Kovács Dávid ( Davs ) 0 Share Posted August 20, 2005 Hy! Az történt, hogy a win, ami alól töltöttem le egy nagy file-t, meghalt...Mindig valami hal.dll-t keres, és nem indul el. Nah, és én ezt a letöltést egy másik win alatt akarom FOLYTATNI. Help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted August 20, 2005 Csökkentett módban sem idul el a windowsod ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Dávid ( Davs ) 0 Author Share Posted August 20, 2005 Nem ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted August 20, 2005 A telepítõ cd-rõl megpróbáltad a javító telepítést ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cölöp 0 Share Posted August 20, 2005 Lehet hogy rosszul értem ... Van mégegy Win a gépeden ? vagy ez egy másik gép ahol folytatni akarod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Dávid ( Davs ) 0 Author Share Posted August 21, 2005 Igen, 2 win van a gépen. Van egy régi, meg egy új. Az újról keztem tölteni, de meghalt, és most a régin akarom folytatni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cölöp 0 Share Posted August 21, 2005 Ezek szerint a régi Win nem látja a BitComet progit? ami az új Win alá volt telepítve? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Dávid ( Davs ) 0 Author Share Posted August 22, 2005 Van két win, legyen w1, és w2 . Mindkettõre telepítve van a BitComet. A w1 alatt elkezdtem egy letöltést, és ezt a w2 alatt akarom folytatni. Ha jól értem, talán arra céloztál, hogy a w1-en lévõ BitCometet meghívni w2 alól? Próbáltam, nem megy. Úgy teljesen üresen indul. Nincs benne egy Seed, meg Leech se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cölöp 0 Share Posted August 22, 2005 A megkezdett fájlt helyezd át a annak a bitcometnek a lletöltési mappájába amelyikkel folytatni akarod . Ezután töltsd le újra a torrentfájlt , és indítsd a használható bitcometet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Dávid ( Davs ) 0 Author Share Posted August 22, 2005 Ezaz cölöp, megvan!!! Grat, és köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cölöp 0 Share Posted August 22, 2005 Mûködik? még nem csináltam , de elméletileg mennie kellett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papp Norbert 0 Share Posted October 8, 2005 Hogyan konfiguráljam be a BitComet-et, hogy minnél gyorsabban töltse le a fájlokat? Ezeket kellene valahogy bekonfigurálni: -Teljes maximális letöltési arány:.... kB/s -Teljes maximális feltöltési arány: .... kB/s -Max egyidejû letöltési feladat: .... kB/s Internet: ADSL Sebessége: 100,0 Mbps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 4 Share Posted October 8, 2005 100 Megás ADSL? Azt nem a Windows írja ki csatlakozáskor, egészen véletlenül? Egyébként az ADSL-ed sebességének, és a te kívánalmaidnak megfelelõen állítsd be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted October 8, 2005 Legegyszerûbb beállítás: Letöltési sebsség korlátlan, feltöltési sebesség, a kapcsolat maximumának 80%-a. Pl: ha a neted feltöltés irányban 16KB/ec, akkor beállítod 14-re. Így marad kapacitás a trackerrel való kommunikációra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papp Norbert 0 Share Posted October 8, 2005 100 Megás ADSL? Azt nem a Windows írja ki csatlakozáskor, egészen véletlenül? Igen, a Windows írja ki csatlakozáskor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papp Norbert 0 Share Posted October 8, 2005 Adani, pontosan nem tudnád leírni, hogyan mit állítsak be, hogy leggyorsabb letöltési sebességet elérjem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted October 8, 2005 Elõször is, ha ADSL-ed van, akkor szükéged lesz a CfosSpeed nevû progira, különben lehetetlenül lassú lesz a letöltésed, a sok feltöltés mellett. Ha nem ADSL, vagy már van CfosSpeed, akkor ugorjunk. A másik dolog, hogy legyél aktív! Ezt úgy tudod elérni, hogy adsz egy portot a proginak, amit figyelhet ( Beállítások menüpont), majd azt a portot a tûzfaladon is kinyitod, és ha van, akkor a routeren is. Aztán meg kéne tudnod mekkora a kapcsolatod sebessége. A letöltést még könnyû megnézni, sok speed test oldal van, de a feltöltést már macerásabb. De lehet, hogy mégsem Klikk! Utána mint mondtam a letöltési sebessé lehet korlátlan, a feltöltési sebesség pedig, a maximum. 80%-a legyen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boomer 0 Share Posted October 8, 2005 És ha Externet-es netem van? Akkor mit, hogyan állítsak be mert eddig csak ilyen 30kb/s sel meg 20kb/s-kel töltöttem de van amikor eldobja az agyát és 50kb/s-el töltöm! Hogyan lehetne beállítani, hogy gyors legyen? (azért kérdezem mégegyszer mert Papp Norbinak adsl-je van nekem meg DSL) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted October 8, 2005 A feltöltés sebessége a kérdéses, ez minden DSL-nél fix érték, és mindig kevesebb mint a letöltési. Ezt pedig a szerzõdésedbõl megtudod, vagy egy tesztoldalon leméred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boomer 0 Share Posted October 8, 2005 És egy tesztoldal címet kérhetnék?? Jah meg beraktam hogy figyeljen egy portot és a Tûzfalnál is megnyitottam a portot és valamiért kicsit lelassult :!: Mért?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boomer 0 Share Posted October 8, 2005 10-15kb/s sel szoktam tölteni azzal állítsak valamit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueNeon 0 Share Posted October 8, 2005 Boomer: Tesztoldalcím: Klikk Nekem az lenne a problémám, hogy elkeztem letölteni valamit, és 39%-nál gondolt egyet és megállt. Akármit csinálok nemakarja tovább letölteni, pedig a prioritást is magasra állítottam! Ez mitõl lehet??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted October 8, 2005 Biztos nincsen seeder, a leecherek meg már átküldték neked, amilyük van. Várj egy kicsit, hátha seedeli valaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boomer 0 Share Posted October 8, 2005 Jah és uccsó kérdés! Mi az a Seed / Peer /lich? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted October 8, 2005 Seed: Akinek teljesen megvan az adott torrent, vagyis 100%-ban letöltötte már, õ már nem tölt le, csak visszaosztja. Leecher: Aki még tölti le, a dolgot, de már valamennyit letöltött, és azt, ami megvan neki is, azt meg tudja osztani. Általában a Seeder, ha több Leecher kapcsolódik hozzájuk, nem ugyanazt a darabot ( Piece) küldi el minden leechernek, hanem mindegyiknek másikat. Így akkor sem biztos, hogy leáll a letöltés, ha nincs seeder. Ha elég sok Leecher van megesik, hogy egymástól képesek összeszedni a darabokat. A peer pedig az összes torrenthez kapcsolódó felhasználót jelenti. Természetesen a peer az vagy seeder vagy leecher. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts