Kovács Dávid ( Davs ) Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Hy! Az történt, hogy a win, ami alól töltöttem le egy nagy file-t, meghalt...Mindig valami hal.dll-t keres, és nem indul el. Nah, és én ezt a letöltést egy másik win alatt akarom FOLYTATNI. Help!
Chabi1 Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 A telepítõ cd-rõl megpróbáltad a javító telepítést ?
cölöp Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Lehet hogy rosszul értem ... Van mégegy Win a gépeden ? vagy ez egy másik gép ahol folytatni akarod?
Kovács Dávid ( Davs ) Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 Igen, 2 win van a gépen. Van egy régi, meg egy új. Az újról keztem tölteni, de meghalt, és most a régin akarom folytatni.
cölöp Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Ezek szerint a régi Win nem látja a BitComet progit? ami az új Win alá volt telepítve?
Kovács Dávid ( Davs ) Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 Van két win, legyen w1, és w2 . Mindkettõre telepítve van a BitComet. A w1 alatt elkezdtem egy letöltést, és ezt a w2 alatt akarom folytatni. Ha jól értem, talán arra céloztál, hogy a w1-en lévõ BitCometet meghívni w2 alól? Próbáltam, nem megy. Úgy teljesen üresen indul. Nincs benne egy Seed, meg Leech se.
cölöp Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 A megkezdett fájlt helyezd át a annak a bitcometnek a lletöltési mappájába amelyikkel folytatni akarod . Ezután töltsd le újra a torrentfájlt , és indítsd a használható bitcometet.
Kovács Dávid ( Davs ) Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 Ezaz cölöp, megvan!!! Grat, és köszi!
cölöp Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Mûködik? még nem csináltam , de elméletileg mennie kellett.
Papp Norbert Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Hogyan konfiguráljam be a BitComet-et, hogy minnél gyorsabban töltse le a fájlokat? Ezeket kellene valahogy bekonfigurálni: -Teljes maximális letöltési arány:.... kB/s -Teljes maximális feltöltési arány: .... kB/s -Max egyidejû letöltési feladat: .... kB/s Internet: ADSL Sebessége: 100,0 Mbps
Greene Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 100 Megás ADSL? Azt nem a Windows írja ki csatlakozáskor, egészen véletlenül? Egyébként az ADSL-ed sebességének, és a te kívánalmaidnak megfelelõen állítsd be.
Adani Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Legegyszerûbb beállítás: Letöltési sebsség korlátlan, feltöltési sebesség, a kapcsolat maximumának 80%-a. Pl: ha a neted feltöltés irányban 16KB/ec, akkor beállítod 14-re. Így marad kapacitás a trackerrel való kommunikációra.
Papp Norbert Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 100 Megás ADSL? Azt nem a Windows írja ki csatlakozáskor, egészen véletlenül? Igen, a Windows írja ki csatlakozáskor.
Papp Norbert Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Adani, pontosan nem tudnád leírni, hogyan mit állítsak be, hogy leggyorsabb letöltési sebességet elérjem?
Adani Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Elõször is, ha ADSL-ed van, akkor szükéged lesz a CfosSpeed nevû progira, különben lehetetlenül lassú lesz a letöltésed, a sok feltöltés mellett. Ha nem ADSL, vagy már van CfosSpeed, akkor ugorjunk. A másik dolog, hogy legyél aktív! Ezt úgy tudod elérni, hogy adsz egy portot a proginak, amit figyelhet ( Beállítások menüpont), majd azt a portot a tûzfaladon is kinyitod, és ha van, akkor a routeren is. Aztán meg kéne tudnod mekkora a kapcsolatod sebessége. A letöltést még könnyû megnézni, sok speed test oldal van, de a feltöltést már macerásabb. De lehet, hogy mégsem Klikk! Utána mint mondtam a letöltési sebessé lehet korlátlan, a feltöltési sebesség pedig, a maximum. 80%-a legyen.
Boomer Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 És ha Externet-es netem van? Akkor mit, hogyan állítsak be mert eddig csak ilyen 30kb/s sel meg 20kb/s-kel töltöttem de van amikor eldobja az agyát és 50kb/s-el töltöm! Hogyan lehetne beállítani, hogy gyors legyen? (azért kérdezem mégegyszer mert Papp Norbinak adsl-je van nekem meg DSL)
Adani Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 A feltöltés sebessége a kérdéses, ez minden DSL-nél fix érték, és mindig kevesebb mint a letöltési. Ezt pedig a szerzõdésedbõl megtudod, vagy egy tesztoldalon leméred.
Boomer Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 És egy tesztoldal címet kérhetnék?? Jah meg beraktam hogy figyeljen egy portot és a Tûzfalnál is megnyitottam a portot és valamiért kicsit lelassult :!: Mért??
Boomer Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 10-15kb/s sel szoktam tölteni azzal állítsak valamit?
BlueNeon Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Boomer: Tesztoldalcím: Klikk Nekem az lenne a problémám, hogy elkeztem letölteni valamit, és 39%-nál gondolt egyet és megállt. Akármit csinálok nemakarja tovább letölteni, pedig a prioritást is magasra állítottam! Ez mitõl lehet???
Adani Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Biztos nincsen seeder, a leecherek meg már átküldték neked, amilyük van. Várj egy kicsit, hátha seedeli valaki.
Adani Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Seed: Akinek teljesen megvan az adott torrent, vagyis 100%-ban letöltötte már, õ már nem tölt le, csak visszaosztja. Leecher: Aki még tölti le, a dolgot, de már valamennyit letöltött, és azt, ami megvan neki is, azt meg tudja osztani. Általában a Seeder, ha több Leecher kapcsolódik hozzájuk, nem ugyanazt a darabot ( Piece) küldi el minden leechernek, hanem mindegyiknek másikat. Így akkor sem biztos, hogy leáll a letöltés, ha nincs seeder. Ha elég sok Leecher van megesik, hogy egymástól képesek összeszedni a darabokat. A peer pedig az összes torrenthez kapcsolódó felhasználót jelenti. Természetesen a peer az vagy seeder vagy leecher.
Recommended Posts