Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Gyors fájlcserélõ programot keresek

Recommended Posts

Posted

A routeren is ki kéne nyitni a portot.

Posted

Úgy mint DC-nél a virtual serverben?

Posted

Úgy! Adj egy portot a Dc-nek és azon keresztül engedd ki!

Posted

Köszi sikerült :oké: bár így is nagyon lassú. :Sír: A torrent és a shareaza is. Érdemes mind a két tûzfalat (router és a win) bekapcsolva hagyni? Nem elég a routeré?

Posted

Nem elég, mert azzal csak portokat tudsz szûrni...

Posted

Oké, de a Shareaza nagyon lassú. Többnyire még az 1KB/s -t sem éri el, van hogy

5-6 B/s jön. :?::?::?::pislog:

Posted

Használod a több forrás keresése funkciót? Pont most töltök le zenéket, össz. ~50KB/s sebességgel, ime:

IPB kép

Posted

@Shia-ko

Köszi, ezt nem tudtam. Valószínűleg ez lesz a gond, mert most gond nélkül működik minden. Rádió, letöltés, sőt még Neked is tudok írni... :D

@Bencce

Nem tudom pontosan a letöltési sebességet, a max 12 kb/s volt. Rákerestem a Cfospeed-re, de nem találtam a gprs-re vonatkozót. Szerinted melyik kellene nekem?

BUÉK mindenkinek! :olé:

Posted

Ha megadod az MSN címedet akkor megtárgyaljuk ;)

De csak holnap, most megyek olvasni, aztán tanulni!

Légy szíves ne idézd be a közvetlenül elötted íródott hozzászólást! (Shia-ko)

Posted
Használod a több forrás keresése funkciót?

Azt melyik fülön tudom be állítani?

Posted

Forgalom ablakban jobb klikk az egyik soron és ott van az gyorsmenüben. Néha szépen elindítja a letöltést, de van mikor semmilyen hatása nincs.

Tegnap vettem észre, hogy forráskódot is lehet letölteni. Ez hogyan működik? Hiába próbálgattam, nem igazán indult el. Netes tv-k és rádiók fórráskódját lehet ilyen módon megkeresni?

Posted

Azt már próbáltam, de nem sok sikerrel. :( Most már az Azureus is hibát ír ki "bejövő ( kimenő) adatport kisoztása sikertelen. Pedig a tűzfalon és a routeren is ki van nyitva a magadott port. :mérges: A 104 KB/s-ról meg csak álmodni merek.

Posted

A várakozó sorra jobbklikk --> súgó ablakot olvasd el, ha még nem tetted. Minél többet és gyorsabban osztasz meg, annál hamarabb kerülsz előbbre a várólistán. Így minél több forrásod lesz, ergo --> nő a letöltési sebesség. Biztos több infót találsz a shareaza.hu-n. A beállítások részt feltétlen olvasd el! 8)

Posted

Köszi! Én a lap.hu-n kerestem de ott nem találtam semmit! :)

Posted

A Shareaza.hu fórumában a Problémák - megoldások rész 536. hozzászólásra hívnám fel a figyelmet. (Ha valaki nem ismerte volna)

Posted

Tegnap annyira lelassult a netem, hogy a Shareaza szinte teljesen leállt és a böngészővel alig tudtam megynyitni oldalakat. NOD32-t végigengedtem, ezt találta: Total Commander v6.53-TWK.exe többszörös fertőzés. A riasztást kiváltó alkalmazás: C:\Program Files\WinRAR\WinRAR.exe.

Csináltam egy vírusirtást, majd egy windowsos rendszervisszaállítást. Elindítottam a Shareazát és szuper letöltési értékeket érek el. Na ezt már szeretem!

Posted
NOD32-t végigengedtem, ezt találta: Total Commander v6.53-TWK.exe

:o Ez a fájl vajon, hogy került oda. :hááát:

Posted

Többen írták, hogy nagyon lassú a Shareaza. Csak arra szerettem volna példát felhozni, hogy mire is képes a program.

Posted

Nem erre céloztam, de az érvelésedet elfogadom. :szemöldök:8)

• 5 months later...
Posted

Próbáld ki az eMule nevû progit :!:

Magyar nyelven is megy és sok jó dolgot szedhetsz le mert rengetegen használják EU-ban

• 3 weeks later...
Posted

Ha egyszer a Shareaza elkapja a fonalat: Link. Balra alul - Le: 211,08 KB/s Fel: 40,44 KB/s Ez egy csúcsérték volt, de 150 és 210 között ingadozott egy napig.

Szinte biztos, hogy összefügg a megosztás mértékével. Én bármikor ha elindítom a Shareazát már abban a percben 30-40 KBps-re ugrik a feltöltés.

Posted

Nekem ha jó helyrõl töltök le torrentet nem kunszt full sávval tölteni. A csúcs az 265 KB/sec volt ( 250 KB/sec-es kapcsolattal), a feltöltés meg 20 KB/sec-re van állítva, vagyis a 24-es csúcs 80%-ára.

• 4 weeks later...
Posted

Shareaza rekordom 276KB/s: Link, egy fájl 230KB/s: Link. Még szerencse, hogy a Chello-s forgalommérés gyengélkedik.

• 3 months later...
Posted

Hogyan használhatom ki az 512 kb/s.t?

csak 30 cal tölti.

aki tud leszszives segít?