csum-pi Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Arra lennék kíváncsi, hogy Ti milyen FTP kezelõ programokat ajánlanátok nekem (lehetõleg ingyenes-et, de ha nem az, az sem gáz! a Total Commander-t használtam, de valamilyen professzionálisabbra"vágyok") Olyan FTP progi kellene, amivel a megkezdett letöltést tudom folytatni (mint a Total Commanderrel...), tudok szüneteltetni.... szóval ilyesmi! FTP VOYAGER-el kapcsolatban: A történet a következõ.... "anno" Total Commander-t használtam az FTP-im kezelésére, de most áttértem az FTP VOYAGER-re! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne le "pause"-zni/szüneteltetni a letöltést, mint a Total Commander-ben Ez nagyon sürgõs lenne! Hogyha nem tudtok jobb FTP-zõ progit! Nagyon Kösz!
Halasi Miklós Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Én FileZillát használok és teljesen bejött nekem. Itt a weboldala: http://filezilla.sourceforge.net De a Segélyvonal CD-n is fent szokott lenni.
csum-pi Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 Nagyon szépen köszönöm :!: A PCWorld CD/DVD melléklete hogy nem jutott az eszembe
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 De a honosítómûhely weboldalán is megtalálod a legfrissebb verziót!
ordító egér Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Smart FTP (Magánhasználatra ingyenes. A honosítómûhelyrõl elérhetõ) Valójában most ismerkedek vele. Sajnos a honlapnak éppen a magyar részei nem mindenhol mûködnek. Viszont az angol leírás is igen szemléletes és érthetõ.
csum-pi Posted August 27, 2005 Author Posted August 27, 2005 Nagyon Kösz az eddigi tippeket! De, még várom mások véleményét is egyéb FTP kezelõkrõl!
csum-pi Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Háát igen... hosszú idõ telt el azóta, hogy itt beszélgettünk errõl a kis "FTP kezelés" dologról, pedig még lenne itt valami! Már 2 hónapja rendszeresen használom a FileZilla-t, de sajnos egyetlen dologra volt képes a Total commander az ftp-re másolás és errõl olvasáson kívül, az nem más mint, hogy lehetett a sebességet korlátozni! Ez a számomra (ingyenessége révén kapta ezt az érdemet nálam->> ) professzionális FileZilla ezt az egyet nem tudja, pedig igazán benne lehetne! Vajon miért ez hagyták ki belõle? vagy én lennék felületes kezelõ?
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Te vagy a felületes. Szerkesztés-beállítások-Fájl átvitel beállításai-Sebességkorlátozás. (FileZilla 2.2.17)
VINIKOR Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ha kedvencek közé bemásolom a tárhely címét, a Filezilla miért nem õrzi meg a jelszót? Lehet valamit állítani, hogy megjegyezze?
zico Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Fájl menü, hozzáadás a kedvenc helyekhez itt megadod amit kell és mentés. Nekem mindenhol megjegyezte a nevet, jelszót stb.
VINIKOR Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Oké, megvan. Telepítésnél a nem biztonságos módot kell választani.
Soma01 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Én egy olyan FTP klienst keresek, amivel az FTP szerveren át lehet helyezni egyik könyvtárból a másikba egy vagy több fájlt. A TC át akarja nevezni mindig, nem áthelyezni. Smart FTP meg olyan windowsos egérrel kell mindent. Nekem olyan kellene, mint a TC, két paneles.
Recommended Posts