szemre én még Magyarországot is elrontottam.

Az eredményemet be sem merem írni.

Tess: 239 miles

Szerintem elsõre nem is rossz!! :P:P

Posted

Az elsõ próba....

:hmm: Inkább itt a kép!

IPB kép

Ez jó? :upsz:

Posted

Az átlagos tévedési rátád 20 mérföld, ez tizenöttel jobb, mint az enyém. Én alig-alig tévedtem... Nem értem, mi 40 45-bõl. De elég jónak tûnik... ;)

Örülök, hogy mi, magyarok ilyen jól kiismerjük magunkat ott, ahova tartozunk. De kíváncsi lennék, ha ugyanennek a feladatnak nekiültetnének egy angolt, milyen eredményt érne el. Szerintem már Litvániánál átlépné az ingerküszöbét, és örülne, ha égtáj felé be tudná tájolni szegény. :D

Posted

Röhely, de én a legnagyobbat Máltánál, San Marino-nál illetve Vatikánnál tévedtem..... :upsz: A többi, hellyel-közzel ott volt, ahol kellett lennie. persze a tízedik országnál már könnyebben megy!

Posted

Én a miniállamoknál rontottam egy csomót, meg Hollandia nevét nem ismertem fel. IPB kép

Egy angol (átlagban) még Ausztriát sem tudná, nemhogy a balti államokat.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Persze, az ember nem teszi Olaszországhoz pl. Szlovákiát, de "pár cm-es eltérés" lehet, fõleg az elején, és az már "rossz pontnak" számít. :)

Posted

És erre egy egész domain-t vettek... :pislog:

Amúgy tényleg érdekes!

De lehet, hogy üzlet van benne, és azt várják meg, mikor akarja tõlük megvásárolni a Magyar Televízió a domain-nevet! :P

Posted

De hogy lehet az, hogy ha

- nem mozgatom a fejemet, és az egérkurzor középen van, VAGY

- mozgatom ugyan a fejemet, de az egérkurzor nincs középen,

akkor a kis "kockák" mozdulatlanok. :hááát:

Posted

Egérkurzor? Én csak a pontra összpontosítok. :hááát:

• 2 weeks later...
Posted

Érdekes kis oldal. :) Kár, hogy amikor a csak az aznap születetteket szerettem volna megnézni, visszadobott 0 találattal, mert hibás volt a linkelés. Pedig jó pár találat volt egyébként.

De majd biztosan kijavítják. :)

Posted

Az elsõ az, hogy nincs varázsgömb. :D (Legalábbis Foxival. :( )

A második az, hogy nem mindig jön be. Emlékszem, a régi fórumban már volt egy ilyen, csak a trükk nem jut már eszembe. :upsz: