AWE 0 Share Posted July 26, 2005 Üdv! Lehet hülyeséget csináltam kérlek segítsetek. Vettem egy PHILIPS RUSH MP3 lejátszót 128 MB SD kártyával. A lejátszón keresztül Írt olvasott jó volt. Kivettem és kártyaolvasón keresztül szerettem volna rátölteni de láttam hogy 30 MB hireoglifa volt rajta. Törölni nem engedte magát. Az XP FAT formázóját ráengedtem. A fomázást nem tudta befejezni. Azóta semmilyen eszköz nem látja. Tudom írta a könyve hogy csak a saját szoftverével lehetne fomázni. Vissza lehet szerintetek hozni még az élõk sorába? Köszönettel AWE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted July 26, 2005 Valószínûleg saját fájlrendszere volt és ezért nem lehetett kártyaolvasóval olvasni. Próbáltad az MP3 lejátszóval törölni vagy az sem tudja már olvasni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AWE 0 Author Share Posted July 26, 2005 Üdv Igen próbáltam a saját slotjában de semmi. Igen én is saját file rendszerre gondoltam de valószínû valami más lehetett. DE örömhírem van (magamnak) Egyik kollégám Palmtop-jába betettük és fejbe vágta valamilyen módon és tökéletesem mûködik. Ír olvas beszél mint régen . És a Windows FAT 32 file rendszert mutatott. Mindenesetre nem formázom OP. rendszer alatt csak a saját progijával. Hamar megoldódott de legyen tanulság mások számára . Fagyásmentes nyaralást a PC WORLD szerkesztõségének és az összes olvasónak. AWE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted July 26, 2005 Ennek örülök. De legközelebb, ha valamit ír a könyv, akkor szerintem tartsd is azt be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ocsi 0 Share Posted September 28, 2005 Egy furcsa jelenséggel találkoztam a hétvégén... Az egyik osztálytársam digitális fényképezõgépe jól mûködött 2-3 napot majd egyszer valami olyasmit írt ki, hogy a memórakártya nem olvasható.. vagy valami hasonló hibát... Információim szerint a kártya nem let kivéve a gépbõl. és nem is sérült meg....Kipróbáltam a sz.gép kártyaolvasójában is, hogy ott mûködik-e. A reakció az volt, h "akarom-e formatálni?". Nos én a képeket szeretném a kártyáról megszerezni... Van-e erre lehetõségem? ( Tudtommal foglalkoznak cégek sérült adattárolókról való adatmentésse... Bár lehet, hogy ez nekem túl drága lesz..de azért szeretném megtudni, mik az esélyeim!) Tud ebben valaki segíteni?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted September 28, 2005 Próbáld meg ezzel a progival: >> MediaRECOVER™ Image Recovery Software << (képvisszaállító memóriakártyákról) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ocsi 0 Share Posted September 29, 2005 Megnéztem a programot, és tényleg talál a kártyán néhány fényképet... DE a trial- verzióval nem lehet, se megnézni, se lementeni.. Nem tud valaki ingyenes programot, ami hasonló céllal készült? ( Sérült médiáról lehet visszanyerni a file-okat!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
csakip 0 Share Posted November 17, 2005 Egy furcsa jelenséggel találkoztam a hétvégén... Az egyik osztálytársam digitális fényképezõgépe jól mûködött 2-3 napot majd egyszer valami olyasmit írt ki, hogy a memórakártya nem olvasható.. vagy valami hasonló hibát... Információim szerint a kártya nem let kivéve a gépbõl. és nem is sérült meg....Kipróbáltam a sz.gép kártyaolvasójában is, hogy ott mûködik-e. A reakció az volt, h "akarom-e formatálni?". Nos én a képeket szeretném a kártyáról megszerezni... Van-e erre lehetõségem? ( Tudtommal foglalkoznak cégek sérült adattárolókról való adatmentésse... Bár lehet, hogy ez nekem túl drága lesz..de azért szeretném megtudni, mik az esélyeim!) Tud ebben valaki segíteni?! Nekem két smartmedia kártyám szállt el így. A fényképezõ soha többet nem tudta használni, de kártyaolvasó formázás után igen, de egyre gyakrabban írt hibásan rá. Elhasználódott. