qwertly Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Üdvözlett mindenkinek kezdõ vagyok még a számítástechnikában ezért szeretnék egy kis segítséget kérni. A problémám a következõ: ASUS alaplapom van, 2db 256Mb memóriát használok. Ilyenkor sok játék nem indul el, de ha kiveszek egy memóriamodult akor megy a játék, ha elviszem a szervízbe ott pedig megy a kettõ memóriával. Most tetettem bele 2db 512Mb-os modult és így is kifagynak a játékok egy része. A boltba az eladó azt mondta, hogy hálózattal lehet a gond. Ez elképzelhetõ . Ha tudna valaki válaszolni azt nagyon megköszönném. Légy szíves legközelebb figyelj oda az ékezetes betûkre és elgépelésekre. Hozzászólás elküldése elõtt kéretik még egyszer átolvasni. Köszi! <Athos>
Shia-ko Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Tegyél egy túlfeszültségvédõt, vagy egy szünetmentest a gép elé, ha a hálózat xarakodik, akkor az segít. Elötte próbáld ki azt, hogy a tunerbõl, hálókariból húzd ki a kábelt, hátha azon jön a feszkó.
qwertly Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Köszi a választ, de akkor miért mennek egyes játékok mások meg miért nem? Igen, van tuner és háló kártya a gépemen. Nem ide tartozik, de hogyan tudnék képet beszúrni üzenetbe Bocsi a helyesírásért, de zavarba vagyok és még papírom is van, hogy nem tudok helyesen írni. Felmentett az iskola orvosa.
Shia-ko Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Passz. Én is szívtam ilyennel eleget. Képet fel kell tölteni egy tárhelyre, és onnan tudod belinkelni. A papírral meg ne foglalkozz, mert van másnak is. Evvan, amjd megszokják.
qwertly Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Köszi a gyors választ! Majd belinkelem a memóriahibáról készült képernyõképet. Hátha ebbõl többet tudnak megállapítani a hozzáértõk :!:
Recommended Posts