Darcy Tucker 0 Share Posted July 20, 2005 Hogy lehet azt megcsinálni, ha egy linkrõl ugorva, külön ablakban egy képet akarok megjeleníteni, de az új ablak mérete csak akkora legyen, hogy a megjelenõ kép éppen belefér? És ne jelenjen meg az eszköztár, csak az ablak címsora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted July 20, 2005 Javascripttel. A <head> és </head> közé: <script language="javascript">function ablaknyito() { html=window.open("kep1.html", "", "height=képmagasság, width=képszélesség", resizable=0, scrollbars=0"); }</script> Majd a linkre: <a href="javascript:ablaknyito()">Kép megtekintése</a> A dolog kellemetlen része, hogy a képet külön html-be kell ágyazni (itt most ez a kep1.html), lehetõleg 0 marginnal (css-ben: body { margin: 0px; } ), és minden ablakhoz külön függvényt írni (pl. ablaknyito1(), ablaknyito2() stb.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darcy Tucker 0 Author Share Posted July 20, 2005 Köszi. Ki fogom próbálni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzoli 0 Share Posted July 25, 2005 az új ablak mérete csak akkora legyen, hogy a megjelenõ kép éppen belefér Talán: http://www.codelifter.com/main/javascript/...imagepopup.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky 0 Share Posted January 18, 2006 Sziasztok! Nekem is Pop-Up ablak kellene képpel csak nekem arra lenne szükségem, hogy mikor a weboldalamat megnyitom, akkor automatikussan bejöjjön a kép. Elöre is köszi a segítséget. Rocky Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfos 0 Share Posted August 13, 2006 Sziasztok én szeretnék egy icon berakni az url-hez amikor megnézem az oldalam legyen egy icon a http://...../ elött azt hogyan lehet megcsinálni? üdv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted August 13, 2006 Használd a fórum keresõjét. << Klikk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts