Jump to content
GSForum - Segélyvonal

BitComet

Kovács Dávid ( Davs )

Recommended Posts

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Hy!

Az történt, hogy a win, ami alól töltöttem le egy nagy file-t, meghalt...Mindig valami hal.dll-t keres, és nem indul el. Nah, és én ezt a letöltést egy másik win alatt akarom FOLYTATNI.

Help!

Posted

Csökkentett módban sem idul el a windowsod ? :hááát:

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Nem :Sír:

Posted

A telepítõ cd-rõl megpróbáltad a javító telepítést ?

Posted

Lehet hogy rosszul értem ...

Van mégegy Win a gépeden ? vagy ez egy másik gép ahol folytatni akarod?

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Igen, 2 win van a gépen. Van egy régi, meg egy új. Az újról keztem tölteni, de meghalt, és most a régin akarom folytatni.

Posted

Ezek szerint a régi Win nem látja a BitComet progit? ami az új Win alá volt telepítve?

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Van két win, legyen w1, és w2 . Mindkettõre telepítve van a BitComet. A w1 alatt elkezdtem egy letöltést, és ezt a w2 alatt akarom folytatni. Ha jól értem, talán arra céloztál, hogy a w1-en lévõ BitCometet meghívni w2 alól? Próbáltam, nem megy. Úgy teljesen üresen indul. Nincs benne egy Seed, meg Leech se.

Posted

A megkezdett fájlt helyezd át a annak a bitcometnek a lletöltési mappájába amelyikkel folytatni akarod . Ezután töltsd le újra a torrentfájlt , és indítsd a használható bitcometet.

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Ezaz cölöp, megvan!!! Grat, és köszi!

Posted

Mûködik? még nem csináltam , de elméletileg mennie kellett.

• 1 month later...
Papp Norbert
Posted

Hogyan konfiguráljam be a BitComet-et, hogy minnél gyorsabban töltse le a fájlokat?

Ezeket kellene valahogy bekonfigurálni:

-Teljes maximális letöltési arány:.... kB/s

-Teljes maximális feltöltési arány: .... kB/s

-Max egyidejû letöltési feladat: .... kB/s

Internet:

ADSL

Sebessége: 100,0 Mbps

Posted

100 Megás ADSL? :pislog: Azt nem a Windows írja ki csatlakozáskor, egészen véletlenül? :hmm:

Egyébként az ADSL-ed sebességének, és a te kívánalmaidnak megfelelõen állítsd be. ;)

Posted

Legegyszerûbb beállítás:

Letöltési sebsség korlátlan, feltöltési sebesség, a kapcsolat maximumának 80%-a.

Pl: ha a neted feltöltés irányban 16KB/ec, akkor beállítod 14-re. Így marad kapacitás a trackerrel való kommunikációra.

Papp Norbert
Posted
100 Megás ADSL? :pislog: Azt nem a Windows írja ki csatlakozáskor, egészen véletlenül? :hmm:

Igen, a Windows írja ki csatlakozáskor. ;)

Papp Norbert
Posted

Adani, pontosan nem tudnád leírni, hogyan mit állítsak be, hogy leggyorsabb letöltési sebességet elérjem? :hááát:

Posted

Elõször is, ha ADSL-ed van, akkor szükéged lesz a CfosSpeed nevû progira, különben lehetetlenül lassú lesz a letöltésed, a sok feltöltés mellett.

Ha nem ADSL, vagy már van CfosSpeed, akkor ugorjunk.

A másik dolog, hogy legyél aktív! Ezt úgy tudod elérni, hogy adsz egy portot a proginak, amit figyelhet ( Beállítások menüpont), majd azt a portot a tûzfaladon is kinyitod, és ha van, akkor a routeren is.

Aztán meg kéne tudnod mekkora a kapcsolatod sebessége. A letöltést még könnyû megnézni, sok speed test oldal van, de a feltöltést már macerásabb. De lehet, hogy mégsem Klikk!

Utána mint mondtam a letöltési sebessé lehet korlátlan, a feltöltési sebesség pedig, a maximum. 80%-a legyen.

Posted

És ha Externet-es netem van? Akkor mit, hogyan állítsak be mert eddig csak ilyen 30kb/s sel meg 20kb/s-kel töltöttem de van amikor eldobja az agyát és 50kb/s-el töltöm! Hogyan lehetne beállítani, hogy gyors legyen? (azért kérdezem mégegyszer mert Papp Norbinak adsl-je van nekem meg DSL)

Posted

A feltöltés sebessége a kérdéses, ez minden DSL-nél fix érték, és mindig kevesebb mint a letöltési. Ezt pedig a szerzõdésedbõl megtudod, vagy egy tesztoldalon leméred.

Posted

És egy tesztoldal címet kérhetnék?? Jah meg beraktam hogy figyeljen egy portot és a Tûzfalnál is megnyitottam a portot és valamiért kicsit lelassult :!: Mért??

Posted

10-15kb/s sel szoktam tölteni azzal állítsak valamit?

Posted

Boomer:

Tesztoldalcím: Klikk

Nekem az lenne a problémám, hogy elkeztem letölteni valamit, és 39%-nál gondolt egyet és megállt. :pislog: Akármit csinálok nemakarja tovább letölteni, pedig a prioritást is magasra állítottam!

Ez mitõl lehet???

Posted

Biztos nincsen seeder, a leecherek meg már átküldték neked, amilyük van. Várj egy kicsit, hátha seedeli valaki.

Posted

Jah és uccsó kérdés! Mi az a Seed / Peer /lich?

Posted

Seed: Akinek teljesen megvan az adott torrent, vagyis 100%-ban letöltötte már, õ már nem tölt le, csak visszaosztja.

Leecher: Aki még tölti le, a dolgot, de már valamennyit letöltött, és azt, ami megvan neki is, azt meg tudja osztani. Általában a Seeder, ha több Leecher kapcsolódik hozzájuk, nem ugyanazt a darabot ( Piece) küldi el minden leechernek, hanem mindegyiknek másikat. Így akkor sem biztos, hogy leáll a letöltés, ha nincs seeder. Ha elég sok Leecher van megesik, hogy egymástól képesek összeszedni a darabokat.

A peer pedig az összes torrenthez kapcsolódó felhasználót jelenti. Természetesen a peer az vagy seeder vagy leecher.