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 12 Share Posted November 17, 2005 GetDataBack for FAT, és a FAT16-ot is vissza lehet szedni róla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CDNorbi8 0 Share Posted December 15, 2006 Hát igen. Volt egy jó kis 512megás memóriakártya egy jó kis Motorola V360 telóban, szépen végezte mindkettõ a dolgát. Egyszer másolom rá az új empéhárom fájlokat, és lehúzom a telefont a géprõl. Aztán késõbb visszateszem, voltak átmásolt 3gp videóim (amiket a telefonnal csinálta), de mivel csak a dátumot adja meg névnek a teló, ezért hát visszamásoltam a telefonra. Aztán leveszem a kábelrõl, ekkor kapja vissza a tel. a memóriakártya irányítását. Videók -> semmi. Ok. Biztos elfelejtettem áthúzni, mert mást is csináltam. Felmásolom újra, leveszem, de semmi. Na mondom. Máskor csinált olyat hogy nincsenek ott a fájlok de újraindítottam a tel-t és jó volt. De most zenék ott vannak, és ha képet csinálok ott a kép de sérült, videó is az lesz. Megint teló újraindítása után marad minden úgy ahogy volt. jó, de leaglább olvasni tudok mindent. Átmásolok a zenéket a gépre, maradjanak meg, ok. Formázás Windowssal. A windows nem tudta befejezni a formázást. jó. telefonban formázás. elõtte megnéztem a szabad helyet. 237.xxx kb szabad. ok. format. ok. szabad hely: 237.xxx kb. jóvan. újraindít. megcsinál újra, de semmi. ma a suliba betettem egy másik V360-as telóba, deott se formázta. hazahozom, CHKDSK, de 1. fázisban hiba, a windows nem tudta befejezni a lemezellenõrzést. puff. itt állok most. ja és annyit a photohall nyvû cégrõl hogy amikor megvettem a kártyát adtak garanciapapírt de semmi nincs rá írva se dátum csak üres. számlám az van de nemtudom azzal hogyan fogadják el... ötlet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kexes 0 Share Posted March 8, 2007 Hali Nekem egy SE D750i-m van nagyon szuper telefon csak én kártya olvasoba rakom be a telefont és amikor cuccot pakoltam rá akkor vissza raktam a telefonba és villog a kijelzö fekete fehéret és egy kb 10 perc mulva gondolja meg magát és akkor megy rendesen kicsit fura de azért jó Link to comment Share on other sites More sharing options...
snailprank 0 Share Posted January 29, 2009 Canon 350D-rõl akartam felrakni a képeket macbook-ra kártyaolvasóval, és szerintem ezzel rontottam el vmit. Simán összekötve nem érzékelte a fényképezõt, a kártyalolvasokkal pedig nem ismerte fel, de érézkelte. Aztán iPhoto, és Image Capture már felismerte a fényképezõt, viszont a iPhoto üzenete: no items to import, Canon-é: ERR CF Lehetséges, hogy megsérült a CF kártya mikor a kártyolvasókkal próbáltam használni? Sajnos most errort jelez a fényképezõ, és már az sem olvassa be a képeket. Voltam szervízben, boltba vele, ahol detto nem olvasott be semmit sem a kártyáról, és azt tanácsolták formázzam le az egészet, utánna használhatom, ám nekem szükségem lenne az eddigi képekre, fontosak. Van erre valami megoldás? Máskor légy szíves a megfelelõ helyen tedd fel a kérdésedet! <PF> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiezner István 0 Share Posted February 4, 2009 Szia, sajnos Mac-re nem ismerek adat-visszaállító programot, de ha Windows közelébe kerülsz, akkor próbáld ki a "beszédes" nevû Memory Card Data Recovery programot. Ha nem válna be, akkor esetleg érdemes másik után nézni, de sok remény sajnos nincs . Link to comment Share on other sites More sharing options...
f22 0 Share Posted May 31, 2011 Sziasztok! Mitől van az, hogy a 2GB-os micro SD memóriakártyámra, csak 127 db. mp3-at tudok felmásolni, pedig hely van még rajta? Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted May 31, 2011 Vagy döglött a kártya, vagy szimplán hamisítványt sikerült vásárolni. De azis lehet, hogy csak rosszul lett megformázva. Egy alapbeállításos formázást engedj rá, ha utána se jó, akkor az elöbbi két hiba állhat fent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f22 0 Share Posted June 1, 2011 Az a furcs, hogy más file-okat enged rá másolni, csak mp3-at, zip-et, gps térképfile-okat nem. Mindnél azt írja ki, hogy szüntessem meg az írásvédettséget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f22 0 Share Posted June 1, 2011 Úgy tûnik megoldódott:_ fat-ról fat32-re formatáltam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts